جمعه, ۲۰ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Fri, 11 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

معاون مالی اقتصادی شهرداری کرج از ارائه تسهیلات بانک شهر در هفتمین نمایشگاه کتاب استان البرز خبر داد و گفت: این بانک با حمایت و ارائه تسهیلات در این نمایشگاه، سعی بر خدمت رسانی گسترده به دوستداران کتاب و همکاری با شهرداری کرج دارد.

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، معاون مالی اقتصادی شهرداری کرج در حاشیه برگزاری هفتمین نمایشگاه کتاب استان البرز ، با بیان این که این شهرداری از سهامداران عمده بانک شهر است بر ارتقای تعامل و مشارکت با این بانک در راستای توسعه عمران شهری و ارتقاء سطح کیفی و کمی زندگی شهروندی تاکید کرد و گفت: این دستگاه طی سه سال گذشته موفق شده است با دریافت تسهیلاتی از این بانک،  90 درصد پروژه های ناتمام سطح شهر را به بهره برداری برساند.

فرج الله ایلیات افزود: بانک شهر در مدت زمان کوتاهی از تأسیس خود توانسته است علاوه بر رشد کمی و کیفی، در صنعت بانکداری نیز به پیشرفت های قابل توجهی دست پیدا کند و با استفاده از همه پتانسیل و ظرفیت های خود سهام داران این بانک از جمله شهرداری ها را به منظور ارتقاء عمران شهری و افزایش رفاه و آسایش شهروندان، یاری رساند.

ایلیات خاطرنشان کرد: شهرداری کرج با تعاملات گسترده ای که طی چند سال گذشته با بانک مذکور برقرار کرده، موفق شده است با استفاده از دریافت تسهیلات در زمان مقرر، مطالبات پیمانکاران را در زمینه های مختلف از جمله اجرای پروژه های عمرانی، خدمات شهری، فضای سبز، حمل ونقل و ترافیک، فرهنگی و اجتماعی و ... پرداخت کند که این امر موجب شده پیمانکاران علی رغم رکود اقتصادی حاکم در کشور با شهرداری این کلانشهر همکاری مطلوب و مثمری را داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: طی جلسات متعددی که برای افزایش تعاملات این دو دستگاه با حضور مسئولانی از شهرداری کرج و بانک شهر برگزار شد مقرر شد تا در هفتمین نمایشگاه کتاب البرز نیز این نهادهای خدماتی با همکاری متقابل برای شهروندان امکاناتی را فراهم کنند و به این وسیله شهروندان را در خرید کتاب به عنوان مهمترین کالای فرهنگی یاری رسانند.

معاون شهردار کرج افزود: بر این اساس بانک شهر در هفتمین نمایشگاه کتاب البرز اقدام به نصب یک دستگاه پیشخوان شهر نت، چندین دستگاه خودپرداز و خوددریافت در محل نمایشگاه کرده است و با در اختیار قرار دادن بن های تخفبف کتاب به دانش آموزان، دانشجویان و اساتید دانشگاه در سه سطح 300 هزار ریالی، 500 هزار ریالی و 1 میلیون ریالی به همراه 30 درصد تخفیف سعی بر خدمت رسانی گسترده به دوستداران کتاب با همکاری شهرداری کرج دارد.

بر این اساس، هفتمین نمایشگاه کتاب استان البرز شامل یکصد غرفه متعلق به ناشران برجسته و ممتاز کشور در محل اداره کل ارشاد اسلامی البرز واقع در خیابان مطهری برگزار می شود؛ این نمایشگاه با بیش از 30 غرفه نوشت افزار و لوازم التحریر در فضای آزاد و سرپوشیده نمایشگاه با خدمات رسانی شایسته نهادهایی همچون شهرداری کرج و بانک شهر از تاریخ 14شهریورماه تا 20 شهریورماه، از ساعت 15 الی 22 آماده پذیرایی از شهروندان استان البرز است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/KwVfgZbF
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه