چهارشنبه, ۱۸ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Wed, 9 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

به گزارش فرصت امروز به نقل از اکو ایران ، در روزهای اخیر، دامنه نوسانات دلار بسیار محدود شده و اسکناس آمریکایی توانایی تغییرات قابل توجه را از خود نشان نداده است. در حالی که فضای سیاست جهانی دستخوش تحولات اساسی است و جنگ روسیه و اوکراین توجه بازارها را به خود جلب کرده است، در بازار داخلی، دلار از یک سو توان شکست محدوده ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومانی را نداشته است و از سوی دیگر، این ارز به زیر لایه ۲۵ هزار و ۸۰۰ تومانی نزول پیدا نکرده است.

قیمت دلار به دنبال نتیجه نهایی مذاکرات وین

روز گذشته نیز دامنه نوسان قیمت دلار محدود بود و این ارز در دامنه ۲۶ هزار و ۲۰۰ الی ۲۶ هزار و ۳۰۰ تومان تغییرات خود را به ثبت رساند. در واقع اخبار مربوط به بازگشت نماینده ایران به مذاکرات وین نیز نتوانست دلار را در مسیر کاهشی قرار دهد و از آن سو، اخبار احتمالی مربوط به  تعویق مذاکرات وین نیز توجه بازیگران ارزی را به خود جلب نکرد. در روزهای اخیر، برخی معامله گران عنوان کرده اند به دلیل جنگ اوکراین و روسیه ممکن است رسیدن به توافق هسته ای دشوارتر از گذشته شود.

با این حال به نظر می رسد معامله گران دیگر به اخبار غیرقطعی توجه زیادی ندارند و به دنبال مشخص شدن نهایی مذاکرات وین هستند. در صورت شکست محدوده ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومانی، اسکناس آمریکایی توان صعود تا محدوده ۲۷ هزار و ۲۰۰ تومان را خواهد داشت و بازار در صورت از دست دادن حمایت ۲۶ هزار و ۲۰۰ تومانی،  به سوی محدوده ۲۵ هزار و ۸۰۰ تومانی حرکت خواهد کرد.

جدول کامل قیمت دلار و ارزهای معتبر

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/4SOvW3Iu
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه