یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sun, 19 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

همانطور که به نظر می رسد آینده رسانه ها به شکلی جالب توجه هر روزه در حال تغییر است. کاربران از دستگاه های دسکتاپ فاصله گرفته و به سمت موبایل در حال حرکت هستند. شبکه های اجتماعی به سرعت در حال توسعه و گسترش اند و مشتریان اطلاعات در حال خداحافظی کردن با رسانه های سنتی مانند تلویزیون هستند.

تبلیغات اینترنتی روندی رو به رشد دارند و در آینده ای نه چندان دور به طور کامل جایگزین تبلیغات سنتی می شوند. در عین حال برنامه های پیام رسان روی موبایل عرصه را بر ایمیل تنگ کرده و دستگاه های هوشمند به سرعت همه دنیا را به هم متصل می کنند. اما همه این تغییرات در نظر آنهایی که در بطن آن قرار دارند به هیچ وجه یک تهدید ارزیابی نمی شود، بلکه همواره به چشم فرصت به این تحولات نگاه می شود.

برای حدود شش سال گذشته کنفرانس IGNITION در  «بیزینس اینسایدر» ایده ها و نظرات جذابی در حوزه رسانه و تکنولوژی جمع آوری کرده است تا بهترین پیش بینی ها در مورد آینده را از دل آنها بیرون بکشد. پویش های دنیای اطلاعات در این حوزه از سوی مخاطبان و متخصصان جمع آوری شده است تا چراغ راهی برای آینده باشد.

اکنون  «هری بولدگت» سردبیر، مدیرعامل و بنیانگذار بیزینس اینسایدر هفت پیش بینی بزرگ در مورد آینده رسانه ها در عصر اطلاعات را ارائه کرده است. این گزارش توسط بخشBI Intelligence تدوین شده که بخش تحقیقاتی اصلی در بیزینس اینسایدر است.

اما هفت پیش بینی بزرگ بولدگت در مورد آینده رسانه ها به این شرح است:

1- استفــاده از اطــلاعات از طریق رسانه های دیجیتال رو به افزایش خواهد بود، درحالی که این موضوع از طریق سایر رسانه ها به سرعت در حال کاهش خواهد بود. مارک تامپسون که رئیس و مدیر اجرایی شرکت آمریکایی «نیویورک تایمز» است تحولات آینده را متعلق به تلفن های همراه هوشمند و تبلت ها دانست و گفت: «بعضی از روزنامه ها با ایجاد اشتراک اینترنتی و اپلیکیشن های ده ها میلیون دلاری وارد این صحنه شده اند و فکر می کنم این روزنامه ها باید به تحول محتوای خود ادامه دهند و بر رسانه تلفن های هوشمند تمرکز کنند، زیرا این تلفن های هوشمند ظرف چندسال آینده منبع اصلی درآمد خواهند بود. همانطور که در گذشته دیدیم رسانه های کاغذی به سایت های اینترنتی تغییر یافتند. بنابراین تحول آتی، از سایت های اینترنتی به سوی تلفن های همراه خواهد بود.»

2- استفاده از ویدئو، موسیقی و رسانه های کاغذی به سرعت کاهش پیدا خواهد کرد و رسانه های کاغذی جای خود را به رسانه های اینترنتی و دیجیتالی می دهند. آمار و اخبار منتشرشده از چهارگوشه دنیا، حکایت از کاهش تیراژ و تعداد مخاطبان رسانه های کاغذی و چاپی در برابر رسانه های اینترنتی و دیجیتالی دارد. در کشورهای جهان، از آمریکا و اروپا گرفته تا استرالیا چندین نشریه هم انتشار چاپی خود را متوقف کرده و به دنیای اینترنت کوچ کردند.

این موج البته ابتدا از آمریکا شروع شد و سپس به اروپا و نقاط دیگر جهان رسید. تاکنون در آمریکا نشریات بزرگ و معتبری چون شیکاگو تریبیون، بوستن گلوپ و لس آنجلس تایمز و یکی از پرتیراژترین مجله های جهان یعنی نیوزویک هم ضمن توقف انتشار چاپی، انتشار خود را در فضای اینترنت متمرکز کردند.

در انگلستان هم روزنامه «لویدز لست» با 280 سال سابقه به عنوان یکی از قدیمی ترین نشریات جهان، از انتشار باز ایستاد و از این پس تنها نسخه های اینترنتی آن منتشر می شود. در ایتالیا و آلمان هم شماری از مطبوعات، انتشار کاغذی را متوقف و هم اکنون تنها در فضای اینترنتی فعالیت می کنند. در ایتالیا نیز روزنامه «نیوز» ضمن توقف چاپ و انتقال به فضای مجازی، بخش عمده ای از کارکنان خود را اخراج کرد.

در آلمان هم روزنامه «فایننشال تایمز دویچلند» و روزنامه فرانکفورتر راندشو  (آغاز انتشار از سال1945) نیز همین شیوه را در پیش گرفتند. از سویی دیگر برخی آمار منتشرشده حکایت از آن دارد که افت تیراژ مطبوعات کاغذی در اغلب کشورهای دنیا اگرچه به یک اندازه و مساوی نیست اما همه، روندی نزولی را طی می کنند و در آینده ای نه چندان دور رسانه های اینترنتی و دیجیتالی به طور کامل جایگزین رسانه های کاغذی می شوند.

3- تبلیغات دیجیتالی همچنان روندی رو به توسعه خواهند داشت و بیش از پیش طی سال های پیش رو ترقی خواهند کرد. اصلی ترین نقاط قوت تبلیغات دیجیتال که در تبلیغات مورد استفاده قرار می  گیرند، این  است که می   توانند پیام  ها را به سرعت برحسب شرایط تغییر دهند و به عبارت بهتر، پیام ها را با شرایط فوری، انطباق دهند.

با پیشرفت تکنولوژی میزان استفاده از دستگاه های الکترونیکی در فرآیندهای تبلیغات افزایش خواهد یافت. تبلیغات دیجیتالی به دلیل گستردگی، ارزان بودن و وسیع تر بودن حوزه دسترسی در آینده جایگزین تبلیغات سنتی می شوند.

مؤسسه تحقیقاتی فارستر (Forrester) در پژوهش اخیر خود به این نتیجه رسیده است که تا سال 2017، 58 درصد بازار تبلیغات آنلاین در حوزه آسیا – اقیانوسیه در اختیار کشور چین خواهد بود. طبق پیش بینی ها، در همان سال ارزش این بازار در منطقه به 59.6 میلیارد دلار می رسد.

4- معضل و مشکل ad-Blocker ها در دل رسانه های دیجیتال در نهایت و به زودی حل و رفع خواهد شد، اما نه به آن شکلی که مخاطبان آرزوی آن را دارند زیرا امحا و از بین رفتن همه تبلیغات روی صفحات وب ممکن نخواهد بود.

5- شبکه های تلویزیونی به زودی به سرنوشت روزنامه ها دچار خواهند شد و به مرور از عرصه زندگی رسانه ای مخاطبان حذف می شوند.

6- برخلاف تصور، پلتفرم های بزرگ هوشمند آینده عینک های هوشمند، اتومبیل های هوشمند یا واقعیت مجازی نیست.

7- قدرت و ثروت بیش از همیشه در تاریخ متمرکز و متعلق به عده ای محدود خواهد بود.

منبع : businessinsider
برچسب ها : قاب اقتصاد
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/nCt3HRIa
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه