چهارشنبه, ۵ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Wed, 27 Aug(8) 2025 /
           
فرصت امروز

11 مورد از ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز در منطقه حیران شهرستان آستارا، با حضور مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان و مطابق دستور مقام قضایی تخریب شد. به گزارش ایرنا، مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی گیلان روز دوشنبه در حاشیه عملیات تخریب در جمع خبرنگاران گفت: مطابق تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، 11 مورد از ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز در منطقه حیران تخریب شد.

سیدمحمدمهدی میرهاشمی با اشاره به اینکه حکم تخریب این سازه‌ها بنا به دستور دادستان عمومی و انقلاب آستارا اجرایی می‌شود، افزود: این سازه‌ها به وسعت 11 هزار و 85 مترمربع و شامل ساخت‌و‌سازهای در حال ساخت و فاقد انشعاب نظیر ویلا، سوییت، انبار، پی‌ریزی ساختمان، فنس کشی و دیوارکشی است. وی با بیان اینکه موارد تخریب شده خارج از طرح هادی روستایی است، اضافه کرد: تعداد دیگری از ویلاها نیز که به‌صورت کامل و غیرمجاز در خارج از طرح هادی ساخته شده‌اند؛ با سپری کردن مواردی نظیر پرداخت جریمه به میزان یک تا سه برابر ارزش زمین بنا به دستور مقام قضایی، حکم قلع و قمع برای آنها صادر خواهد شد.

میرهاشمی گفت: 41 مورد پرونده مربوط به ساخت‌و‌سازهای خارج از طرح هادی در دستگاه قضایی مطرح بوده که برای شش مورد، حکم قلع و قمع و برای شش مورد قرار منع تعقیب صادر شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/81gXtAsP
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه