چهارشنبه, ۵ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Wed, 24 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

ایمیل مارکتینگ از جهات بسیاری شبیه به صحنه تئاتر است. همانطور که یک کارگردان باید خیلی خوب وظیفه هر کدام از اعضای تیم تئاتر را توضیح دهد و برنامه دقیقی برای روی صحنه بردن اثرش داشته باشد، کارآفرینان و بازاریاب ها هم باید با دست پر وارد عرصه بازاریابی ایمیلی شوند. وگرنه نه تنها خبری از جلب نظر مشتریان نخواهد بود، بلکه دست آخر شما می مانید و کلی کاربر ناراضی در دنیای آنلاین!

شاید شما با خودتان فکر کنید نارضایتی کاربران از کمپین ایمیل مارکتینگ امر عجیب و غریبی نیست و بازاریاب ها حتی اگر هرچه در چنته دارند هم رو کنند، باز هم بعضی از مشتریان ساز مخالف خواهند زد. راستش را بخواهید چنین بهانه هایی در بازار رقابتی امروز هیچ دردی از برند شما دوا نمی کند. یک دونده حرفه ای را در نظر بگیرید که در مسابقات المپیک شکست خورده و دستش به مدال نرسیده؛ بی شک دونده داستان ما می تواند تا صبح بهانه بیاورد که چرا قهرمان نشده، اما همه خیلی خوب می دانیم دست آخر مردم و رسانه ها فقط درباره قهرمان ها صحبت می کنند و جایی برای بازندگان نیست. 

ایمیل مارکتینگ

ما در روزنامه فرصت امروز معتقدیم هیچ مشکلی در دنیای کسب و کار بدون راه حل نمی شود و اگر مشکلی هست باید راه حلی هم برای آن وجود داشته باشد. اگر شما نمی خواهید در عرصه بازاریابی ایمیلی بازنده باشید، باید آستین ها را بالا بزنید و وارد گود شوید تا راه حلی برای چالش های این حوزه پیدا کنید. وگرنه شاید خیلی زود از لیگ قهرمانان کسب و کارها حذف شوید. 

اگر فکر کرده ‏اید ما فقط با نصیحت خشک و خالی برای جست وجوی راه حل چالش های دنیای ایمیل مارکتینگ شما را تنها می گذاریم، سخت در اشتباهید. مخاطب های ثابت فرصت امروز خیلی خوب می دانند که ما همیشه در کنارشان هستیم تا از هر مشکلی به راحتی عبور کنند و استراتژی های مختلف دنیای کسب و کار را یاد بگیرند. فکر می کنم تا الان خیلی خوب فهمیده اید که قرار است در این مقاله شما را در ایمیل مارکتینگ حسابی حرفه ای کنیم تا دیگر هیچ کس به گرد پای تان هم نرسد، مگر نه؟

مطلب مرتبط: ایمیل مارکتینگ چیست؟ سیر تا پیاز قدیمی ترین الگوی بازاریابی آنلاین

اجازه دهید همین اول کار خیال تان را راحت کنیم و بگوییم قرار نیست در مقاله کنونی انتظارات عجیب و غریبی از شما داشته باشیم. اگر قرار باشد شما کارهای سخت و عجیب و غریبی برای موفقیت در این حوزه انجام دهید، مثل کارمندی خواهید بود که در همان مصاحبه استخدامی کلی مسئولیت و وظایف مختلف را به طرفش شلیک می کنند. شما را نمی دانم ولی من که در چنین شرایطی از پله های اضطرای فرار می کنم! 

معجون جادویی که ما در این مقاله برای شما آماده کرده ایم، بهبود کیفیت ایمیل مارکتینگ است. خیلی از کارآفرینان فکر می کنند همین که ایمیلی برای کاربران ارسال نمایند دیگر همه چیز رو به راه می شود و هر لحظه باید منتظر سرازیر شدن مشتریان به سمت برندشان باشند. اگر نظر ما را بخواهید، می گوییم که شما باید خیلی حساب شده تر از این حرف ها عمل کنید. بی شک هر کسی می تواند یک ایمیل ساده برای دیگران ارسال کند، اما هنر ایمیل مارکتینگ در میخکوب کردن مخاطب هدف نهفته است؛ دقیقا مثل یک تئاتر جذاب که موقع تماشای آن حتی نمی شود پلک زد!

ما در ادامه با بررسی مزایا و ضرورت بهبود کیفیت ایمیل مارکتینگ همراه شما خواهیم بود و بعد از آن تکنیک های حرفه ای را به شما یاد می دهیم تا وضعیت بازاریابی ایمیلی تان را از این رو به آن رو کنید. پس آماده شوید تا کارمان را شروع کنیم.

چرا باید کیفیت ایمیل مارکتینگ تان را ارتقا دهید؟

ایمیل مارکتینگ

وقتی صحبت از ارتقای کیفیت ایمیل مارکتینگ می شود، بعضی از کارآفرینان فکر می کنند با یک استراتژی لوکس و به درد نخور مواجه هستند. اگر شما هم فکر می کنید وضعیت فعلی برندتان در بازاریابی ایمیلی چندان بد نیست و موفقیت های حیرت انگیز در این حوزه فقط مخصوص برندهای بزرگ است، باید حسابی ناامیدتان کنیم. اگر برخی از برندهای بزرگ و مشهور در دنیا می توانند حسابی با ایمیل مارکتینگ در بازار گرد و خاک کنند، پس چرا شما به چنین موفقیتی دست پیدا نکنید؟ 

اجازه دهید یک مثال کاربردی بزنیم؛ امروزه هر کسی می تواند یک دوربین ساده دستش بگیرید و شروع به ساختن فیلم کند. به احتمال زیاد اغلب شما دوستانی دارید که عاشق سینما و کارگردانی هستند. شاید هم دوستان شما چند تا فیلم آماتور ساخته باشند و دیگر خودشان را کارگردان بدانند، اما راستش را بخواهید وقتی صحبت از کارگردان های بزرگ و پولساز شود، همه به اسم هایی مثل تارانتینو و اسپیلبرگ نگاه خواهند کرد، چراکه کمتر فیلمی در دنیا توان رقابت با کیفیت آثار آنها را دارد؛ به همین سادگی!

ماجرای فوق درباره دنیای بازاریابی ایمیلی نیز کاملا مصداق دارد. امروزه کلی برند ادعا می کنند مشغول ایمیل مارکتینگ هستند، اما اگر منصفانه به قضیه نگاه کنیم، فقط بعضی از کمپین های ایمیل مارکتینگ آنقدر با کیفیت هستند که بشود اسم شان را بازاریابی ایمیلی گذاشت. اگر شما می خواهید جایی در میان قهرمانان ایمیل مارکتینگ داشته باشید، باید کاری کنید که مشتریان کاملا شیفته کمپین تان شوند. این موفقیت بزرگ ممکن نیست مگر به لطف بهبود کیفیت کمپین ایمیل مارکتینگ. 

فکر می کنم شما هم قبول داشته باشید که قبل از شروع یک کار باید همه جوانب آن را در نظر گرفت. همانطور که یک معمار کارکشته نقشه های مختلف برای بنای یک ساختمان مجلل را با هم مقایسه می کند و بهترین شان را انتخاب می کند، شما هم برای بهبود کیفیت ایمیل مارکتینگ تان باید اول همه تمام جزییات را مدنظر قرار دهید؛ وگرنه حسابی بی گدار به آب می زنید و شاید همین تعداد مشتریان تان را هم از دست بدهید. اگر تجربه ای بدتر از تلاش برای به دست آوردن مشتریان بیشتر و در عوض ریزش کامل خریداران ثابت سراغ دارید، ما را هم بی‎خبر نگذارید. 

ما برای اینکه شما کاملا مطمئن شوید که بهبود کیفیت ایمیل مارکتینگ به زحمتش می ارزد، سراغ برخی از مزایای این کار رفته ایم. اینطوری آخرین شک و تردیدهای شما برای ایجاد تحول در بازاریابی ایمیلی هم از بین خواهد رفت و بدون توقف در مسیر کولاک خواهید کرد!

مطلب مرتبط: ایمیل مارکتینگ موفق با 5 اقدام ساده

برندینگ بهتر و بی عیب و نقص

ایمیل مارکتینگ

آیا تا به حال کسب و کاری را دیده اید که بدون موفقیت در برندینگ توانسته باشد اسم و رسمی برای خودش دست و پا کند؟ اگر بخواهیم خیلی صاف و پوست کنده بگوییم، بازاریابی ایمیلی یکی از ابزارهای کارآمد برای برندسازی است. خب به هر حال شما پس از اینکه یک برند جذاب ساختید باید آن را به مشتریان هم معرفی کنید، وگرنه شاید روح کسی هم از حضور شما در بازار خبردار نشود.

اگر شما حتی یک بار تجربه برندینگ را داشته باشید، خیلی خوب می دانید که جلب نظر مشتریان در این حوزه اگر سخت ترین کار دنیا نباشد، چندان هم ساده نیست. انگار که هیچ کس در دنیا دوست ندارد با برندی تازه آشنا شود و همه از وضعیت برندهای دور و برشان راضی هستند!

اغلب کارآفرینان بعد از اینکه چندباری شانس شان را در برندسازی با ایمیل مارکتینگ امتحان کرده و با بی تفاوتی و نگاه های سرد مشتریان رو به رو می شوند، کلا قید کسب و کارآفرینی را می زنند. شاید شما در چنین موقعیتی شروع کنید از زمین و زمان ایراد گرفتن، اما یک ایده هوشمندانه در این میان بازنگری درباره نحوه کار با ابزار برندینگ تان است. ماجرا کم کم دارد جذاب می شود، نه؟

اگر شما به جای اینکه ایمیل های سرد و بی روحی برای مشتریان ارسال کنید، از تازه ترین تکنیک های بازاریابی ایمیلی سود ببرید دیگر حتی یک مشتری هم در بازار پیدا نمی شود که برندتان را مثل کف دستش نشناسد. استراتژی بهبود کیفیت ایمیل مارکتینگ به شما کمک می کند تا سر و سامانی به وضعیت برندسازی تان دهید و تبدیل به همان قهرمانی شوید که مشتریان انتظارش را می کشند.

تعامل بهتر با مشتریان

ایمیل مارکتینگ

وقتی شما به سراغ کمپین ایمیل مارکتینگ تان بروید و دستی به سر و گوش آن بکشید، کمتر کسی پیدا می شود که بتواند در برابر ایمیل های تان مقاومت کند. تیم فوتبالی را در نظر بگیرید که پس از چند سال حضور کاملا معمولی در لیگ یکهو شروع به تغییر شرایط می کند و کلی از غول های فوتبال دنیا را شکست می دهد. تیم داستان ما که تا همین چند وقت پیش هیچ کس پای تلویزیون بازی هایش را نگاه نمی کرد، شاید از حالا به بعد بلیت های هر بازی اش هم حسابی سخت گیر بیاید. 

بهبود کیفیت ایمیل مارکتینگ دقیقا همین کار را با کسب و کار شما می کند و کلی طرفدار برای تان دست و پا خواهد کرد. اگر شما فکر می کنید تعامل با مشتریان شبیه به شکست دادن غول مرحله آخر بازی های کامپیوتری است، احتمالا تا حالا حتی یک کمپین ایمیل مارکتینگ با کیفیت هم نداشته اید، چراکه وقتی کیفیت کارتان بالا باشد مثل آب خوردن مشتریان جذب تان خواهند شد. 

این یعنی شما با استفاده از تکنیک های بهبود کیفیت بازاریابی ایمیلی به جای اینکه مثل اغلب برندها کلی دردسر برای تعامل با مشتریان داشته باشید، در یک یک چشم به هم زدن همه مشتریان را اطراف خودتان جمع کنید. بیایید با هم روراست باشیم، مگر یک کارآفرین در زمینه تعامل با مشتریان چیزی بیشتر از این هم می خواهد؟

مطلب مرتبط:  ایمیل مارکتینگ را چگونه شروع کنیم؟

فروش بیشتر با هزینه کمتر

ایمیل مارکتینگ

اگر همین حالا با یک کارآفرین درباره فروش بیشتر در عرصه کسب و کار بدون صرف حتی یک دلار اضافه حرف بزنید، احتمالا فکر می کند حسابی سر کارش گذاشته اید. به هر حال اغلب برندها عادت کرده اند که برای فروش بالا حسابی در زمینه بازاریابی و تبلیغات هزینه کنند. اگر شما هم فکر می کنید هیچ راهی برای خلاص شدن از شر هزینه های بالای بازاریابی و تبلیغات نیست، باید شما را با سومین مزیت بهبود کیفیت ایمیل مارکتینگ آشنا کنیم.

خیلی از کاربران وقتی ایمیل بازاریابی دریافت می کنند حتی بدون یک ثانیه تأمل به سراغ گزینه «حذف ایمیل« می روند، چراکه خیلی خوب می دانند با چه محتوا و پیشنهادی برای خرید رو به رو هستند. اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم، در این رابطه حق با کاربران است. هیچ کس دوست ندارد از برندی خرید کند که حتی زحمت طراحی یک کمپین ایمیل مارکتینگ درست و حسابی را هم به خودش نمی دهد. پس یا باید روش کارتان را عوض کنید یا اینکه منتظر یک سقوط آزاد در عرصه کسب و کار باشید. 

بهبود کیفیت ایمیل ها از طریق ارزیابی سلیقه مشتریان و همینطور ارائه پیشنهادهای جذاب برای خرید شاید یک شبه وضعیت برند شما را از این رو به آن رو نکند، اما در بلندمدت نیازتان به صرف هزینه های گزاف برای بازاریابی و تبلیغ محصولات تان را کاهش می دهد. خب وقتی محتوای ایمیلی شما به اندازه کافی باکیفیت و جذاب باشد، فقط کافی است ایمیل های مفت و مجانی برای مخاطب هدف تان ارسال کنید تا در یک چشم به هم زدن صندوق سفارشات تان حسابی شلوع شود. همینقدر ساده و هیجان انگیز!

بهبود کیفیت ایمیل مارکتینگ: چطور و چگونه؟

ایمیل مارکتینگ

حالا که متوجه شدید بهبود کیفیت ایمیل مارکتینگ گزینه ای ضروری برای کسب و کارتان است، باید سراغ تکنیک هایی برای حرفه ای شدن در این حوزه برویم. شما الان مثل سرمربی فوتبالی هستید که خیلی خوب می داند باید از چه تاکتیکی برای پیروزی در مسابقه فینال استفاده کند، اما هنوز یک جلسه هم با تیمش درباره آن صحبت نکرده است. 

ما در ادامه می خواهیم با معرفی چند تکنیک حرفه ای خیلی صاف و پوست کنده به شما معرفی کنیم این استراتژی را در کسب و کارتان پیاده کنید. اینطوری دیگر خبری از نارضایتی مشتریان از کیفیت کمپین های شما نخواهد بود و کم کم تبدیل به برند محبوب مشتریان خواهید شد. 

مطلب مرتبط: نکات مهم برای شروع و ادامه کمپین ایمیل مارکتینگ تأثیرگذار

داستان سرایی در ایمیل مارکتینگ: چه کسی از یک داستان خوب بدش می آید؟

ایمیل مارکتینگ

وقتی همه چیز کسل کننده و تکراری به نظر می رسد، هیچ چیز به اندازه یک داستان خوب حال آدم را عوض نمی کند. اگر با دقت به اطراف تان نگاه کنید، بسیاری از سرگرمی های محبوب بر پایه داستان های جذاب بنا شده اند. یک مثال دم دستی در این باره فیلم های سینمایی است. بی شک در فیلم های بزرگ و مشهور نقش همه عوامل مهم و حیاتی است، اما مهمترین بخش کار یک داستان دست اول و حساب شده است. فکر می کنم شما هم موافق باشید که بدون یک داستان درست و حسابی چیزی جز ضرر عاید سرمایه گذارهای یک فیلم نمی شود، مگر نه؟

ایمیل مارکتینگ هم مثل صنعت سینما بدون داستان بی معناست. اگر از فروشندگان قدیمی درباره مهمترین ابزار موفقیت شان سوال کنید، احتمالا همه شان از جادوی داستان سرایی و اینکه چطور با یک داستان خوب می شود سرسخت ترین مشتریان را هم راضی کرد، برای شما خواهند گفت. 

داستان سرایی در ایمیل مارکتینگ کار ساده ای نیست (خب مگر در دنیا کار ساده هم داریم؟)، اما قرار هم نیست از آن یک برج بلند بالا بسازید. راستش را بخواهید نه شما تولستوی هستید و نه مخاطب هدف تان رمان بازهای حرفه ای و سختگیر. پس لطفا طوری داستان تان را طراحی نکنید که انگار می خواهید جایزه نوبل ادبی ببرید! 

هر داستان جذابی در ایمیل مارکتینگ سه محور اصلی دارد. اگر شما خیلی خوب و بدون حاشیه رفتن این سه محور را در کنار هم قرار دهید، حسابی در بازار گرد و خاک خواهید کرد. این سه محور از این قرار هستند:

•    قهرمان اصلی

•    سرگذشت قهرمان داستان

•    پیشنهاد اصلی برای مخاطب هدف

احتمالا اینکه از شما بخواهیم سه محور فوق را در کنار هم قرار دهید و هیچ مثالی هم در این رابطه نزنیم، خیلی بی رحمانه به نظر می رسد. پس اجازه دهید یک مثال کاربردی از برند Bark Box را با هم مرور کنیم. برند داستان ما در زمینه تولید وسایل نگهداری و مشاوره مراقبت از سگ ها فعالیت دارد. با این حساب خیلی عجیب نیست اگر تیم بازاریابی Bark Box برای روز جهانی سگ یک کمپین ایمیل مارکتینگ درست و حسابی داشته باشد، مگر نه؟

ماجرای کمپین ایمیل مارکتینگ Bark Box با یک داستان خیلی ساده شروع می شود: یادآوری تجربه خوش انسان ها از داشتن سگ. اینطوری هم قهرمان کمپین مشخص شده و هم یک سرگذشت کوتاه از کارهایی که سگ ها انجام می دهند گفته می شود. در نهایت هم پیشنهاد اصلی کمپین به مخاطب هدف، که طبیعتا صاحبان سگ های خانگی هستند، خرید حق اشتراک ماهانه Bark Box است. همانطور که می بینید، این کمپین کار عجیب و غریبی نکرده، بلکه فقط سه محوری که گفتیم را خیلی ساده و خودمانی در کنار هم قرار داده است. 

استفاده از اتوماسیون: خداحافظی با سختی های ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ

وقتی از بازاریابی ایمیلی صحبت می کنیم، منظورمان فقط فرستادن یکی دو ایمیل برای چندتا مشتری نیست، بلکه شمار بالایی از کاربران باید در رادار شما قرار داشته باشند. اگر شما فکر می کنید فرستادن ایمیل برای مشتریان مثل فرستادن یک ایمیل به دوست تان است، کاملا در اشتباهید. شما را نمی دانم ولی من که حتی با فکر کردن به ارسال هزاران ایمیل به طور دستی حسابی وحشت زده می شوم!

مطلب مرتبط: 6 سوال اساسی در ایمیل مارکتینگ

خبر خوش ما در این بخش برای شما امکان استفاده از فناوری های نوین برای ساده سازی ارسال ایمیل های بازاریابی است. خب اگر این همه پیشرفت های تکنولوژی در نهایت به کار شما در بازاریابی نیاید، پس این همه سر و صدا درباره ساده تر شدن زندگی در عصر کنونی برای چیست؟ 

ما در روزنامه فرصت امروز استفاده از اتوماسیون در بازاریابی ایمیلی را امری کاملا حیاتی می دانیم. همانطور که بازی فوتبال بدون توپ معنا ندارد، ایمیل مارکتینگ هم بدون اتوماسیون یک جای کارش ایراد خواهد داشت؛ به همین سادگی!

ما برای اینکه شما در مسیر تبدیل کمپین ایمیل مارکتینگ تان به یک نمونه افسانه ای زیاد به دردسر نیفتید، فهرستی جمع و جور از ابزارهای مناسب برای اتوماسیون را آماده کرده ایم. اگر شما می خواهید خیلی صاف و ساده از اتوماسیون استفاده کنید، تقریبا هیچ ابزاری به گرد پای میلر لایت (Mailer Lite) هم نمی رسد. این ابزار طوری طراحی شده تا کسانی که هیچ مهارتی در زمینه ایمیل مارکتینگ و اتوماسیون ندارند هم بتوانند از آن استفاده کنند. 

گزینه بعدی که احتمالا خیلی از شما اسمش را بارها و بارها شنیده اید، میل چیمپ (Mail Chimp) است. این ابزار مخصوص برندهایی است که عادت دارند چند کمپین ایمیل مارکتینگ را کنار هم مدیریت نمایند. شما با این ابزار خیال تان نه فقط در رابطه با اتوماسیون، بلکه صفر تا صد ایمیل مارکتینگ راحت خواهد شد. البته شاید نحوه کار کردن با میل چیمپ به سادگی میلر لایت نباشد، پس موقع انتخاب حسابی حواس تان را جمع کنید!

توجه به محتوای تولیدی کاربران (UGC): وقتی مشتریان بهترین بازاریاب ها هستند!

ایمیل مارکتینگ

کمتر بازاریابی در دنیا وجود دارد که میانه خوبی با محتوای تولیدی کاربران (UGC) نداشته باشد. خب به هر حال بازاریابی بدون نیاز به ایده پردازی و تولید محتوا پیشنهادی است که هیچ کس نمی تواند رد کند، مگر نه؟

شاید شما پیش خودتان بگویید ایمیل مارکتینگ کاری حرفه ای است و اصلا نمی شود به محتوای کاربران در این بین اعتماد کرد. بی شک ما باید جواب درست و حسابی برای این مسئله داشته باشیم، وگرنه حسابی اعتبارمان را به باد داده ایم! 

اجازه دهید درباره این مسئله یک مثال کاربردی بزنیم؛ طراح لباسی را در نظر بگیرید که کلی دوره تخصصی در زمینه مد و پوشاک را پشت سر گذاشته است. به نظر شما اگر طراح داستان ما برای اینکه طوری لباس هایش را طراحی کند که همه برای خریدش صف بکشند، می تواند به خریداران به عنوان منبعی مطمئن برای ارزیابی طرح هایش اطمینان کند؟ 

فکر می کنم چنین سوالی از آن دست مسائلی باشد که هر کسی درباره اش یک نظر متفاوت داشته باشد، اما یک جواب هوشمندانه توجه به تعیین کنندگی مشتریان در بازار مد و پوشاک است. به بیان خودمانی، اگر طراح داستان ما قبل از هر کاری نظر مشتریان را بپرسد و حتی از کلیپ های گفت وگو با مشتریان در بازاریابی محصولاتش استفاده کند، خیلی راحت تر می تواند سودهای خیره کننده به جیب بزند. ماجرا جالب شد، نه؟

تنها کاری که شما برای استفاده از محتوای تولیدی کاربران باید انجام دهید، ایجاد یک هشتگ درست و حسابی است. این هشتگ پُلی میان شما و مشتریان خواهد بود. اینطوری در هر شبکه اجتماعی که محتوایی با هشتگ شما بارگذاری شود، شما مثل آب خوردن می توانید به آن دسترسی داشته باشید. البته یادتان باشد که هشتگ شما باید خیلی کوتاه و به یادماندنی باشد، وگرنه برندتان رنگ محتوای تولیدی کاربران را هم نخواهد دید!

مطلب مرتبط: 4 اشتباه رایج در ایمیل مارکتینگ

تکنیک آزمون آ/ب (A/B Testing): راه حلی ساده در دوراهی ایده ها

ایمیل مارکتینگ

اگر شما تجربه خوشی از بازاریابی ایمیلی نداشته باشید، احتمالا موضوع این بخش حسابی غافلگیرتان خواهد کرد. به هر حال همیشه قرار بر این بوده که بازاریاب ها با کمبود ایده مناسب مواجه شوند و صحبت کردن از دوراهی ایده ها خیلی عجیب است، مگر نه؟ 

همانطور که گاهی اوقات هیچ ایده به ذهن آدم نمی رسد و اجرای کمپین مدام تاخیر می خورد، آن روی سکه هم تجربه سخت و نفسگیری است. بازیگری را در نظر بگیرید که دو پیشنهاد همکاری خیلی خوب دارد و اصلا نمی داند کدام را انتخاب کند. بی شک بازیگر داستان ما در نهایت یک نقش را به دیگری ترجیح می دهد، اما همیشه یاد و خاطره نقشی که قبول نکرده با او خواهد بود؛ به خصوص اگر بازیگری دیگری با ایفای نقش موردنظر جایزه اسکار را ببرد. احتمالا اینطوری بازیگر قصه مان دیگر آن آدم سابق نمی شود!  

ما در این بخش برای اینکه شما را از شر چنین دغدغه هایی خلاص کنیم، یک راه حل ساده و کاربردی برای تان داریم و آن چیزی نیست جز آزمون آ/ب. اگر با شنیدن اسم این تکنیک یاد امتحانات دوران مدرسه و دانشگاه می افتید، باید همین حالا خیال تان را راحت کنیم، چراکه نه اینجا مدرسه است و نه شما دانش آموز. در عوض آزمون آ/ب به شما این فرصت را می دهد تا دوراهی های مربوط به استفاده از ایده های بازاریابی را تخته گاز پشت سر بگذارید؛ طوری که انگار از اول هم شک و تردید برای انتخاب ایده ایمیل مارکتینگ نداشتید.

شما در آزمون آ/ب هر دو ایده ای که ذهن تان را مشغول کرده به طور همزمان و در مقیاسی محدود اجرا می کنید. مثلا اگر شما می خواهید بهترین کلیدواژه برای تیتر ایمیل تان را پیدا کنید، کافی است دو ایمیل با کلیدواژه مختلف برای برخی از مشتریان تان ارسال کنید. هر کدام از ایمیل ها که نرخ بازشدن یا بازخورد کلی بیشتری به همراه داشت، انتخاب طلایی شما را شکل خواهد داد. احتمالا حالا خیلی خوب متوجه شدید که آزمون آ/ب برخلاف اسم غلط اندازش خیلی به کار کمپین ایمیل مارکتینگ تان می آید، نه؟

زمان بندی برای ارسال ایمیل ها: ارزش زمان درست

ایمیل مارکتینگ

شما قرار نیست هر وقت دل تان خواست به مخاطب تان ایمیل بزنید و انتظار داشته باشید همه شیفته کمپین تان شوند، چراکه هیچ مشتری در بازار عاشق چشم و ابروی شما نیست. ایمیل مارکتینگ بدون توجه به زمان بندی ارسال ایمیل ها دقیقا مثل برگزاری یک مسابقه فوتبال در ساعت 6 صبح است. شاید مسابقه موردنظر خیلی جذاب و هیجان انگیز از آب دربیاید، اما بعید می دانم حتی یک نفر هم حاضر باشد برای تماشای آن قید خواب شیرینش را بزند!

اگر بخواهیم درباره اهمیت زمان بندی در بازاریابی صحبت کنیم، می شود بحث را تا صبح ادامه داد. ما در اینجا نمی خواهیم حسابی وقت تان را بگیریم. به همین خاطر صحبت های اضافه را فاکتور گرفته ایم و فقط به بیان بهترین زمان ها برای ارسال ایمیل اکتفا می کنیم. 

زمان بندی جادویی که ما در اینجا برای شما در نظر گرفته ایم، ارسال ایمیل ها بین ساعت 10 تا 11 صبح است. اگر شما اول صبح ایمیل های تان را ارسال کنید، کاربران هیچ توجهی به آن نشان نمی دهند. به هر حال اول صبح وقت آماده شدن برای کار و نهایتا چک کردن برخی از ایمیل های مهم است، مگر نه؟

مطلب مرتبط: قدرت ایمیل مارکتینگ

اغلب مردم بین ساعت 10 تا 11 کار کمتری دارند و شاید حتی در فکر برنامه ای برای وعده ناهار باشند. با این حساب ایمیل شما شانس خیلی بیشتری برای جلب توجه مخاطب هدف در چنین زمانی خواهد داشت. اگر شما می خواهید زمان بندی تان را از این هم حرفه ای تر کنید به مرحله ای تازه در این حوزه برسید، باید بهترین روز هفته را برای ارسال ایمیل انتخاب کنید. 

روزی که ما داریم درباره اش حرف می زنیم، روزی است که اغلب مردم فقط نیمی از آن را کار می کنند: پنج شنبه!

پنج شنبه ها همیشه حس و حال عجیبی دارد؛ نه مثل صبح شنبه پر از غم و غصه صبح زود بیدار شدن است و نه مثل جمعه کاملا برای استراحت و تفریح. شما می توانید از حس و حال عجیب این روز برای تعامل هرچه بهتر با مشتریان تان استفاده کنید و وضعیت ایمیل مارکتینگ تان را حسابی متحول کنید. پس منتظر چی هستید؟ دفعه بعد ایمیل تان را بین ساعت 10 تا 11 و در ترجیحا پنج شنبه ارسال کنید. شما به همین سادگی رقبای تان را کاملا پشت سر خواهید گذاشت و به تنهایی قهرمان مشتریان می شوید.

بهینه سازی ایمیل ها برای گوشی های هوشمند: وقتی همه گوشی به دست هستند!

ایمیل مارکتینگ

اجازه دهید این بخش را با یک سوال شروع کنیم: شما چند بار تا حالا روزتان را با گوشی هوشمندتان شروع کرده ‏اید؟ خیلی از مردم وقتی از خواب بیدار می شوند، سریع سراغ گوشی شان می روند؛ انگار در آن لحظه هیچ چیز مهمتری در دنیا وجود هم ندارد. 

اشتباه نکنید، ما در اینجا نمی خواهیم درباره ضررهای استفاده بی رویه از گوشی های هوشمند صحبت کنیم، بلکه می خواهیم بگوییم باید خیلی بیشتر از اینها حواس تان به کاربران گوشی باشد. اگر شما ایمیلی برای کاربران بفرستید که کاملا شلخته و به هم ریخته در گوشی های‎شان نمایش داده شود، فکر می کنید چه واکنشی خواهند داشت؟ برند شما در چنین وضعیتی خیلی شانس بیاورد ریپورت های پی در پی باعث دردسرش نمی شود و حتی نباید فکر تعامل با مخاطب هدف به سرتان بزند. 

بی شک الان کلی سوال و چالش در ذهن شما درباره بهینه سازی ایمیل ها برای کاربران موبایل شکل گرفته است. شما الان مثل خلبانی هستید که قرار است اولین پروازش را تجربه کند، اما هنوز یکی دو سوال در سرش می چرخد و کلی نگرانش کرده است. اگر می خواهید استرس تان بابت کاربران موبایل بریزد و ببینید بهینه سازی ایمیل برای تجربه موبایلی اصلا چی هست، به نکات زیر توجه کنید:

•    ایمیل بهینه سازی شده برای کاربران موبایل باید حجم کمی داشته باشد تا خیلی سریع برای کاربران بارگذاری شود.

•    باکس های مربوط به کلیک که معمولا در محتوای ایمیلی هر برند وجود دارد، باید خیلی راحت با تاچ گوشی ها لمس شود، وگرنه خبری از موفقیت شما در بخش دعوت به عمل (CTA) نخواهد بود.

•    اندازه و نوع فونتی که در ایمیل تان استفاده می کنید باید کاملا خوانا باشد تا کاربران موبایل به خاطر صفحه نمایشگر کوچک ترشان در مقایسه با کامپیوترها با مشکلی رو به رو نشوند. 

اگر شما همین سه نکته را به خاطر داشته باشید، کمپین تان کاملا حرفه ای از آب درخواهد آمد. آن وقت دیگر نه فقط درباره کاربران موبایلی نگران نخواهید شد، بلکه آنها تبدیل به مشتریان اصلی برندتان می شوند. 

مطلب مرتبط: اتوماسیون در ایمیل مارکتینگ؛ راهنمایی جامع برای کسب و کارها

سخن پایانی

ایمیل مارکتینگ

ما در این مقاله سعی کردیم خیلی ساده و سرراست به شما بگوییم که چطور می شود یک کمپین ایمیل مارکتینگ کاملا معمولی را تبدیل به اثری هنری کرد که همه را حیرت زده می کند. حالا که در این حوزه حسابی حرفه ای شدید، اگر جای خالی نکته ای را در این بحث احساس کردید، حتما آن را همینجا با ما در میان بگذارید. ما در روزنامه فرصت امروز از دریافت سوالات و نظرات شما خوشحال خواهیم شد. 

منابع: 

https://www.campaignmonitor.com


https://www.campaignmonitor.com


https://www.getresponse.com


https://www.wordstream.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/zsox3go8
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه