شنبه, ۲۵ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Sat, 14 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

پروژه دولت الکترونیک تکمیل شده و تا پایان بهمن ماه فاز نخست آن افتتاح می شود.به گزارش «فرصت امروز»، محمود واعظی در آیین افتتاح شبکه TD-LTE و دیتاسنتر شرکت مبین نت گفت: بیش از 1700 خدمت احصا شد و با در نظر گرفتن این خدمات در 14 خوشه تقریبا 95 درصد کار انجام شد و تا پایان این ماه فاز اول دولت الکترونیک شروع به کار می کند.

وی افزود : متاسفانه فرهنگ ما به گونه ای  است که وقتی یک رقیب را می بینیم از حضورش ناراحت می شویم درصورتی که تجربه کشورها و شرکت های رشد پیدا کرده نشان می دهد که حضور رقیب باعث آن بوده است و آنهایی که بازارهای بین المللی را به دست آورده اند ابتدا رقابت را پذیرفته اند و با آن برخورد غیرسالم نکردند.

واعظی با اشاره به تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ایجاد بستر مناسب افزود: در ابتدای شروع به کار دولت بازار ICTکشور 18 هزار میلیارد تومان بود که بعد از سه سال و نیم به 40 هزار میلیارد تومان رسیده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سهم ایران را در بازار جهانی ICT ناچیز دانست و اظهار کرد: از آنجایی که ایران تقریبا یک درصد جمعیت دنیا را دارد لذا انتظار می رود که یک درصد از بازار جهانی ICT نیز از آن کشورمان باشد که هم اکنون این سهم حدود سه دهم درصد است که باید برای افزایش آن تلاش کنیم.

بالاترین مقام مسوول حوزه ICT کشور با بیان این که استقبال خوبی از ICT توسط مردم صورت گرفته است، تصریح کرد: در سرشماری الکترونیکی که امسال انجام شد انتظار داشتیم مشارکت مردم در کلان شهرها 35 درصد، در شهرهای کوچک 25 درصد و در روستاها حدود 15 درصد باشد که همه آنها رنگ باخت چراکه این مشارکت در شهر های کوچک بالای 50 درصد بود و در روستاهایی که به اینترنت پرسرعت وصل کرده بودیم مشارکت بالای 60 درصد بود.

عضو کابینه دولت یازدهم مشارکت بالای مردم در سرشماری الکترونیکی ناشی از استقبال مردم از ارایه خدمات متنوع و با کیفیت دانست و خاطر نشان کرد: این استقبال یعنی بازار که نشان می دهد کشورمان طالب این بازار هستند که از این رو در برنامه ششم توسعه کشور بازار ICT باید به 120 هزار میلیارد تومان برسد که به نظرم حتی بالاتر از این مقدار نیز می توانیم هدف گذاری کنیم.

واعظی با اشاره به سیاست مدیریت قطره چکانی در دولت قبل گفت: در ابتدای دولت تصمیم گرفتیم که برای درک و فهم بالای بخش خصوصی ارزش قائل شویم و سعی نکنیم که قیم بخش خصوصی خود را بدانیم و اعلام کردیم که آنها آزاد نسبت به استفاده از فناوری هستند و نمی توانیم مثلا به آنها بگوییم که سراغ نسل سوم تلفن همراه بروید که نتیجه اش این شد که مثلا در موبایل شاهد تحولی بودیم که هم اکنون بیش از 750 شهر کشور تحت پوشش نسل سوم و بیش از 300 شهر دیگر تحت پوشش نسل چهارم تلفن همراه هستند.

وی با بیان اینکه در حوزه احداث زیرساخت و فیبر نوری عقب ماندگی داشتیم افزود: البته شرکت مخابرات ایران سرمایه گذاری هایی را در این حوزه شروع کرده اما مردم و بخش خصوصی نباید از آن عقب بمانند که راه اندازی همین اینترنت های بی سیم تا اندازه ای توانست بخشی از عقب ماندگی را برای ارائه اینترنت پرسرعت جبران کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برقراری اینترنت نسل چهارم TD-LTE شرکت مبین نت در شهرهای کرج، کیش، مشهد و تهران اظهار کرد: تا پایان سال این تعداد به 11 شهر می رسد و مطابق برنامه ریزی مبین نت قرار است تعداد 1.5 میلیون مشترک آن به 5 میلیون در پایان سال 99 برسد که البته کمی سرعتش کند است.

بالاترین مقام مسوول حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور با بیان اینکه در بدو ورود به دولت با طرح احداث استانی دیتاسنترها در کشور مواجه بودم تصریح کرد: قرار بود در همه استان ها وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دیتاسنترهایی با هزینه های ساخت و نگهداری بالا ایجاد کند که تصمیم گرفتیم که خود وارد رقابت با بخش خصوصی نشویم که بازار را به آنها واگذار کنیم که جز در مواردی چون نگهداری از اطلاعات حیاتی و حاکمیتی و امنیتی کشور، کمک به شرکت های نوپا و دانش بنیان و یا اطلاعات مربوط به دولت الکترونیک از دیتاسنترهایی که توسط وزارتخانه راه اندازی می شود، استفاده نکنیم.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید از حمایت بیش از 300 شرکت نوپا و دانش بنیان از طریق وام وجوه اداره شده به میزان 135 میلیارد تومان توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و اظهار کرد: نباید اجازه دهیم که شرکت های سخت افزاری داخلی از دور فعالیت خارج شوند و در همین راستا به دانشگاه ها و پژوهشگاه ها گفتیم روی سخت افزارها کار کنند و با شرکت های سخت افزاری ارتباطات خود را داشته باشند.

واعظی با اشاره به درج حمایت از تولیدات سخت افزاری داخل کشور در پیوست فناوری تصریح کرد: به عنوان دولت قراردادهایی را با شرکت های تولیدکننده داخلی می بندیم چراکه اگر بخواهیم بخش خصوصی رونق بگیرد و سرپا بایستد باید آن را حمایت کنیم هرچند در موضوعی مورد بازخواست هم قرار گرفتیم.

وی در تشریح اهمیت صادرات افزود: اگر بتوانیم صادرات داشته باشیم نخست ایجاد شغل و اشتغال می شود که از اولویت های دولت یازدهم به شمار می رود. سپس مانع از خروج ارز از کشور می شویم و سوم رونق اقتصادی است که از ثمرات آن به شمار می رود.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه از هفته گذشته هزینه استفاده از ترافیک داخلی به نصف استفاده از ترافیک بین المللی کاهش یافت، اظهار کرد: این اقدام در راستای حمایت از تولید محتوای داخل اتفاق افتاد تا محتوای داخل با سرعت بالا و هزینه کمتر در اختیار کاربران قرار گیرد.

وی افزود: این اقدام باعث بزرگ شدن بازار و اقبال مردم در استفاده از شبکه ملی اطلاعات و حمایت از تولید داخل می شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تغییر شکل بازار ICT گفت: در گذشته حدود 70 درصد بازار سهم مخابرات و حدود 30 درصد آن سهم فناوری اطلاعات بوده که در حال تغییر به سمت فناوری اطلاعات است که در ایران هم همین رویه ادامه دارد.

وی در مورد جلسه شب قبل شورای عالی فضای مجازی افزود: در آن جلسه در رابطه با حمایت از شبکه های بومی بندهایی تصویب شد که البته در جلسات آینده ادامه دارد تا بتوانیم برای شبکه های بومی امتیازاتی را در نظر بگیریم. سیاست ما بر این است که برای آن دسته از شبکه هایی که صددرصد داخلی هستند، یک سری مشوق و برای شبکه های خارجی که سرور در ایران دارند نیز یک سری مشوق ها در نظر بگیریم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/0fNzU3aI
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
شماره 2880 روزنامه فرصت امروز قبل از اینکه ممیز وارد شود؛ مشاوره مالیاتی چگونه جلوی جرائم سنگین شرکت‌ها را می‌گیرد؟ سقوط پینترست پس از چشم انداز ضعیف؛ نبرد برای دلارهای تبلیغاتی شدیدتر شد بورس تهران در هفته ای ناتمام؛ صعودی که دوام نیاورد راهنمای کشف استعدادهای دنیای کسب و کار آمارهای سبز و بازار خاکستری حقوق مدیرعامل سیتی گروپ به ۴۲ میلیون دلار رسید؛ جهش دستمزد در سال ۲۰۲۵ نیم رخ بازار کار ایران آنتروپیک ۳۰ میلیارد دلار جذب کرد؛ ارزش گذاری به ۳۸۰ میلیارد دلار رسید قیمت طلای جهانی در فاز اصلاح؛ آیا روند صعودی متوقف شده است؟ وال استریت زیر فشار سهام فناوری؛ افت شاخص ها با بازگشت اضطراب AI قیمت خودروهای وارداتی در مسیر صعود یا کاهش؟ آغاز ثبت نام جدید بازار را تعیین می کند قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ چرا هوش مصنوعی در محیط کار ما را مضطرب می کند؟ هوش مصنوعی در تبلیغات سوپربول؛ سرمایه گذاری بزرگ با بازده نامطمئن
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه