شنبه, ۲۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 18 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

خوردن آجیل، انواع توت ها و سبزیجات برگ دار برای سلامت مغز مفید است. معمولا اکثر چیز هایی که مردم می خورند اینگونه نیست.

غذای انسان ماهیت انسان را می سازد. این امر هم برای بدن و هم برای ذهن شما است. رژیم غذایی شما می تواند تأثیر زیادی بر نوروپلاستی یعنی توانایی مغز برای عملکرد بهتر داشته باشد. همچنین می تواند بر سطح انرژی شما در طول روز کاری تأثیر بگذارد.

بسیاری از رهبران کسب وکار و کارآفرینان اغلب غذاهای بسته بندی شده یا نوشیدنی کافئین دار را برای تغذیه در طول روز کاری خود انتخاب می کنند. با این حال، این غذا ها اغلب ارزش تغذیه ای لازم برای حفظ سطح انرژی و ذهن پربار را فراهم نمی کنند.

چند سال پیش خودم را برای یک ماراتن آماده کردم تا هر چند وقت یکبار تغذیه خود را در طول روز تغییر دهم. متوجه شدم که خوردن میان وعده های کوچک و سالم در طول روز باعث می شود دیگر از نوشابه ها یا تنقلات استفاده نکنم. متوجه شدم زمانی که بر دفعات و زمان خورد و خوراک خود در طول روز کاری دقت دارم، دیگر دچار افت انرژی سابق نمی شوم. ذهن من بازتر، پردازش فکر من بهتر شده بود و کارایی بالاتری داشتم.

خوشبختانه تحقیقات زیادی در مورد تأثیر تغذیه بر سلامت مغز انجام شده است، به ویژه در زمینه بهبود قسمت هایی از مغز که با هوش، یادگیری و حافظه کاری در ارتباط هستند مانند مهارت هایی که هر روز برای موفقیت در کسب وکار به آنها تکیه می کنید.

بنابراین کدام غذاها بیشتر مغز را تقویت می کنند؟ در اینجا نگاهی به چهار مورد برجسته می اندازیم. نکته خوبی که وجود دارد این است که می توانید از این غذا ها به روش های مختلف استفاده کنید مثلا به عنوان بخشی از وعده های روزانه خود یا به عنوان میان وعده.

1- گردو

گردو یکی از غنی ترین غذاها از نظر اسیدچرب امگا3 است که اسیدآلفا لینولنیک(ALA) نامیده می شود که ممکن است به محافظت از بافت مغز کمک کند. یک مطالعه نشان داد افرادی که مقادیر زیادی گردو خوردند در آزمون های شناختی که حافظه، سرعت پاسخ، توجه مداوم و حافظه فضایی بصری را مورد سنجش قرار می دهند، عملکرد بهتری داشتند.

به چیز دیگری نیاز ندارید. یک چهارم فنجان گردو حاوی 113 درصد امگا3 برای مصرف روزانه است. از گردو به اندازه یک کف دست به عنوان میان وعده بعد از ظهر لذت ببرید، کمی روی سالاد بریزید یا یکی دو قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را به جوی دو سر یا ماست اضافه کنید.

2- انواع توت ها

می خواهید خاطرات خود را نگه دارید؟ توت بخورید. محققان دریافتند که انواع توت ها مانند توت فرنگی و بلوبری می تواند کاهش حافظه را تسکین دهد. مطالعه روی افراد مسن نشان داد افرادی که حداقل یک فنجان بلوبری یا یک فنجان توت فرنگی در هفته مصرف کردند پیری شناختی خود را 2.5 سال به تأخیر انداختند.

توت ها سطح بالایی از آنتوسیانیدین ها دارند، یعنی آنتی اکسیدان هایی که قسمت هایی از مغز مانند هیپوکامپ را تحریک می کنند که در یادگیری و حافظه نقش دارد. این بخش از مغز برای رهبران کسب وکار با حجم کاری زیاد بسیار مهم است که از جلسه ای به جلسه دیگر می روند و به مهارت های حافظه خود برای یادآوری جزییات بعد از جلسه، زمان جمع آوری مشخصات محصول، پیشنهاد مشتری یا برنامه خدماتی نیاز دارند.

3- چای سبز

نوشیدن چای سبز بیشتر می تواند حافظه کاری شما را افزایش دهد. در یک مطالعه، مردم یا عصاره چای سبز یا یک نوشیدنی پلاسبو نوشیدند و سپس سعی کردند از حافظه کاری خود استفاده کنند، درحالی که فعالیت مغز آنها با MRI تحت نظارت قرار گرفت. محققان دریافتند که مصرف کنندگان چای در مقایسه با گروه پلاسبو فعالیت بیشتری در لوب های موضعی و پیشانی خود داشتند، مناطقی که در پردازش زبان و حافظه کوتاه مدت درگیر هستند.

مشخص نیست که چرا چای سبز ممکن است این اثر را داشته باشد، اما ممکن است به میزان بالای تیامین (ویتامین B-1 که نقش مهمی در حفظ عملکرد مغز دارد) مرتبط باشد. سعی کنید صبح به جای قهوه چای سبز بنوشید یا وسط روز برای استراحت یک فنجان بنوشید. با این حال، در نظر داشته باشید که بطری چای سبز حاوی مقادیر کمتری چای است، بنابراین بهتر است که چای سبز خود را دم کنید!

4- سبزیجات با برگ سبز

سبزیجات با برگ سبز مانند اسفناج، کلم، کولارد سبز و سبزی خردل ممکن است به حفظ آنچه محققان «هوش کریستالی» می گویند، کمک کنند. هوش کریستالی توانایی استفاده از مهارت ها و دانش افراد است. این سبزیجات همچنین دارای امگا3 هستند، اما عنصری کلیدی ممکن است مقدار غنی لوتئین باشد.

مطالعه ای در مورد عادات غذایی افراد انجام و مشخص شد افرادی که سطوح بالایی از لوتئین دارند، در آزمون ها برای اندازه گیری هوش کریستالی، بهتر عمل می کنند. علاوه بر این سبزیجات لوتئین در زرده تخم مرغ و سبزیجات مانند کلم بروکلی فراوان است.

درحالی که بسیاری از این تحقیقات در حال انجام است، نگه داشتن این قبیل غذا ها در محل کار به عنوان میان وعده هیچ نکته منفی ندارد و مزایای بالقوه ای برای سلامتی دارد. به غذا های مغذی به عنوان یک سرمایه گذاری بی خطر برای مغز، کسب وکار و کارکنان خود فکر کنید تا محیط کاری سالم تر و سازنده تری را خلق کنید.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/txGZgRND
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه