سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Tue, 30 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز
کافه بازاریابی

شگردهای بازاریابی برای پدرها

7 سال پیش ( 1395/4/6 )
 

روز پدر طبیعی است كه بازاریابان به پدر‌ها توجه كنند. حراج بزرگ خودرو، كراوات، شلوار، نمایشگر‌های 55 اینچی، دستگاه‌های كباب‌پز، سوسیس و چمن زن دور از انتظار نیست. اما در حالی كه موارد فوق همچنان خواسته‌ها و نیاز‌های پدران مدرن به شمار می‌روند، تمام داستان در این نكات خلاصه نمی‌شود. پدر امروزی فقط مرد حیاط، گاراژ و غار تنهایی خود نیست.

او در آشپزخانه، اتاق رختشویی و اتاق بچه نیز فعالیت می‌كند. پدران مدرن با گذراندن وقت بیشتری با بچه‌های خود تعریف جدیدی را از این نقش ارائه می‌دهند. آنها سهم بزرگ‌تری از خرید خانه و صرف مبالغ بالا را بر عهده می‌گیرند. با توجه به تحقیق مؤسسه«American Time Use»، به ازای هر یك ساعت زمان مادرها برای خرید خواربار، پدرها 54 دقیقه زمان را به انجام این كار اختصاص می‌دهند.

در وضعیتی كه بازاریابان به اهمیت جذب پدرها واقف می‌شوند، اغلب با آنها به‌عنوان یك گروه با ویژگی‌هایی غیرزنانه برخورد می‌كنند. در زیر مطالعه‌ای عمیق روی پدر‌ها به‌عنوان مصرف كننده صورت گرفته است.

ابتدا یك سری مصاحبه‌های مختلف با پدر‌هایی از نسل‌های گوناگون به منظور افشای عوامل مؤثر در توضیح تفاوت‌های موجود در ارزش‌ها و نگرش‌های پدران و همچنین دیدگاه‌هایشان درباره باید‌ها و نباید‌های رفتار پدرانه انجام شد.

در نتیجه ما فهمیدیم كه طرز فكر یك پدر در دو مرحله مهم از زندگی شكل می‌گیرد: اوایل دوران نوجوانی كه از نقش پدر یا فقدان آن در زندگی آگاه می‌شود و نخستین سال‌های دهه سوم زندگی كه با رسیدن به نوعی بلوغ آثار واقعی فشار‌های اجتماعی و اقتصادی در دوران خود را كشف می‌كند. عوامل بی‌شمار اجتماعی، فرهنگی نظیر جنگ‌ها و ركود‌ها، رؤسای جمهور مختلف و گروه‌های موسیقی مثل Beatles شخصیت پدر‌های امروزی را شكل داده‌اند.

با نگاهی عمیق‌تر، كار با چندین منبع تحقیقاتی ثانویه گوناگون در راستای درك تفاوت‌های موجود در سبك خرید، استفاده از رسانه‌ها و ابزار‌های مختلف و دیدگاه‌هایشان نسبت به تفكرات یك پدر، تبلیغات و برند‌ها، عوامل اساسی مهم و مؤثر در ربودن دل‌ها و جذب كیف‌های پول مشخص شدند.

به‌ظاهر نتیجه این تحقیق اولین تقسیم‌بندی در حوزه نسل‌ها و مراحل مختلف زندگی پدران به حساب می‌آید. در قالب چهار بخش مجزا، روابط آنها با یكدیگر و همسرانشان مورد بررسی قرار گرفت. هر یك از این بخش‌ها، یك سری ارزش‌ها، نگرش‌ها و رفتار‌های متمایزی را در خود جای می‌دهند. رفتار هر یك از این نوع پدر‌ها هنگام خرید با دیگران فرق دارد.

با توجه به روند صعودی افزایش قدرت خرید مردان، برند‌ها باید برای كسب درآمد بیشتر طرز برخورد با هر دسته از آنها را یاد بگیرند. در زیر به برخی نكات حین برقراری ارتباط با هر یك از این گروه‌ها اشاره شده است:

1. پدران جوان علاقه‌مند به برند (30 تا 34 سال)؛ این افراد متولد اواسط دهه هشتاد میلادی هستند و دیدگاهی كاملا جدید به زندگی دارند. آنها اواخر دهه بیست تا اوایل دهه سی زندگی خود ازدواج كرده‌اند و فرزندان‌شان حالا دیگر نوپا هستند یا به مهدكودك می‌روند.

در حالی كه مردانی با سن بالا‌تر رویای تبدیل شدن به پدری بهتر در مقایسه با پدران خود را در سر می‌پرورانند، این نسل در مورد راه‌های رسیدن به هدف فوق حتی كوچك‌ترین تردیدی را نیز به خود راه نمی‌دهند.

با آنها مثل یك قهرمان رفتار نكنید زیرا این نسل در خانه و در زمینه تربیت فرزند نقشی برابر با مادران را بر عهده می‌گیرند. به نظر آنها، جای هیچ شك یا تصمیمی وجود ندارد و همه چیز به طور طبیعی رخ خواهد داد.

2. نسل پدران سؤالی (35 تا 39 سال)؛ این افراد اواخر دهه هفتاد یا اوایل دهه هشتاد به دنیا آمده و در اواخر دهه نود یا سال‌های اول هزاره دوم میلادی به بلوغ رسیده‌اند. با وجود برخورداری از روحیه‌ای جوان، آرمان‌گرایی روز به روز بیش از گذشته در آنها مهار می‌شود. این قبیل پدران حالا دیگر با یك شغل ثابت، یك منزل اجاره‌ای، بیمه عمر و مینی‌ون به چهل سالگی می‌نگرند.

این پدران با سؤالات فراوان در ذهن خود فعال‌ترین افراد در رسانه‌های اجتماعی هستند. با ارائه دلایل و فرصت‌ها و در نتیجه جذب آنها، می‌توانید موجب به اشتراك گذاری پیام خود و عشق آنها به برندتان در فضای مجازی شوید.

3. نزدیك شدن به پنجاه سالگی (40 تا 49 سال)؛ این پدران در دهه هفتاد متولد شده و در دهه نود به بلوغ رسیده‌اند. فرزندان‌شان حالا دیگر دوران نوجوانی را سپری می‌كنند بنابراین واقعیت شكل جدی‌تری را به خود می‌گیرد. تحت تاثیر مشكلات اقتصادی، آنها پس از زندگی در حباب پررونق دهه‌های هشتاد و نود در حال حاضر سقوط برج‌های دوقلو را به یاد می‌آورند.

آنها در آن هنگام همزمان با تشكیل خانواده در حال خرید اولین خانه در طول عمر خود نیز بودند. این قبیل پدران آینده را در حفظ تعادل میان خانواده و شغل خود می‌بینند. آنها برای نقش خود در ساختن آینده‌ای بهتر برای فرزندان‌شان ارزش قائل هستند. آنها به پرورش نسل آینده رهبران، محققان، فعالان و تغییر‌دهندگان جهان می‌پردازند.

4. پدری اواخر دوران رشد و بلوغ (50 تا 54 سال)؛ این گروه از پدران در دوران هیپی‌گری دهه شصت به دنیا آمدند و در دوران اقتصاد ریگانی (اقتصاد طرفدار عرضه با كاهش مالیات) به بلوغ رسیدند.

فرزندانش حالا دیگر دبیرستانی یا دانشجو هستند. او در كشمكش با دوران بازنشستگی و آموزش عالی فرزندانش به سر می‌برد. در عین حال وی به همراه همسرش نیازمند توجه و مراقبت دیگران نیز هست. او حالا می‌فهمد كه در گذشته خود را درگیر چه مسائل بی‌اهمیتی كرده است. برخی مسائل دیگر جذابیت خود را برای این دسته از مخاطبان از دست خواهد داد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/01ClXgYO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهمریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیون
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه