شکربن: شنیده‌ها حاکی از آن است که درخواست تغییر کاربری زمین کارخانه این شرکت در شهر اهواز از صنعتی به مسکونی – تجاری به سارمان بورس ارسال شده است.

چافست: شنیده‌های به گوش رسیده حکایت از عقد قرارداد چافست با روزنامه ایران را دارد.

رمپنا: شنیده می‌شود مپنا یک قرارداد مجدد با زیمنس به ارزش 2 میلیارد یورو با شرط رفع تحریم‌ها منعقد کرده است.

بانک صادرات: خبرها حاکی از آن است که این نماد ۵۰ درصد از سهام یک شرکت معدنی را به مزایده گذاشته و یک شرکت دیگر را آماده واگذاری کرده است. بانک صادرات فروش ۵۰ درصد از سهام شرکت تحقیق وگسترش صنایع معدنی پارس کانی (سهامی خاص) را در پیش گرفته و احتمالا تا هفتم تیر ادامه خواهد داشت.

غدیر: معاون سرمایه‌گذاری: شرکت غدیر هیچ‌گونه بدهی به بانک تجارت ندارد و شایعات مطرح شده مبنی بر اینکه این شرکت سهام ساختمانی خود را به بانک تجارت بابت بدهی‌ها واگذار کرده به هیچ‌وجه صحت ندارد.

مارون: اخبار به گوش رسیده از مارون حکایت از این دارد که رایزنی برای دریافت فاینانس پتروشیمی سلمان فارسی به ارزش ۲۴۰ میلیون یورو با بانک توسعه صادرات در حال انجام است. همچنین گفته می‌شود که شرکت به دنبال تدوین برنامه‌ای به منظور تولید یوتیلیتی در آینده به منظور کاهش بهای یوتیلیتی خریداری شده از پتروشیمی فجر است.

تایرسازان: یک شرکت تایر‌سازی هند که از سه سال پیش در ایران فعالیت دارد قصد دارد در صورت لغو تحریم‌ها عرضه محصولات خود را در بازار ایران افزایش دهد که این افزایش واردات تایر از هند به سود تایرسازان ایرانی نیست.

اخابر: خبرها حکایت از آن دارد که افزایش نرخ ۱۳۳درصد مکالمات داخلی و ۲۱درصد مکالمات خارج استانی نهایی شده و به‌زودی به مرحله اجرا می‌رسد.

کچینی: شنیده‌ها حکایت از این دارد که بنیاد مستضعفان به‌عنوان سهامدار عمده شرکت با افزایش سرمایه ۵۵ درصدی از محل مطالبات و آورده موافقت کرده و گویا این کار در مرحله حسابرسی است.

فولاد: شنیده شده که افزایش تعرفه فولاد وارداتی در دستور کار دولت قرار گرفته است.

* کارشناس بازار سرمایه