دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Mon, 6 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

چگونه شرکتی بهتر داشته باشیم؟

5 سال پیش ( 1397/3/21 )
پدیدآورنده : امیرآل علی  


    به قلم: شری کمپبل

    روان شناس و مشاور در حوزه سلامت روان

هیچ چیزی برای یک شرکت ارزشمندتر از وجود تیم کاری با عالی ترین صفات اخلاقی نخواهد بود. با نگاهی به فرم و اولویت های استخدامی شرکت های بزرگ نیز به این نکته پی خواهید برد که این امر از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و از ملاک های اصلی به شمار می رود. توجه داشته باشید در صورتی که شما افرادی را به استخدام خود درآورید که از نظر سطح توانایی در حد مطلوبی قرار دارند، با این حال توجهی به ویژگی های اخلاقی آنها نداشته باشید، با توجه به اینکه شما نیاز به کاری کاملا تیمی و هماهنگ برای موفقیت خواهید داشت، بدون شک اقدامی پر ریسک را صورت داده اید. درواقع اینکه فرد جدید نتواند خود را با خصوصیات شرکت وفق دهد امری محتمل خواهد بود و تحت این شرایط محیط آرام شرکت به مکانی پرتنش تبدیل خواهد شد.

در همین راستا و در ادامه به بررسی هشت ویژگی مهم که هریک از اعضای تیم حتی مدیریت شرکت باید از آن برخوردار باشند، خواهیم پرداخت.

1- صداقت

بدون شک هر انسانی که از سلامت روان برخوردار باشد در مواجهه با دیگران صداقت لازم را خواهد داشت. این موضوع در رابطه با کار تیمی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. با این حال هیچ یک از موارد بیان شده تنها شامل کارمندان نشده و مدیران نیز باید نسبت یه این امر توجه کافی را از خود نشان دهند. نکته دیگری که در این رابطه لازم است مورد توجه قرار گیرد این است که در ایجاد فرهنگ صداقت مدیریت نقش اول را دارد و لازم است خود در این زمینه پیشقدم باشد. درواقع مدیران الگوی شرکت محسوب می شوند و افراد عملکرد آنها را مورد ارزیابی قرار خواهند داد. به همین دلیل بسیار مهم است که به جای صحبت در رابطه با آرمان ها، خود نخستین فرد عمل کننده به آن باشید.

2- حمایت

این امر بسیار طبیعی است که فردی از تیم دچار اشتباهی شود. با این حال در صورتی که تمامی اعضا و به خصوص مدیریت نقش حمایتی ایفا نکرده و فرد را با مشکل خود تنها بگذارند و مورد بازخواست نیز قرار دهند، مشکلات روحی بسیار برای فرد مذکور اتفاق خواهد افتاد و این امر درصد خطا را در اقدامات بعدی آنها به شدت افزایش خواهد داد. بدون شک یک تیم لازم است در تمامی شرایط تیم باقی مانده و کمک کننده به یکدیگر باشند. فراموش نکنید که یک اشتباه با مدیریتی درست می تواند ارزیابی و اصلاح شود با این حال عدم رسیدگی به آن در نهایت باعث تضعیف شرکت خواهد شد.

3- انسان دوستی

از جمله ویژگی هایی که می تواند محیط کار را به مکانی فوق العاده تبدیل کنید این است که افراد با یکدیگر رفتاری کاملا انسانی داشته باشند. این امر باعث ایجاد رفاقت و دوستی میان کارمندان شده و این خود کار را برای انجام کار در قالب تیم هموار خواهد ساخت. اینکه افراد در کنار یکدیگر احساس خوبی داشته باشند خود از بروز مشکلات و سختی کار خواهد کاست.

مطلب مرتبط: چرا شرکت های بزرگ، کوچک ترها را می خرند؟

4- رهبری

باور غلط اکثر افراد این است که در شرکت تنها یک مدیر و رهبر تیم باید وجود داشته باشد. با این حال هیچ دلیلی وجود ندارد که این تعداد بیشتر نباشند. درواقع این امر بسیار طبیعی است که برخی از افراد از ویژگی های مدیریت سایرین در کمال آرامش برخوردار باشند. بدون شک مدیر شرکت باید چنین افرادی را شناسایی و به عنوان جانشینان خود از آنها در بخش های مختلف استفاده کند. این امر به بهبود راندمان کاری به علت رسیدگی بهتر منجر خواهد شد.

5- درک سایرین

اگرچه هر فردی اندیشه های خود را برتر از سایرین احساس می کند با این حال این امر در صورتی که بخواهد نمود خارجی نیز داشته باشد، بدون شک شرکت را با مشکل مواجه خواهد ساخت. در واقع لازم است تا همواره آرامش کافی داشته و شنونده خوبی برای گفته های سایرین بدون قضاوت کردن آن باشید. بدون شک رفتار شایسته شما، سایرین را نیز به الگوبرداری از شما تشویق خواهد کرد.

6- سختکوشی

در صورتی که افراد حاضر در شرکت تمایلی برای ارائه حداکثر توانایی های خود نداشته باشند، شرکت با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد و در بازار رقابتی حال حاضر نتیجه ای جز پسرفت به ارمغان نخواهد آمد. در همین راستا بسیار مهم است از همان ابتدا بدانید که انگیزه افراد تیم در چه حدی است. تحت این شرایط می توانید انتظارات از هریک را مشخص کنید. با این حال از مقایسه افراد با یکدیگر پرهیز کنید.

7- کمک رسانی

به عنوان مدیر شرکت نباید اجازه دهید که افراد حس کنند خودشان قادر به انجام وظایف شان خواهند بود. این امر انجام کارها را با سختی و کندی بسیاری مواجه خواهد ساخت. با این حال نتایج در این رابطه بیانگر آن است که افراد نیاز به بستر لازم برای روی آوردن به این کار دارند که مدیریت لازم است در شکل گیری آن نهایت تلاش خود را کند. توجه داشته باشید که در این رابطه شما دو راه پیش روی خود خواهید داشت. 1- افرادی با روحیه بالا استخدام کنید که در این صورت کمک به سایرین و تمامی موارد معرفی شده توسط خود این افراد پیگیری خواهد شد. 2- این روحیه را در افراد خود شکل داده و یا تقویت کنید. بدون شک این امر یکدستی بی نظیری را به شرکت خواهد بخشید که برنامه ریزی را برای آن کاری بسیار سودمند خواهد ساخت.

8- الهام بخشی

با نگاهی به افرادی که از انرژی مثبت خوبی برخوردارند، به این نکته مهم پی خواهید برد که آنها معمولا دیرتر از سایرین از فشار کار خسته شده و افرادی هستند که نه تنها خود از آرامش خوبی برخوردار هستند، بلکه این قدرت را دارند که آن را به سایرین نیز منتقل کنند. بدون شک وجود چنین افرادی در شرکت سودمند خواهد بود. به همین دلیل لازم است تا حداقل چند فرد را با چنین خصوصیتی به استخدام درآورید. بدون شک با این اقدام در کوتاه مدت تأثیر آن را حس خواهید کرد.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/bBODNGaW
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه