شنبه, ۸ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 27 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

چگونه از تکرار مجدد اشتباهات خودداری کنیم

4 سال پیش ( 1398/6/7 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : دیانا گودوین  

اگرچه اشتباه کردن امری کاملا طبیعی محسوب می شود، با این حال تکرار مجدد آنها دیگر طبیعی نخواهد بود. درواقع در محیط های کاری، اگر یک اشتباه را دوبار تکرار کنید، بدون شک شایستگی شما کاملا مورد تردید قرار خواهد گرفت. به همین خاطر نباید اعتبار خود را با سهل انگاری نابود ساخت. در این رابطه مدیران به خوبی این امر را کنترل می کنند. در همین راستا و در ادامه به بررسی چکیده نظرات مدیران و کارآفرینان برتر در رابطه با موضوع بحث، خواهیم پرداخت.

جلوگیری از تکرار اشتباهات

1-به دلایل شکست خود توجه کنید

شما باید بدانید که چه عواملی زمینه این اتفاق شده است. در غیر این صورت همواره این احتمال وجود دارد که یک اشتباه کاملا تکراری را مرتکب شوید. در این رابطه فراموش نکنید که تا زمانی که تمامی زمینه های شکست خود را پیدا نکرده اید، نباید شروع مجددی را داشته باشید.

مطلب مرتبط: 6 اشتباهی که افراد موفق دوباره تکرار نمی کنند

2-تغییر ایجاد کنید

همواره بهترین راه این نیست که تلاش مجددی را در زمینه ای که شکست خورده اید، داشته باشید. درواقع برای رسیدن به موفقیت، تنها یک راه وجود نداشته و به همین خاطر نیز توصیه می شود تا راهکارهای دیگر را نیز مورد توجه قرار دهید، با این حال در صورتی که اطمینان دارید قادر به رقم زدن نتیجه ای متفاوت هستید و این شکست تنها یک اتفاق بوده است. انجام مجدد آن بدون مانع خواهد بود. در نهایت این امر که در عادت های رفتاری خود نیز تغییراتی ایجاد کنید، امکان رشد و کاهش نقاط ضعف شما را به همراه خواهد داشت.

3-تنها خود را مسئول اتفاقات بدانید

تنها زمانی پیشرفت خواهید کرد که مسئولیت تمامی اتفاقات را برعهده بگیرید. این امر از جمله ویژگی های مثبتی محسوب می شود که امروزه در بین همه افراد حتی کارآفرین ها نیز کمرنگ شده است، با این حال برای موفقیت در ابتدا باید به این باور دست پیدا کنید که تنها خود شما مسبب شرایط پیش آمده هستید. این امر دیگر زمانی را برای بهانه جویی و گله کردن از سایرین باقی نخواهد گذاشت و فرصت کافی برای بررسی و ارزیابی و برنامه ریزی مجدد را ایجاد خواهد کرد.

4-اشتباهات را بیش از حد بزرگ تلقی نکنید

از دیگر موارد بسیار رایج این است که افراد پس از متحمل شدن یک شکست، یک ترس بزرگ در آنها شکل می گیرد. جالب است بدانید که امروزه روان شناس ها ثابت کرده اند که ترس بیش از حد در رابطه با یک موضوع، فرد را در شرایط وقوع مجدد آن قرار خواهد داد. به همین خاطر نباید این امر را بیش از حد بزرگ و یک نقص غیرقابل جبران تلقی کنید. با نگاهی به زندگی برترین کارآفرین های جهان نیز پی به وجود اشتباهات زیادی در زندگی آنها خواهید برد، با این حال این دسته از افراد واکنش خوبی را نسبت به این مسئله داشته و هیچ گاه یک اشتباه تکراری را مرتکب نمی شوند. در نهایت فراموش نکنید که اشتباه کردن امری طبیعی بوده و این امر نباید غرور شما را خدشه دار سازد.

5-اتفاقات مهم زندگی خود را یادداشت کنید

این امر باعث خواهد شد تا همواره شکست های خود را به خاطر داشته باشید و این ماندگاری در ذهن، خود باعث می شود تا از تکرار مجدد آنها جلوگیری شود. برای این امر بهتر است تا از تکنولوژی استفاده کنید تا نوشته ها فضایی را اشغال نکند و دسترسی راحت تری را نیز داشته باشید.

6-از اهمیت تغییر حس خود غافل نشوید

اگرچه هر ناکامی برای افراد همراه با ناراحتی خواهد بود، با این حال شما باید در مدت زمانی بسیار کم بتوانید روحیه خود را تغییر دهید. در غیر این صورت با انجام مجدد کارها با یک روحیه بد، نتایج قبلی را به دست خواهید آورد. در نهایت لازم است تا مفهوم عذرخواهی را درک کرده و تعهد اخلاقی برای خود داشته باشید که بیان این جمله به معنای تلاش برای جبران و آگاه ماندن برای عدم تکرار مجدد آن است.

7-از کمک گرفتن واهمه نداشته باشید

هر فردی ممکن است نیاز به کمک داشته باشد. در این رابطه تفاوتی ندارد که در چه جایگاهی قرار دارید. در صورت نیاز شما باید شجاعت مراجعه به هر فردی را داشته باشید. در نهایت فراموش نکنید که اطرافیان بیشترین تاثیر را بر روی شما دارند. به همین خاطر نیز لازم است تا دوستانی با انرژی مثبت و باتجربه را برای خود بیابید.

8-بیابید که چه ضعف هایی منجر به بروز اشتباه شده است

در بسیاری از موارد، عدم توجه به مسائل کوچک، خود زمینه بروز یک اشتباه بزرگ را ایجاد خواهد کرد. به همین خاطر برای عدم تکرار این امر، لازم است تا این موارد را شناسایی کرده و به دنبال رفع آنها باشید. عدم آگاهی از دلایل و یا شناسایی نادرست، خود به تکرار اشتباه منجر خواهد شد.

9-سدهای ذهنی خود را نابود سازید

اگر شکست شما به علت انجام یک کار جدید باشد، ذهن شما را به عدم انجام کارهای جدید سوق خواهد داد. این امر بدون شک زمینه رشد شما را بیش از حد محدود خواهد کرد. به همین خاطر نیز ضروری است تا اجازه ندهید که شکست، به سدی در برابر اقدامات بعدی شما تبدیل شود. در آخر فراموش نکنید که افراد موفق، شکست خورده های جسوری هستند که خود را مقلوب حس نکرده اند.

10-تاثیر شکست را بر روی زندگی خود بسنجید

این امر که به خوبی تمامی ضررهای شکست را پیدا کرده و آن را در جایی یادداشت کنید، شما را متوجه خسارت ها خواهد کرد. همین امر ذهن را هوشیار خواهد ساخت تا دیگر تحت هیچ شرایطی این اتفاق تکرار نشود، با این حال در صورتی که توجهی به پیامد ها نداشته باشید، ممکن است هوشیار ماندن را چندان مهم تلقی نکنید.

مطلب مرتبط: 5 راهکار برای تبدیل اشتباهات به درس های ارزشمند زندگی

11-درس ها را به عادت رفتاری خود تبدیل کنید

برای مثال اگر یکی از دلایل شکست شما عدم مدیریت زمان مناسب بوده است، لازم است تا عکس این قضیه را به عادت رفتاری خود تبدیل کنید. درواقع تنها آگاه شدن از دلایل کافی نبوده و لازم است تا اقدامات لازم را نیز در دستور کار خود قرار دهید.

منبع : businesscollective
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Lfwt9rWv
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه