قیمت طلا در جریان معاملات دیروز سه دلار افزایش یافت و هر اونس فلز زرد در برابر ۱۱۲۹ دلار معامله شد. به گزارش رویترز، درحالی‌که انتشار آمارهای قوی از اقتصاد آمریکا موجب تقویت ایده افزایش نرخ بهره در آمریکا در سال‌جاری میلادی شده است، قیمت طلا به‌رغم افزایش، در مسیر ثبت بزرگ‌ترین کاهش هفتگی در پنج هفته اخیر قرار گرفته است. با پدیدار شدن احتمال افزایش نرخ بهره در آمریکا در آینده نزدیک، تقاضا برای خرید طلا کاهش یافته است. تجدیدنظر در آمارهای مربوط به رشد اقتصاد آمریکا در سه ماهه دوم امسال و افزایش آن از 2.3 به 3.7 درصد این گمانه‌زنی را تقویت کرده که فدرال‌رزرو باوجود آشفتگی بازار احتمالا امسال نرخ بهره را افزایش خواهد داد. 

براساس این گزارش قیمت هر اونس طلا دیروز با سه دلار افزایش به 1129 دلار رسید، اما در مجموع یک هفته حدود 3 درصد کاهش داشت. فلز زرد روز چهارشنبه به رقم 1117 دلار رسید که پایین‌ترین رقم یک هفته گذشته بود و از زمان رسیدن به بالاترین رقم هفت هفته گذشته در روز 21 اوت، بیش از 3 درصد کاهش یافته است. ادوارد میر، تحلیلگر بازار طلا گفت: آمارهای قوی از تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماهه دوم سال، در کنار آمارهای قوی اخیر از بازار مسکن و بخش تولید، احتمالا فدرال‌رزرو را مصمم خواهد کرد تا در ماه آینده نرخ بهره را افزایش دهد.

ارزش دارایی‌های اس‌پی‌دی‌آر گلدتراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری در بازار طلا روز پنجشنبه در رقم 21.95 میلیون اونس باقی ماند که بالاترین رقم در پنج هفته گذشته بود. قیمت نقره نیز پس از رسیدن به پایین‌ترین رقم شش سال اخیر (13.93 دلار) در روز چهارشنبه، دیروز در رقم 14 دلار و 48 سنت ثابت بود. قیمت نقره در این هفته بیش از 5 درصد کاهش یافته که بیشترین کاهش اینچنینی از ماه فوریه تاکنون بوده است.