جمعه, ۱۲ دی(۱۰) ۱۴۰۴ / Fri, 2 Jan(1) 2026 /
           
فرصت امروز
وزیر صنعت و تجارت عمان:

زیرساخت‌های چابهار برای توسعه روابط عمان و ایران مناسب است

9 سال پیش ( 1394/12/16 )
 

وزیر صنعت و تجارت عمان گفت: زیرساخت‌های چابهار برای گسترش روابط همه جانبه دو کشور عمان و ایران مناسب است. علی بن سعود السنیدی در حاشیه بازدید از توانمندی‌ها، بنادر، منطقه آزاد و زیرساخت‌های چابهار در گفت‌وگو با ایرنا اظهارکرد: بازدید میدانی هیأت اقتصادی و تجاری عمان از زیرساخت‌های این شهرستان عزم ما را برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف جدی‌تر کرده است و این سفر یک روزه در آینده نزدیک بسیار مؤثر برای توسعه روابط خواهد بود. 

وی گفت: علاقه مسئولان ایرانی به‌ویژه استاندار سیستان وبلوچستان و مسئولان بنادر و دریانوردی ایران برای همکاری‌های مشترک می‌تواند تأثیرات فراوانی برای ارتباط دریایی و ترانزیت و حمل ونقل کالا بین دو کشور عمان و ایران داشته باشد.

وزیر صنعت و تجارت عمان که سرپرست هیأت 50 نفری فعالان تجاری و اقتصادی این کشور بود، افزود: بندر راهبردی چابهار برای فعالیت سرمایه‌گذاری کشور عمان مؤثر است. سعود السنیدی ادامه داد: عمان با سه بندر اصلی اشراف به دریای عمان دارد و دو کشور می‌توانند به آبادانی یکدیگر کمک کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/PK7SkyWB
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسخرید تاج گل ارزانسرور مجازیبیمه شک دار نگیر!نرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمنرم افزار cmmsآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگ
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه