دوشنبه, ۱۵ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Mon, 5 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری، از افزایش پروازهای ایران و آلمان به ۲۲ پرواز در هفته خبر داد. به گزارش تسنیم به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، مرتضی دهقان با بیان اینکه هم‌اکنون 18 پرواز در مسیر ایران و آلمان به‌صورت هفتگی برقرار است، افزود: تعداد 11 پرواز توسط شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از جمله ایران ایر و ماهان از تهران به مقاصد هامبورگ، کلن، فرانکفورت، دوسلفدورف و هفت پرواز توسط شرکت هواپیمایی لوفت هانزا از فرانکفورت به تهران در حال انجام است.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش تقاضای بازار و درخواست شرکت‌های هواپیمایی خارجی برای پرواز به ایران، شرکت هواپیمایی Germania متقاضی برقراری پرواز از آلمان به ایران است. دهقان خاطرنشان کرد: در این رابطه با توجه به موافقت‌نامه‌های هوایی بین دو کشور مجوز پرواز صادر شده و قرار است این شرکت به‌زودی چهار پرواز در هفته در مسیرهای منتهی به دوسلدورف، هامبورگ و برلین به تهران و مشهد مقدس را آغاز کند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/lX039xIS
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیما
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه