شنبه, ۱ فروردین(۱) ۱۴۰۵ / Sat, 21 Mar(3) 2026 /
           
فرصت امروز

رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان گفت: شهرداری ها برای شهر ایده آل نیاز به فناوری جدید دارند.

به گزارش ایسنا، علی فتی در حاشیه برگزاری نمایشگاه سازه های ساختمانی با اشاره به اهمیت حضور در این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه ۹۰شرکت داخلی حضور داشتند که در زمینه های مختلف خدمات شهری فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری هرمزگان نیز در قالب چند شرکت در این نمایشگاه حاضر شده است، افزود: شرکت های استارت آپی خدمات دهنده در این نمایشگاه حضور دارند و به معرفی محصولات خود می پردازند. 

به گفته رئیس پارک علم و فنوری هرمزگان، حضور این شرکت ها علاوه بر بازاریابی محصولات فناورانه هرمزگان فرصتی خواهد بود تا فناوری های این استان به شرکت کنندگان ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: هرمزگان ظرفیت های زیادی در این حوزه دارد که خوشبختانه حضور این شرکت ها توانسته به بازاریابی آنها کمک شایانی کند.

فتی تصریح کرد: یکی از وظایف پارک ها ایجاد بازار برای شرکت های دانش بنیان است و از آنجا که شهرداری ها بازار بزرگ و جذابی برای این شرکت ها هستند، این رخداد از اهمیت بالایی برخوردار است.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/pBiL7X81
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
کامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه