به گزارش فرصت امروز به نقل از تجارت نیوز، قیمت خودرو از سوی برخی عرضه کنندگان از ابتدای سال تاکنون در دو مرحله افزایش یافته، اما رکود حاکم بر بازار و کاهش قدرت خرید مصرف کنندگان مانع از رشد قیمت ها در بازار آزاد شده است. بازار خودرو در یکی از برهه های حساس خود قرار دارد. در این شرایط، ناپایداری های سیاسی و اقتصادی به همراه مشکلات ساختاری صنعت خودروسازی امکان هرگونه روند صعودی و رشد پایدار در این بازار را مسدود کرده است.
در زمان انتشار این گزارش، بازار خودرو با نوساناتی جزیی روز معاملاتی جاری را آغاز کرده است. در حالی که قیمت برخی خودروها در روز جاری با افزایش همراه بوده، اما سطح کلی قیمت ها نسبت به ماه گذشته در مرتبه پایین تری قرار دارد.
خودروهای داخلی در روز جاری با افزایش قیمت جزیی به بنگاه های معاملاتی رسیدند.
شاهین G در ابتدای روز جاری از قیمت یک میلیارد و هفت میلیون تومان به قیمت یک میلیارد و 17 میلیون تومان رسید و با این رشد 10 میلیون تومانی، در حال تثبیت جایگاه خود در جمع خودروهای میلیاردی است.
پس از شاهین، محصول دیگر سایپا یعنی کوییک در رتبه دوم افزایش قیمت ها می ایستد. کوییک RS نسبت به روز گذشته افزایش چهار میلیون تومانی را تجربه کرده و قیمت آن از سوی بنگاه های معاملاتی 526 میلیون تومان اعلام می شود.
پس از محصولات سایپا، محصولات ایران خودرو نیز با رشدی جزئی همراه بودند. رانا پلاس، سورن پلاس دوگانه سوز (کپسول بزرگ) و دنا پلاس به ترتیب رشد سه، دو و یک میلیون تومانی را تجربه کردند و در شاخص های 775 میلیون تومان، 885 میلیون تومان و یک میلیارد و 25 میلیون تومان ایستادند.
خودروهای مونتاژی نیز در آغاز روز جاری نوساناتی را تجربه کردند.
کی ام سی T9 سردمدار کاهش قیمت ها در بخش خودروهای مونتاژی است. این خودرو با کاهش 10 میلیون تومانی، با قیمت دو میلیارد و 930 میلیون تومان در پلتفرم های آنلاین آگهی شد.
در مقابل کی ام سی T9، فیدلیتی الیت سردرمدار افزایش قیمت ها در این بخش از بازار خودرو است. خودرو مذکور در آغاز معاملات روز جاری با افزایش 10 میلیون تومانی مورد معامله قرار گرفت.
همچنین دیگنیتی پرایم، بک X3 و فونیکس FX به ترتیب کاهشی شش، پنج و چهار میلیون تومانی را تجربه کردند.