جمعه, ۳۱ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 19 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

7 ویژگی مدیران مهربان

5 سال پیش ( 1397/8/28 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : شری کمپبل  

از جمله مهم ترین عواملی که میزان وفاداری کارمندان را افزایش داده و آن ها را تشویق به تلاش فوق العاده خواهد کرد، نحوه رفتار مدیریت به آنها است. فراموش نکنید که محیط کاری از جمله معیارها و عوامل مهم رضایت شغلی افراد محسوب شده و در کنار سطح درآمد، می توان مهم ترین خواسته هر کارمندی دانست. اگرچه برخی از مدیران را می توان مهربان توصیف کرد، با این حال این امر به معنای عدم توانایی دیگران در رسیدن به این سطح نیست. در این رابطه این امر که نسبت به صفات اصلی چنین مدیرانی آگاه باشید، می تواند راهنمای عمل بسیار خوبی محسوب شود.

در همین راستا و در ادامه به بررسی 7 ویژگی مدیران مهربان خواهیم پرداخت.

ویژگی مدیران مهربان

1-آن ها زمینه های یادگیری بیشتر را فراهم می آورند

این دسته از مدیران هیچ گاه به یک سطح مشخص قانع نبوده و همواره به دنبال افزایش سطح خود و تمامی کارمندان هستند. درواقع آن ها به خوبی به این واقعیت رسیده اند که همواره چیزهای جدیدی برای یادگیری وجود دارد. در چنین شرکت هایی مدیران ابدا افرادی پشت میز نشین نبوده و به طور دائم در حال در اختیار گذاشتن تجربیات خود هستند. در نهایت این افراد در برابر اشتباهات سایرین رفتاری منطقی داشته و حمایت های لازم را از افراد صورت می دهند. بدون شک تجربه از دل همین اشتباهات به دست خواهد آمد و کنار گذاشتن کارمندان تنها باعث خواهد شد تا انگیزه پیشرفت و انجام کارهای جدید توسط آنها، به طور کلی نابود شود. در این رابطه فراموش نکنید که آموزش های شما باید به صورت یک سیستم مداوم باشد تا زمینه های پیشرفت اصولی شرکت شکل گیرد. به همین خاطر نباید این امر را مقطعی و صرفا برای دوره هایی خاص تلقی کرد.

مطلب مرتبط: 10 ویژگی مدیران موفق از نگاه گوگل

2-آنها به دنبال حذف موانع هستند

مدیرانی که در اصطلاح به آنها مهربان می گویند. همواره دغدغه وضعیت سایرین را داشته و خالصانه به دنبال حذف موانع و مشکلات تمامی افراد تیم هستند. آنها در رابطه کاملا با عدالت رفتار کرده و اجازه نمی دهند تا تمرکز تیم به چیزی غیر از وظایف شان معطوف شود. در این رابطه اگرچه همواره گفته می شود که مدیران باید به صورت کاملا منطقی با کارمندان خود رفتار نمایند، با این حال واقعیت این است که بدون بها دادن به احساسات، یک محیط کاری فوق العاده شکل نخواهد گرفت. در نهایت مدیری که در تلاش برای کمک به کارمندان خود باشد، بدون شک از جذابیت بالایی برای آن ها برخوردار خواهد بود.

3-آنها منافع شخصی را اولویت نخست خود نمی دانند

این مدیران هیچ گاه منافع جمعی را فدای خواسته های شخصی خود نکرده و همه چیز را به صورت گروهی می خواهد. همواره مشاهده شده است که برخی از مدیران تمامی اقدامات را در نهایت به نام خود تمام کرده و اجازه دیده شدن تیم را نمی دهند. این امر در حالی است که مدیران مهربان همواره از تلاش تیم خود در هر جایی قدردانی کرده و اهمیت آن ها را یادآور می شود. در نهایت این دسته از مدیران به دنبال کسب شهرت نبوده و هیمن امر که طبق اصول خود رفتار نموده و شرکت را در جایی بهتر قرار دهند، برای آن ها کافی است. در نهایت این افراد به علت عدم نگرانی از دست دادن جایگاه خود، هیچ گاه اقدام به رفتارهای غیرقانونی و غیرحرفه ای نخواهند کرد. با نگاهی به اسطوره های کارآفرینی و مدیریت نیز به این ویژگی مشترک در تمامی آن ها پی خواهید برد.

4-آنها استانداردهای مشخصی برای خود دارند

مدیران مذکور کاملا رویکرد اخلاق گرایانه داشته و استانداردهای رفتاری خاصی را برای خود مشخص کرده اند. همین امر نیز باعث می شود تا کارمندان بتوانند به درک مناسبی از آن ها دست پیدا کرده و ارتباط راحت تری را تجربه کنند. این امر که بدانید که مدیر شما خط قرمزها و اصول مشخصی را دارد، در آرامش خیال شما نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت. فراموش نکنید که امروزه از جمله دلایل خستگی کاری، مسائل روحی و انواع استرس ها است که این دسته از مدیران بدون شک در کاهش آن تاثیرگذار خواهند بود.

5-آن ها از قدرت نفوذ بالایی برخوردار هستند

یک مدیر باید بتواند به خوبی کارمندان خود را قانع ساخته و تاثیر لازم را در فضای شرکت ایجاد کند. این امر تنها زمانی میسر خواهد شد که شما از قدرت کلام فوق العاده در کنار عمل کردن به حرف های خود، بهره مند باشید. در این رابطه شرکت در کلاس های فن بیان و همچنین تلاش برای انجام تمامی وعده ها، دو اقدام کاملا ضروری محسوب می شود. اگرچه این موارد کمی دشوار به نظر می رسد، با این حال فراموش نکنید که برای بهترین بودن لازم است تا سختی هایی را تحمل و تجربه کنید. در نهایت این امر که میزان تشویق شما از انتقادها بیشتر باشد، بدون شک زمینه های بروز نارضایتی به میزان جدی کاهش پیدا خواهد کرد.

6-آنها از قدرت و جسارت اعمال تغییرات برخوردار هستند

یک مدیر مهربان در کنار اقتدار خود، از اعمال فشارهای بی دلیل و تنبیه های خارج از قوانین جلوگیری کرده و با درک درست نسبت به ضرورت اعمال تغییرات، این امر را در بهترین زمان انجام می دهد. فراموش نکنید جهان امروزه به شدت متغیر محسوب می شود و به همین خاطر تنها افرادی می توانند موفق ظاهر شوند که خود را با روند این جریانات، همگام سازند. به همین خاطر است که این مدیران هیچ گاه از اعمال تغییرات درست و مفید واهمه ای ندارند.

مطلب مرتبط: 10 ویژگی مدیران تاثیر گذار در دنیای کسب‌ و‌ کار

7-آنها انگیزه های خود را از دست نمی دهند

یک مدیر موفق باید همواره از بالاترین میزان روحیه و انگیزه برخوردار باشد تا سایرین نیز به الهام گرفتن از وی بتوانند وضعیت خود را بهبود بخشند. در این رابطه توجه داشته باشید که شما در راستای تبدیل شدن به چنین مدیری نیاز دارید تا همواره اطمینان و انگیزه های کارمندان خود را افزایش داده و از میزان تردیدهای آن ها بکاهید.

در نهایت انجام تمامی این مراحل در درازمدت به عادت رفتاری شما تبدیل خواهد شد که نه تنها افراد تیم شرکت، بلکه مدیران سایر برندها را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/GiadIXfP
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه