شنبه, ۲۱ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Sat, 12 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

اتاق شتاب یا استارتاپ نیترو بخشی در الکام استارز است که تلاش می‌کند مسیر استارتاپ‌ها را هموارتر کرده و به آنها راهنمایی‌های لازم را بدهد. این در حالی است که تعداد حاضرین در الکام استارز به 480 استارتاپ رسیده و مشخصاً بخش زیادی از آنها در مراحل اولیه کار خود هستند و می‌توانند از خدمات این اتاق بهره بگیرند. هرچند که «سهیل عباسی»، مسئول اتاق شتاب در الکام استارز خبر می‌دهد که این محل برای همه استارتاپ‌هاست نه صرفاً کسب‌ و کارهایی که در الکام استارز شرکت می‌کنند.

عباسی در گفت‌وگو با دیجیاتو در خصوص ماهیت اتاق شتاب می‌گوید: «اتاق شتاب فضایی را مهیا می‌کند تا استارتاپ‌هایی که به آن غرفه مراجعه می‌کنند در مدت زمان فشرده و کوتاه با افرادی که در حوزه‌های مختلف تجربه و تخصص دارند، ارتباط برقرار کنند و از آنها راهنمایی و سرنخ‌هایی بگیرند که بعد از آن بتوانند مشکلات خود را رفع کنند.»

او در مورد تفاوت این جلسات با مشاوره‌های عادی به این نکته اشاره می‌کند که جلسات مشاوره‌های عادی بسیار زمانبر است اما در این جلسات به دلیل فشردگی زمان و تعدد مشاوران یا منتورهای حاضر در اتاق شتاب، افراد سریع‌تر به اصل موضوع می‌رسند و با پرسش واضح سوالات، جواب های واضح می‌شنوند.

اما در نهایت آورده‌ اتاق شتاب برای استارتاپ‌ها چیست؟ عباسی در پاسخ به این پرسش دیجیاتو می‌گوید: «اول اینکه استارتاپی که مراجعه می‌کند با افراد متبحر در این حوزه آشنا می‌شود و سوالات خود را می‌پرسد. دوم ادامه روابطی‌ است که به‌دست آورده‌اند و بعد از نمایشگاه می‌توانند آن را ادامه و به همکاری تبدیل کنند. آورده سوم فضایی است که در آن مشاوران، افراد، تیم‌ها و استارتاپ‌هایی که سوالات مشابه دارند یکدیگر را پیدا می‌کنند و می‌توانند به جواب برسند.»

همه اینها در حالی است که افراد زیادی خود را در اکوسیستم استارتاپی «منتور» معرفی می‌کنند در صورتی‌که تجربه، سابقه و چیزی تحت عنوان کارنامه کارآفرینی ندارند. مسئول اتاق شتاب هم این موضوع را تایید می‌کند. به عقیده او باید در به‌کار بردن کلمه منتور حساسیت به خرج داد. چون کسانی که مطالعات انجام داده و در این رشته‌ها تحصیل کرده‌ و تجارب محدودی دارند، نمی‌توانند منتور باشند، هرچند که می‌توان آنها را مشاور، صاحب نظر متخصص و کارشناس در حوزه خودشان دانست.

تعریفی که ما در مورد منتور داریم این موارد نیست. منتور ترجمه دقیقی در فارسی ندارد حتی نمی‌توان منتور را مربی ترجمه کرد. در فارسی شبیه‌ترین کلمه‌ به منتور، مرشد است. در ادبیات مرشد کسی‌ است که در طریقت عرفانی مسیری را رفته و سال‌ها رنج کشیده باشد. راه را بلد باشد و حالا افرادی که مرید او هستند به دنبال او می‌روند تا مسیر را پیدا کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/C4qk5YJo
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه