شنبه, ۲۵ مرداد(۵) ۱۴۰۴ / Sat, 16 Aug(8) 2025 /
           
فرصت امروز

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، از تعامل این گروه صنعتی با شورای رقابت خبر داد و گفت: «ظرف روزهای آتی قیمت پژو 206، 405 و پرشیا از سوی شورای رقابت اصلاح و ابلاغ می‌شود.» به گزارش خبرنگار مهر، هاشم یکه‌زارع در حاشیه مراسم آغاز دوباره صادرات محصولات ایران خودرو به‌ روسیه در جمع خبرنگاران گفت: «ایران خودرو با شورای رقابت در تعامل نزدیک است و طی  روزهای آتی قیمت‌های جدید اعلام می‌شود، ضمن اینکه قرار است قیمت پایه پژو 206، 405 و پرشیا اصلاح شود.»
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: افزایش ناچیزی در قیمت پژو 405 و پرشیا صورت می‌گیرد، زیرا نهاده‌های تولید در قیمت تمام شده افزایش‌یافته است. یکه‌زارع اظهار داشت: «رانا برای بازارهای صادراتی تولید شده و سعی داریم بازار داخلی را با محصولات دیگر تأمین کنیم.» وی در ادامه خاطرنشان کرد: «فروش‌های نقدی ایران خودرو نیز همچون ماه‌های گذشته صورت خواهد گرفت و 20 درصد از تولیدات ایران خودرو به صورت نقدی به بازار عرضه می‌شود.»

برچسب ها : حمل و نقل
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/YAMRmKDu
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه