رکیش: خبرها از رکیش این‌گونه به گوش می‌رسد که سازمان در‌خصوص شفاف‌سازی وجوه حمایتی شاپرک از رکیش جهت تصمیم‌گیری و اعمال اثر وجوه حاصل از حمایت کتبا توضیح خواسته و جلسه هیات‌مدیره برابر برنامه اعلام شده فردا انجام می‌شود. با توجه به قطع مقطعی وجوه حمایتی شاپرک هیات‌مدیره با کمی احتیاط تعدیل را اعمال خواهد کرد.

خپارس: در پی شنیده‌هایی مبنی بر فروش نیمی از سهام خپارس به رنو، ناصر آقامحمدی، مدیرعامل پارس‌خودرو این خبر را تکذیب و اعلام کرده که گروه خودرو‌سازی سایپا به هیچ وجه قصد فروش سهام پارس‌خودرو را ندارد.

وبانک: خبرها از وبانک این‌گونه به گوش می‌رسد که در حالی سرمایه وبانک طی چند دوره افزایش سرمایه به 650‌میلیارد‌تومان رسیده که نسبت به شرکت‌های رقیب همچنان سرمایه پایینی دارد. بنابراین افزایش سرمایه به 2‌هزار‌میلیارد‌تومان در دستور کار شرکت قرار دارد.