شنبه, ۱۱ مرداد(۵) ۱۴۰۴ / Sat, 2 Aug(8) 2025 /
           
فرصت امروز

وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص برنامه‌های این وزارتخانه برای صنایع کوچک و متوسط گفت: اولویت کاری دولت در سال 95 احیای واحدهای تولیدی و واگذاری طرح‌های عمرانی است و بر همین اساس ما تمرکز خود را بر احیای صنایع متوسط و کوچک معطوف کرده‌ایم، زیرا صنایع بزرگ ما مشکل خاصی ندارند.

نعمت‌زاده تصریح کرد: اولویت ما ابتدا واحدهایی است که با تمام ظرفیت کار نمی‌کنند، سپس واحدهایی که راکد شده‌اند و بعد از آن واحدهایی که در شرف تکمیل هستند. وی تصریح کرد: همان‌طور که بارها اعلام کرده‌ایم علاوه بر مشکل نقدینگی و سرمایه در گردش، چک‌های برگشتی و مطالبات معوق بانک‌ها جزو مهم‌ترین مشکلات تولید‌کنندگان است که در حال رایزنی برای حل این مشکل هستیم. 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان تصریح کرد: در بودجه سال 95 ما 13هزار میلیارد ریال برای واحدهای کوچک و 3هزار میلیارد ریال برای واحد‌های متوسط اختصاص داده‌ایم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/mp3M1wV9
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه