شنبه, ۲۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 18 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

چند روز پس از تمدید تحریم های اروپا علیه روسیه، آمریکا نیز چند تاجر روسی و چندین شرکت روسی را تحریم کرد. کشور آمریکا به دلیل اقدامات روسیه در اوکراین، روسیه را مورد هدف تحریم های اقتصادی و تجاری قرار داد.

وزارت خزانه داری آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که هفت تاجر روسی که از مدیران ارشد بانک های روسی هستند، در فهرست تحریم های جدید آمریکا قرار دارند. آمریکا همچنین چند شرکت و نهاد روسی را به خاطر فعالیت در شبه جزیره کریمه تحریم کرده است.

دو شرکت روسی که در ساخت یک پل چند میلیارد دلاری که خاک روسیه را به کریمه متصل می کند، شرکت داشته اند از سوی آمریکا تحریم شده اند. چند شرکت روسی دیگر از جمله نوواتک نیز از سوی واشنگتن تحریم شده اند. این اقدام در حالی انجام شد که تقریبا یک ماه به پایان دوره ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده است و دولت جدید، به ریاست جمهوری دونالد ترامپ به بهبود روابط میان روسیه و آمریکا خوشبین است.

کارشناسان می گویند که سیاست های خارجی و فشارهای بین المللی، روابط حسنه بین ترامپ و پوتین را مسدود می کند. مدت کوتاهی پس از اعلام انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهوری آمریکا در 9 نوامبر، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به او تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد که آنها می توانند برای پایان  دادن به رابطه های بد میان آمریکا و روسیه و بحران کنونی با هم تعامل داشته باشند.

چند روز بعد، در 14 نوامبر دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین یک مکالمه تلفنی داشته اند که طی آن تمایل خود را درخصوص تلاش های مشترک شدید برای عادی سازی روابط و ادامه همکاری سازنده در وسیع ترین محدوده ممکن از مشکلات ابراز کردند. اگرچه ترامپ و پوتین می توانند میل به ترمیم مناسباتی را که دارند به اشتراک بگذارند اما این فرآیند، به نظر فرآیندی سخت و دشوار خواهد بود.

«خطرات ناشی از خطا یا قضاوت های ضعیف در روابط بین ایالات متحده و روسیه و ناتو غیر قابل قبول است.» این را آقای آدام تامسون، مدیر European Leadership Network، (یک گروه بررسی مسائل دفاعی و امنیتی در لندن) گفته است.

آقای تامسون، سفیر سابق انگلیس در ناتو، معتقد است که بهبود روابط بین آمریکا و روسیه می تواند برای هر دو طرف «افزایش رفاه، کاهش هزینه های دفاعی، بهبود همکاری در مشکلات متداول و کاهش تنش منطقه را به ارمغان بیاورد.» او در بیانیه ای گفت که این موضوع ضروری است.

همچنین او در ادامه ابراز کرده است که همه چیز به چگونه انجام دادن روند بهبود روابط بستگی دارد. شرایط دیپلماتیک برای هر دو کشور می تواند به راحتی به زمانی بازگردد که در سال 2000 میان آنها برقرار بود. تامسون اظهار کرد که اما شکاف بزرگ زمانی می تواند به وجود بیاید که از هر یک از طرفین رفتار غیر قابل قبولی دیده شود.

آقای تامسون یادآور می شود که «هیچ عصای جادویی برای بهتر شدن شرایط و برای انجام بهتر و هیچ جایگزینی برای بازسازی دقیق اعتماد، شفافیت و پاسخگویی وجود ندارد.» «دیپلماسی سطحی و کوتاه مدت تنها می تواند منجر به بدبختی متقابل بیشتر در آینده بشود.»

به گفته جیمز کاردن، سردبیر کمیته آمریکایی مسائل شرق  و غرب و همچنین مشاور سابق کمیسیون مسائل ریاست جمهوری آمریکا و روسیه در وزارت خارجه دولت آمریکا، اگرچه ترامپ و پوتین برای بهبود روابط و ایجاد روابط نزدیک تر تلاش می کنند اما چند عامل خارجی به راحتی می تواند تلاش های این دو را از خط خارج کند.

آقای جیمز کاردن، در بیانیه ای اظهار کرده است: «من فکر می کنم این موضوع واقع بینانه نیست که دونالد ترامپ بتواند به تنهایی تنش های بین آمریکا و روسیه را رهبری و حل کند. بسیاری از افراد مخالف تیم ترامپ از جمله رئیس سازمان سیا و مشاور امنیت ملی رد توافق هسته ای ایران را به نفع خود می دانند.»

این موضوع می تواند به شدت به ناراحتی دولت روسیه که روابط بسیار نزدیکی با ایران و امضا کنندگان توافق دارد منجر شود. این در حالی است که بسیاری از افراد تیم ترامپ از روابط نزدیک تر بین ایالات متحده و روسیه حمایت می کنند.

منبع : epochtimes
برچسب ها : قاب اقتصاد
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/EBguJo1f
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه