سه شنبه, ۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Tue, 23 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز
چرا تیک تاک جلوی تبلیغات سیاسی را می گیرد؟

تیک تاک و جلوگیری از تبلیغات سیاسی

4 سال پیش ( 1398/7/16 )
پدیدآورنده : علی آل علی   پدیدآورنده : لورا هی  

امروزه شبکه های اجتماعی نقش بسیار مهمی در زندگی همه افراد بازی می کنند. تقریبا هیچ حوزه ای از زندگی روزمره ما از تاثیر پلتفرم های اجتماعی در امان نیست. این امر موجب ایجاد تغییرات عمده ای در زندگی ما شده است. اکنون اغلب افراد پیش از خواب و پس از بیدار شدن در صبح نخست به سراغ گوشی های شان می روند. نخستین برنامه ای هم که در گوشی های هوشمند باز می شود، شبکه های اجتماعی است. تاثیر بالای شبکه های اجتماعی بر روی مردم موجب افزایش تمایل برندها به سرمایه گذاری در این حوزه شده است. به این ترتیب کمپین های تبلیغاتی متعددی در شبکه های اجتماعی قابل مشاهده است.

در میان پلتفرم های اجتماعی تیک تاک وضعیت خاصی دارد. این پلتفرم به سرعت در میان کاربران به محبوبیت رسیده است. از زمان معرفی این پلتفرم در سال 2016 تعداد کاربران آن به صورت تصاعدی در حال افزایش است. به این ترتیب تیک تاک بدل به گزینه ای جذاب برای برندها شده است.

تبلیغات سیاسی

امروزه در دنیای شبکه های اجتماعی فقط برندها مشغول به فعالیت نیستند. بسیاری از سازمان ها و نهادهای سیاسی نیز فعالیت عمده ای در این پلتفرم ها دارند. به علاوه، برخی از برندها نیز در تبلیغات خود موضع گیری های سیاسی کاملا روشنی دارند. اگرچه بسیاری از پلتفرم ها تبلیغات سیاسی را نیز مانند سایر تبلیغات مجاز می دانند، اما وضعیت تیک تاک در این میان متفاوت است. آنها اجازه بارگذاری تبلیغات سیاسی در پلتفرم شان را نمی دهند.

مطلب مرتبط: طراحی کمپین تبلیغات سیاسی

براساس اظهارنظر بلیک چندلی، نایب رئیس موسسه تیک تاک، پخش تبلیغات سیاسی در این پلتفرم با اهداف اصلی آن هماهنگی ندارد. آقای چندلی در مقاله ای در وبلاگ شخصی اش هدف اصلی از راه اندازی پلتفرم تیک تاک را صداقت با کاربران و ایجاد فضایی شاد برای وقت گذرانی کاربران در کنار هم عنوان کرده است. بدون تردید این اهداف با پخش تبلیغات سیاسی در تضاد قرار دارد: «ما اجازه پخش تبلیغات پولی در تیک تاک برای توسعه جایگاه سیاستمداران، نامزدهای انتخاباتی و احزاب را نخواهیم داد. این امر شامل هرگونه محتوای مرتبط با طرفداری تبلیغاتی از احزاب یا افراد سیاسی خواهد بود.»

اظهارنظر فوق پس از رکوردشکنی تیک تاک در هفته گذشته در جذب سریع کاربران فعال صورت گرفت. به این ترتیب مسئولان تیک تاک بار دیگر استراتژی اولیه و تغییرناپذیرشان را اعلام کردند. نکته مهم در این میان امکان بارگذاری سایر محتوای تبلیغاتی در تیک تاک است، بنابراین فقط تبلیغات سیاسی منع خواهد شد. یکی از نوآوری های تازه تیک تاک در زمینه بهبود کیفیت محتوای تبلیغاتی ایجاد سامانه ای برای ارتباط برندها با تولیدکنندگان محتوای تبلیغاتی است. به این ترتیب امکان تولید تبلیغات باکیفیت تر از سوی برندها فراهم خواهد شد. این برنامه با هدف بهبود سطح کیفیت تبلیغات در تیک تاک صورت گرفته است. به این ترتیب برندها فرصت کافی برای تولید محتوای جذاب و جلب نظر کاربران تیک تاک را خواهند داشت. از سوی دیگر پلتفرم تیک تاک نیز گزارش های حاکی از نارضایتی نسبت به کیفیت تبلیغات کمتری را دریافت خواهد کرد.

پلتفرم تیک تاک از سوی موسسه فناوری بایت دنس مدیریت می شود. شعبه مرکزی این موسسه در پکن قرار دارد. براساس آخرین آمار رسمی موسسه بلومبرگ ارزش فعلی موسسه بایت دنس 75 میلیارد دلار است. نکته جالب ماجرا ایجاد نسخه ای مخصوص کشور چین از سوی این موسسه است. به این ترتیب تیک تاک دارای نسخه ای تحت عنوان دویین برای کاربران چینی است. اکنون این اپ در میان جوانان چینی محبوبیت بسیار زیادی دارد. دلیل این امر عدم دسترسی به تیک تاک در کشور چین است.

وضعیت تیک تاک در میان سایر پلتفرم های مشهور اندکی متفاوت است. این شبکه اجتماعی اکنون 500 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد. از زمان معرفی این پلتفرم در سال 2016 بیش از 1.27 میلیارد دستگاه هوشمند آن را نصب کرده اند. اقدام تیک تاک در راستای منع تبلیغات سیاسی به طور کلی جریان فعالیتش را از فیس بوک، توییتر و اسنپ چت جدا کرده است. این پلتفرم ها هنوز هم اجازه تبلیغات سیاسی را می دهند. به این ترتیب برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2020 چالش های زیادی در انتظار آنها خواهد بود.

مطلب مرتبط: بازاریابی و تبلیغات سیاسی در غرب

براساس گزارش های رسمی فیس بوک در پی ایجاد محدودیت های بیشتر برای تبلیغات سیاسی در پلتفرم اش است، با این حال هنوز این پروژه به مرحله اجرا نرسیده است. به همین خاطر بسیاری از کارشناس ها در عمل عزم جدی از سوی فیس بوک برای پرهیز از تبلیغات سیاسی مشاهده نمی کنند. نکته مهم درخصوص تبلیغات سیاسی نارضایتی شمار بالایی از کاربران فیس بوک از مشاهده چنین محتوایی است. اوج این امر در مورد انتخابات 2016 ریاست جمهوری آمریکا روی داد. در آن زمان فیس بوک پر از تبلیغات سیاسی بود. به همین خاطر کاربران اعتراض های رسمی نسبت به این سیاست فیس بوک نشان دادند. بدون تردید امکان چشم پوشی از سود دریافتی از تبلیغات سیاسی برای فیس بوک یا توییتر وجود ندارد. به ویژه اینکه آنها استارت آپ هایی آمریکایی محسوب می شوند. به همین خاطر آینده فعالیت آنها در زمینه تبلیغات سیاسی در دست بررسی است. نکته مهم در اینجا ضرورت اعمال محدودیت بیشتر بر روی محتوای تبلیغات سیاسی و تعداد آنهاست. در غیر این صورت بسیاری از شبکه های اجتماعی دچار مشکلات فراوان خواهند شد.

منبع : cnn
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/rCgQVYR7
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه