جمعه, ۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 26 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

عرصه کسب و کار پر از برندهای رنگارنگی است که قصد دارند مشتریان هرچه بیشتری را به خود جذب کنند. رقابت میان برندهای مختلف گاهی اوقات شبیه به فیلم های اکشن می شود و دقیقا مثل آنها آدرنالین خون هر کسی را به حداکثر می رساند. همانطور که در فیلم های اکشن خبری از کاراکترهای معمولی نیست و فقط قهرمان های داستان بر دیگران پیروز شده و احتمالا همه ماجرا به خوبی و خوشی تمام می شود، در دنیای کسب و کار هم فقط برخی از برندها مثل قهرمان های هالیوودی، داستان شان به خوبی و خوشی تمام می شود و می توانند نظر مشتریان را جلب کنند. بقیه برندها هم در این ماجرا بیشتر شبیه به تماشاچی های مسابقات ورزشی هستند، نه چیزی دیگر. 

اگر شما با دقت به اطراف تان نگاه کنید، می بینید که برخی از برندها به قدری مشهور و دارای مشتریان فراوان هستند که اصلا هیچ برند دیگری به چشم نمی آید. وضعیت چنین برندهایی مثل شهرت مسی و رونالدو در فوتبال است که بقیه بازیکنان را کاملا به حاشیه می برد؛ انگار که اصلا فوتبالیستی به غیر از این دو ستاره وجود هم ندارد. چنین شهرت های افسانه ای سوالات زیادی درباره دلیل تفاوت سطح شهرت میان برندها یا افراد مختلف را ایجاد می کند. بی شک تفاوت شهرت کسب و کارها دلایل بسیار زیادی دارد، اما اگر این سوال را از ما بپرسید، هویت بصری برند را به عنوان یکی از دلایل مهم در تفاوت شهرت و موفقیت کسب و کارها به شما معرفی خواهیم کرد؛ جواب ما عجیب به نظر می رسد، نه؟

هویت بصری برند چیست

همانطور که اطرافیان شما دارای هویت و شخصیت متفاوتی نسبت به یکدیگر هستند، برندها هم هویت متمایزی از هم دارند. اگر شما توانستید دو برند مشهور با هویت های مشابه را پیدا کنید، جایزه ویژه ‏ای پیش ما دارید. البته این امر در میان برندهای کمتر حرفه ای به طور قابل ملاحظه ای به چشم می خورد، اما هرگز نباید شباهت هویت آنها به هم را ویژگی مثبتی قلمداد کنید بنابراین پیشنهاد می کنیم خودتان را برای جایزه ای که گفتیم بی خودی به دردسر نیندازید، چراکه برندهای معتبر باهوش تر از این حرفا هستند که چنین اشتباهات بچه گانه ای را مرتکب شوند. 

مطلب مرتبط: هویت بصری برند و تفاوت آن با برند

احتمالا شما چند باری اصطلاح هویت بصری برند به گوش تان خورده و آشنایی نسبی با آن دارید. اگر فکر می کنید آگاهی شما درباره هویت بصری برند کامل و بی عیب و نقص است، باید اندکی ناامیدتان کنیم. باور کنید یا نه، هویت بصری برند یکی از مظلوم ترین استراتژی ها در دنیای کسب و کار است. کارآفرینان نه تنها توجه زیادی به هویت بصری برند ندارند، بلکه این طفلکی را با خیلی از مفاهیم دیگر اشتباه هم می گیرند. 

ما در این مقاله می خواهیم به داد هویت بصری برند برسیم! شاید فکر کنید می خواهیم با گرز و شمشیر به کمک این مفهوم برویم؛ خیال تان راحت، کار ما هیچ شباهتی به فیلم های اکشن یا رینگ مسابقات بوکس ندارد. در عوض ما در روزنامه فرصت امروز با تعریف هویت بصری برند، مرور برخی از مزایای آن و در نهایت بررسی اینکه چطور می شود هویت بصری برند را ساخت به کمک این استراتژی و از همه مهمتر شما خواهیم آمد. اگر این نکات برای شما جذاب است و می خواهید آشنایی کاملی با هویت بصری برند پیدا کنید، در ادامه با ما همراه باشید. 

تعریف هویت بصری برند: پایانی بر اشتباهات مختلف!

هویت بصری برند چیست

همانطور که گفتیم، کارآفرینان اغلب اوقات هویت بصری برند را با دیگر مفاهیم اشتباه می گیرند بنابراین شما باید کارتان را با یاد گرفتن تعریف دقیق این مفهوم شروع کنید، وگرنه شاید مثل بسیاری از کارآفرینان دیگر فکر کنید دارید هویت بصری برای برندتان طراحی می کنید و در نهایت ببینید نتیجه کارتان چیز دیگری از آن درآمده است. اگر تجربه ای بدتر از این مسئله در کسب و کار سراغ دارید، ما را هم بی خبر نگذارید. 

وقتی شما درباره یک برند فکر می کنید، به جای اینکه محصولات یا شعارهای تبلیغاتی اش به نظرتان برسد، اغلب لوگو و طرح های گرافیکی آن در خاطرتان زنده می شود. به عبارت دیگر، همانطور که فیلم بازهای حرفه ای هر اثر سینمایی را با سکانس های جذابش به یاد می آورند، مشتریان هم برندها را با لوگو و دیگر المان های بصری می شناسند. شاید این مثال ها تعریف دقیقی از هویت بصری برند نباشد، اما دست کم برای شروع آشنایی با این مفهوم مناسب است.

بحث درباره هویت بصری برند اگر بدون تعریفی دقیق صورت گیرد، هیچ کمکی به شما برای استفاده از آن نخواهد کرد. بازیکن فوتبالی را در نظر بگیرید که دوست دارد در پست مهاجم بازی کند، اما نمی داند دقیقا این پست چیست و چه ویژگی هایی دارد. ما در اینجا می خواهیم شما را با تعریف هویت بصری برند آشنا کنیم، شاید به این ترتیب از شر تعاریف عجیب و غریب و متناقض در این زمینه خلاص شوید. 

هویت بصری در ساده ترین معنا مجموعه ای شامل تمام اطلاعات تصویری و گرافیکی کسب و کارتان است که چیستی برند شما را مشخص می کند و در عین حال آن را از سایر رقبا نیز متمایز می سازد، با این حساب شما در هویت بصری برند با یک تیر دو نشان می زنید؛ اول اینکه کسب و کارتان را به شیوه ای جذاب به مشتریان معرفی می کنید و دوم اینکه برندتان را از دیگر رقبا متمایز می سازید. نکته اخیر اهمیتی به اندازه گل قهرمانی در مسابقات جام جهانی فوتبال دارد، چراکه اگر شما نتوانید برندتان را به صورت متمایز و منحصر به فرد به مشتریان معرفی کنید، هیچ خبری از موفقیت و توسعه کسب و کار نخواهد بود. 

بسیاری از افراد وقتی صحبت از هویت بصری برند می شود، آن را با هویت برند در معنای کلی اشتباه می گیرند. اجازه دهید یک بار برای همیشه تکلیف این بحث را روشن کنیم. بی شک هویت بصری برند دارای ارتباط نزدیکی با هویت برند در معنای کلی است؛ به هر حال هر دوی این مفاهیم برای بیان چیستی برند به مشتریان کاربرد دارد، اما هویت برند و هویت بصری برند با هم تفاوت نیز دارند. 

مسئله مهم درباره دو مفهوم فوق این است که در هویت بصری برند، همانطور که از نامش می شود حدس زد، فقط محتوای بصری کاربرد دارد، اما در هویت برند به معنای کلی شما می توانید از هر فرمت محتوایی برای بیان هویت برندتان استفاده نمایید بنابراین می شود به نوعی هویت بصری برند را زیرمجموعه هویت برند قرار داد. 

حالا که با تعریف هویت بصری برند آشنا شدید، امیدواریم دیگر با مشکل تعریف های پراکنده و متناقض رو به رو نشوید. شما اکنون مانند ورزشکاری هستید که برای شرکت در مسابقات المپیک با یک الگوی تمرینی تازه مواجه شده است. آیا شما بدون هیچ تردیدی این الگو را به کار می‎گیرید؟ یا اینکه می خواهید مطمئن شوید این الگوی به ظاهر تازه و جذاب دقیقا به کارتان می آید یا نه؟ بی تردید هر قهرمان حرفه ای راهکار دوم را انتخاب می کند و از آنجایی که شما هم قهرمان کسب و کارتان هستید، پس باید همین راه منطقی را دنبال کنید. 

مطلب مرتبط:  هویت بصری برند روزانه زیر ذره بین «فرصت امروز» / قهرمان سازی با ماسکوت دوست داشتنی

شاید شما فکر کنید فهمیدن اینکه یک راهکار برای کسب و کارتان مناسب است یا نه، خیلی سخت و پیچیده باشد. ما در روزنامه فرصت امروز کنار شما هستیم تا هر کار سخت و مشکلی را به راحتی آب خوردن انجام دهید. اجازه دهید بدون هیچ صحبت اضافه ای به سراغ بررسی مزایای طراحی هویت بصری برند برویم تا هرچه زودتر بفهمید این استراتژی به دردتان می خورد یا نه. 

مزایای هویت بصری برند در کسب و کار

هویت بصری برند چیست

شما در انتخاب یک استراتژی برای کسب و کارتان نباید بی ‏گدار به آب بزنید، به هر حال پای سرنوشت برندتان در میان است. شما الان با تعریف هویت بصری برند آشنا شده‏ اید، اما هنوز جواب سوال ‏های تان درباره کارایی این الگو را نگرفته اید. آیا طراحی هویت برند برای کسب و کار شما مفید خواهد بود؟ یا اینکه تمام ماجرا مثل طبلی توخالی است که باید از کنارش به آهستگی عبور کرد؟ ما در این بخش با بررسی برخی از مزایای هویت بصری برند به شما کمک می کنیم تا تصمیم درستی در رابطه با این استراتژی بگیرید. 

1.    ماندگاری برند در خاطر مشتریان

هویت بصری برند چیست

اگر به وضعیت برندهای بزرگ نگاه کنید، انگار آنها به قدری در میان مشتریان محبوب هستند که اصلا نیازی به تبلیغات و بازاریابی ندارند. دلیل این امر عملکرد فوق العاده چنین برندهایی در زمینه طراحی حرفه ای هویت بصری برندشان است.

اغلب مردم وقتی صحبت از کفش ورزشی می شود، لوگوی زیبا و ساده نایک را به خاطر می آورند. این نکته در مورد سایر حوزه ها نیز مصداق دارد؛ مثلا کمتر کسی است که به دنیای پرزرق و برق خودروها فکر کند، اما لوگوی بنز و بی ام و در ذهنش نقش نبندد. اگر کسی را می شناسید که اینطور نیست، حتما وی را با دنیای جذاب خودرو آشنا کنید!  

اگر شما هم نمی دانید چرا هویت بصری موجب ماندگاری مثال زدنی برندها در خاطر مشتریان می شود، ما جواب ساده و سرراستی برای شما آماده کرده ایم. مردم المان های بصری را خیلی راحت تر از چیزهای دیگر به ذهن می سپارند و دلیل آن هم ساختار حافظه انسان هاست. اجازه دهید یک مثال کاربردی در این زمینه بزنیم؛ فکر می کنم اغلب شما حداقل یک بار مسابقات حرفه ای اتومبیلرانی را دیده باشید. اگر الان از شما بپرسیم برنده رالی داکار سال گذشته چه کسی است، احتمال اینکه شما تصویر خودروی برنده را در ذهن تان داشته باشید، خیلی بیشتر از نام راننده برنده خواهد بود. (البته به شرط اینکه طرفدار مسابقات رالی باشید وگرنه مثال حسابی بدی زده ایم!)

اینکه مشتریان شما را همیشه به خاطر داشته باشند، مزیت بسیار مهمی است که فقط به لطف هویت بصری برند امکان پذیر می شود. شاید شما شعارهای تبلیغاتی بسیار زیبا یا حتی محصولات باکیفیتی داشته باشید، اما با همه اینها برندتان بدون هویت بصری به سرعت از ذهن مشتریان پاک خواهد شد بنابراین اگر می خواهید مثل برندهای بزرگ به محض اینکه درباره عرصه کسب و کارتان صحبت می شود، در دلِ گفت وگوی مشتریان باشید، باید هویت بصری برند را جدی بگیرید. 

2.    افزایش اعتماد مشتریان به برند

هویت بصری برند چیست

مردم تا زمانی که از یک چیز شناخت کافی نداشته باشند، نه تنها به آن اعتماد نمی کنند، بلکه توجهی هم به آن نخواهند کرد. این امر مثل آن است که انتظار داشته باشیم طرفداران فوتبال به جای مسابقه الکلاسیکو به سراغ تماشای بازی دو تیم ناشناخته بروند؛ همینقدر غیرمنطقی و امکان ناپذیر. 

هویت بصری برند یکی از راهکارهای عالی برای آشناکردن مشتریان با کسب و کار شماست. شاید شما هم چند باری این جمله معروف که «مشتریان با چشم های شان خرید می کنند» را شنیده اید و با خودتان گفته باشید که آیا واقعا این مثال درستی است یا خیر؟ بگذارید با هم روراست باشیم، اگر نسبت به درستی این جمله شک دارید، باید بگوییم که تمام آن درست و دقیقا مطابق تجربه خرید مشتریان در بازارهای مختلف است.

مطلب مرتبط: تغییر هویت بصری رجا زیر ذره‌ بین «فرصت‌ امروز» / لباس جدید بر تن یکه‌ تاز عرصه حمل‌ و‌ نقل ریلی

اگر شما در هویت بصری برندتان آن را حرفه ای، مشتری محور و طرفدار محیط زیست معرفی کنید، مشتریان شما را با همین ویژگی ها خواهند شناخت، البته به شرط اینکه به اندازه کافی هویت بصری جذابی پیش چشم آنها قرار دهید. با این حساب شاید زمانه نوشتن طومارهای بلند بالا درباره برند به سر رسیده و نوبت نمایش هویت برند با المان های بصری جذاب باشد. شما با این کار یکی از مشکلات قدیمی در دنیای کسب و کار یعنی فقدان اعتماد مشتریان به برندها را به سادگی هرچه تمام تر حل خواهید کرد.  

3.    ایجاد تمایز با رقبا

هویت بصری برند چیست

هیچ کس به یک برند تکراری و کلیشه ای حتی نگاه هم نمی کند، چه برسد به اینکه به فکر خرید محصولات آن باشد. شاید شما فکر کنید در عرصه کسب و کار به راحتی آب خوردن شانس جبران اشتباهات تان را دارید، اما واقعیت دقیقا برعکس این امر را نشان می دهد. هویت بصری برند شما مثل یک فیلم سینمایی است که به محض نمایش بر روی پرده نقره ای دیگر راه برگشتی برای تغییر در آن ندارید و باید ناچار تا آخرش را مشاهده کنید، حتی اگر از آن متنفر باشید. 

اجازه دهید با همین مثال فیلم سینمایی پیش برویم. سالانه فیلم های خیلی زیادی در گوشه و کنار دنیا ساخته می شود، اما فقط چندتا از آنها سر و صدای کافی به پا می کند. اگر از شما بپرسیم چرا فقط فیلم های انگشت شماری در طول سال به شهرت می‎رسند و بقیه آثار در این میان گم هستند، چه جوابی خواهید داد؟ بی شک پاسخ های زیادی برای این سوال وجود دارد، اما یک فرض جذاب این است که بگویید فقط فیلم هایی موفق هستند که به اندازه کافی با دیگر نمونه های کلیشه ای متمایز باشند. جالب شد، نه؟

متمایز بودن در عرصه کسب و کار مزیت بسیار مهمی است. بگذارید با هم روراست باشیم، آیا تا به حال کارآفرینی را دیده اید که دلش نخواهد برندش از رقبا متمایز باشد؟ اگر چنین فردی وجود داشته باشد، احتمالا چندین دهه قبل کسب و کارش برای همیشه بر باد رفته است! 

هویت بصری برند به شما فرصت طلایی برای ایجاد تمایز با رقبا می دهد. شما با این استراتژی می توانید حتی پیچیده ترین مفاهیم حوزه کاری تان را در قالب تصاویری زیبا پیش چشم مشتریان قرار دهید؛ البته به شرط اینکه هویت بصری برند را فقط یک شعار زیبا ندانید. به عبارت دیگر، شما باید آستین های تان را بالا بزنید و برای طراحی هویت بصری بردتان پیشقدم شوید. وگرنه هیچ خبری از بهبود وضعیت کسب و کارتان نخواهد بود. 

فراموش نکنید که هویت بصری هر برند باید منحصر به فرد باشد، وگرنه نه تنها تمایزی با رقبای تان پیدا نمی کنید، بلکه هیچ جذابیتی هم برای مشتریان نخواهید داشت. خب به هر حال دلیل خاصی وجود دارد که فقط یک مارتین اسکورسیزی در دنیای سینما هست، مگر نه؟ پس لطفا فکر استفاده از ایده های حاضر و آماده در گوگل را همین حالا دور بریزید. 

چگونه هویت بصری برندتان را طراحی کنید؟

هویت بصری برند چیست

شما تا اینجا کلاس درس مفصلی درباره هویت بصری برند را پشت سر گذاشته اید، اما اگر قرار نباشد از آن در عمل استفاده کنید، پس اصلا چرا تا اینجای مقاله همراه ما بوده اید؟ شاید شما آشپز بسیار خوبی باشید، اما مادامی که آستین های تان را بالا نزنید و کلاه آشپزی قشنگ تان را سر نکنید، دانش و مهارت آشپزی تان به هیچ دردی نخواهد خورد. 

ما در روزنامه فرصت امروز معتقدیم وقت مخاطب مان مثل طلا باارزش است. پس اگر فکر کرده اید بدون بحث درباره چگونگی طراحی هویت بصری برند با شما خداحافظی خواهیم کرد، باید نظر شما را به ادامه این قسمت از مقاله جلب کنیم. این شما و این هم توصیه هایی برای طراحی هویت بصری برندتان؛ امیدواریم که به دردتان بخورد. 

مطلب مرتبط: بحران شناخت هویت در دنیای تبلیغات

تعریف هویت برند: نخستین گام برای موفقیت

هویت بصری برند چیست

شما انتظار ندارید که بدون تعریف هویت برندتان بتوانید آن را در قالب محتوای بصری بریزید، نه؟ کار شما در اینجا مثل کارگردانی است که باید ابتدا فیلنامه دقیقی در اختیار داشته باشد تا بتواند اثری جذاب و هیجان انگیز را جلوی دوربین ببرد. شاید بعضی از کارآفرینان با خودشان فکر کنند وقتی دست به کار طراحی المان های بصری برای برندشان شوند، هویت کسب و کارشان نیز به روشنی روز نمایان خواهد شد. امیدواریم در سر شما چنین ایده ‎ای نباشد، چراکه مسیر مستقیمی است به سوی سقوط آزاد کسب و کارتان!

همانطور که از یک فوتبالیست جوان نمی توان انتظار داشت در زمین مسابقه معجزه کند، شاید شما هم در تلاش های ابتدایی برای تعریف هویت برندتان چندان موفق ظاهر نشوید. اجازه دهید همینجا خیال تان را راحت کنیم؛ شما قرار نیست کار عجیب و غریبی انجام دهید، بلکه فقط باید ویژگی های منحصر به فرد برندتان را مشخص کنید تا مسیر طراحی المان های بصری در مراحل بعدی هموار شود، نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر. 

وضعیت شما در این مرحله مثل فردی است که برای نخستین بار در باشگاه ورزشی ثبت نام کرده و حالا که زمان تمرین کردن است حتی حوصله رفتن به باشگاه را هم ندارد. شاید من و همکارانم در روزنامه فرصت امروز برای داستان فوق راه حلی نداشته باشیم، اما در مورد تعریف هویت برند در کنارتان خواهیم بود. شما به جای سردرگمی در راهکارهای مختلف فقط باید به یک سوال جواب دهید: «هدف شما از حضور در عرصه کسب و کار چیست؟»

لطفا برای جواب دادن به سوال بالا خیلی با خودتان کلنجار نروید و الکی اعصاب تان را خُرد نکنید. نخستین نکته ای که در این رابطه به ذهن تان رسید، بهترین جواب ممکن است؛ به همین سادگی. مثلا اگر شما مثل برند نایک می خواهید انگیزه مردم برای ورزش کردن را بیشتر کنید، پس هویت تان مثل یک دوست و مربی دلسوز خواهد بود. فکر می کنم این راه حل به اندازه کافی سرراست هست که نیازی به جست وجوی شیوه های دیگر نداشته باید، نه؟  
شما با تعریف هویت برندتان در حقیقت فیلنامه اثر سینمایی تان را در دست خواهید داشت. پس حالا باید با هم این فیلم را به بهترین شکل ممکن جلوی دوربین ببریم و مخاطب را میخکوب کنیم! 

انتخاب رنگ های اصلی: وقتی برندتان معنا پیدا می کند

هویت بصری برند چیست

شاید شما فکر کنید انتخاب رنگ برای لوگو یا دیگر المان های بصری برندها امری تصادفی باشد، در این صورت باید نظرتان را به روانشناسی رنگ ها جلب کنیم. شما پس از آنکه هویت برندتان را تعریف کردید، باید پیش از دست به کار شدن برای طراحی المان های بصری به سراغ انتخاب رنگ های اصلی بروید. وقتی صحبت از روانشناسی رنگ ها می شود، اغلب کارآفرینان از آن غول ترسناکی می سازند که با دیدنش باید پا به فرار گذاشت! 

مطلب مرتبط: برندسازی با چاشنی بحران هویت

باور کنید یا نه، انتخاب رنگ مناسب برای هویت بصری برند کار سخت و پیچیده ای نیست. شما فقط باید بدانید هر رنگ چه معنایی را منتقل می کند، وگرنه شاید رنگی که انتخاب می کنید، از زمین تا آسمان با معنای مدنظرتان تفاوت داشته باشد. اگر روانشناسی رنگ ها برای شما هم جذاب است، اما اطلاع چندانی از آن ندارید، ما در اینجا فهرست کوتاهی از رنگ های اصلی و معنای شان در هویت بصری برند را آماده کرده ایم:

•    آبی: رنگ آبی برای ایجاد اعتماد در مخاطب هدف کاربرد دارد و برند شما را به عنوان یک دوست به مشتریان معرفی خواهد کرد؛ به همین سادگی.

•    قرمز: رنگ قرمز فقط مخصوص مسابقات معروف گاوبازی در اسپانیا نیست، بلکه برای نمایش هیجان و شور و شوق جوانی از سوی برندها استفاده می شود. فکر کنم کمتر کسی باشد که لوگوی قرمز کوکاکولا یا رد بول را ببیند و حداقل کمی احساس هیجان نکند. اگر چنین کسی را پیدا کردید، ما را هم بی خبر نگذارید!

•    سبز: اگر شما در حوزه تکنولوژی فعالیت دارید و می خواهید مانند شاگرد زرنگ کلاس برای مشتریان باشید، به هیچ وجه رنگ سبز را فراموش نکنید. این رنگ مثل طیف آبی در مشتریان ایجاد اعتماد می کند و همینطور بیانگر اعتماد به نفس برندتان است. با این حساب انتخاب رنگ سبز جلوه ای ویژه برای شما دست و پا خواهد کرد. 

•    زرد: افراد زیادی به سراغ رنگ زرد نمی روند و همین امر آن را خاص کرده است. اگر شما می خواهید سرسختی و رویکرد مدرن برندتان به امور را نشان دهید، رنگ زرد بهترین انتخاب خواهد بود، چراکه مخاطب را در نگاه نخست غافلگیر می سازد. اگر طرفدار فیلم های اکشن باشید، فکر می کنم آن لباس زردِ بروسلی را هنوز به یاد دارید، نه؟ انتخاب رنگ زرد در طراحی هویت بصری برند دقیقا شما را مثل بروسلی در دنیای کسب و کار می کند؛ سرسخت و شکست ناپذیر!

•    بنفش: رنگ بنفش هم مثل طیف زرد در مقایسه با دیگر رنگ های اصلی خاص به نظر می رسد. انتخاب این رنگ می تواند هویت برندتان را دوستانه و همینطور لوکس نشان دهد. اگر شما در زمینه تولید لوازم لوکس فعالیت دارید، به نظر ترکیب رنگ بنفش و زرد در المان های بصری تان هر مشتری را میخکوب خواهد کرد. 
طراحی ساده در هویت بصری: زیبایی در سادگی است!

اغلب مردم این عبارت که «زیبایی در سادگی است» را بارها و بارها شنیده اند، اما در عمل کمتر به آن توجه می کنند. شاید شما با خودتان بگویید که طراحی ساده المان های بصری بیشتر نوعی تنبلی در میان کارآفرینان است تا روشی هوشمندانه و به همین راحتی بیخیال این مرحله شوید. ما برای جواب دادن به این تردید می خواهیم شما را با مفهوم مینیمالیسم آشنا کنیم. 

مینیمالیسم یا ساده گرایی بر روی حذف تمام اجزای غیرضروری در هر اثر هنری تاکید دارد. نه، اشتباه نکنید؛ ما در اینجا کلاس درس هنر برگزار نمی کنیم، بلکه فقط برای جواب دادن به پرسش درباره طراحی ساده المان های بصری این بحث را پیش کشیده ایم. 

شما با طراحی ساده لوگو، قالب سایت و فونت اصلی تان نه تنها نظر مشتریان را جلب خواهید کرد، بلکه به خوبی در حافظه آنها باقی خواهید ماند. اجازه دهید یک قانون مهم را به شما یادآوری کنیم و آن اینکه هرچه یک طراحی بصری ساده تر باشد، جذابیت بیشتری برای مخاطب هدف دارد و بهتر در ذهنش باقی خواهد ماند. لوگوی برند اپل یک مثال دم دستی و ساده از این امر است. بیایید با هم روراست باشیم، مگر به خاطر سپردن یک سیب گاز زده چقدر سخت است؟ 

مطلب مرتبط: 7 ابزار برتر برای خلق هویت برند قوی

سخن پایانی

هویت بصری برند چیست

الان شما کارشناسی حرفه ای در زمینه هویت بصری برند هستید و ما فعلا نکته دیگری برای یاد دادن به شما نداریم. با توجه به نکاتی که در این مقاله یاد گرفتید، نظرتان در مورد هویت بصری برند چیست؟ آیا آن را یک راهکار مناسب برای افزایش جذابیت برندتان ارزیابی می کنید؟ من و همکارانم در روزنامه فرصت امروز امیدواریم نکات مطرح شده در این مقاله به شما و برندتان کمکی هرچند کوچک کرده باشد. اگر نظر یا سوالی درباره هویت بصری برند دارید، خوشحال می شویم همینجا آن را با ما به اشتراک بگذارید. 

 منابع: 

https://99designs.com


http://lukasociepka.com


https://blogs.spectrio.com


https://www.helpscout.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/MFStdeCy
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه