شنبه, ۱۸ مرداد(۵) ۱۴۰۴ / Sat, 9 Aug(8) 2025 /
           
فرصت امروز

معاون کنترل و مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات کشور ضمن انتقاد از وزارت بهداشت برای مصرف سم خطرناک لیندین در تهیه شامپوهای ضد شپش، ابراز امیدواری کرد که هرچه سریع‌تر این سم خطرناک از چرخه مصرف انسانی حذف و سموم کم خطر جایگزین شود. یحیی ابطالی درگفت‌وگو با ایرنا افزود: اگرچه سازمان حفظ نباتات مصرف سم پرخطر لیندین را غیرمجاز اعلام کرده اما با این وجود وزارت بهداشت و درمان مجوز مصرف این سم را در شامپو‌های مربوط به از بین بردن شپش موی سر در انسان‌ها داده است.

وی اظهار داشت: به‌رغم تاکیدات سازمان حفظ نباتات درخصوص مضر بودن این سم و حذف آن از چرخه مصرف، وزارت بهداشت این ماده را در محصولاتی که به‌طور مستقیم به مصرف انسانی می‌رسد، داده است. وی بر این باور است با اینکه سم پرخطر لیندین در بحث درمانی به کار گرفته می‌شود باید هرچه سریع‌تر از چرخه مصرف انسانی حذف و سم دیگری جایگزین شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/tlpFqdfD
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندها
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه