شنبه, ۱۳ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Sat, 3 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

براساس تفاهم نامه همکاری مشترک ستاد توسعه زیست فناوری و موسسه علمی آینده سازان، مراکز آموزش و پژوهش خلاقانه زیست فناوری راه اندازی و مدیریت می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ تفاهم نامه همکاری بین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و موسسه علمی آینده سازان با هدف ترویج زیست فناوری و راه اندازی و مدیریت مراکز آموزش و پژوهش خلاقانه زیست فناوری امضاء شد.

از دیگر اهداف تعیین شده در این تفاهم نامه می توان به «همکاری مشترک برای تشکیل انجمن های علمی زیست فناوری در مدارس»، «مشارکت در تعریف و اجرای برنامه های ترویجی زیست فناوری از قبیل جشنواره، مسابقات دانش آموزی و غیره» و «همکاری مشترک برای چاپ، نشر و توزیع محتوای علمی زیست فناوری» اشاره کرد.

به همین منظور و برای اجرای درست مفاد تفاهم نامه، کارگروه مشترکی متشکل از نمایندگان ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و موسسه علمی آینده سازان تشکیل می شود. مدت این تفاهم نامه 2 سال تعیین شده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/zf9w17Vl
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیما
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه