شنبه, ۲۵ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Sat, 14 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز
وزیر ارتباطات در مراسم افتتاح مرکز توانمندسازی و تسهیل‌گری کسب و کار مطرح کرد

ایده‌ های نو حمایت می‌شود

10 سال پیش ( 1394/11/11 )
پدیدآورنده : فرصت امروز  

روند بومی کردن و خودکفایی در بخش‌های مختلف نباید با لغو تحریم‌ها متوقف شود، بلکه باید این روند تقویت شود. به گزارش «فرصت امروز»، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم راه‌اندازی «مرکز توانمندسازی و تسهیل‌گری کسب‌وکارهای نوپای فاوا» گفت: وزارت ارتباطات بنا ندارد تا انحصارگری در حوزه ICT ایجاد کند، بلکه با در نظر گرفتن برنامه‌های مختلف و ایجاد مرکز توانمندسازی و تسهیل‌گری کسب‌وکارهای نوپای فاوا سعی می‌کنیم از ایدهای نو و جذب سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی برای ارتقای حوزه ICT استفاده کنیم.

وی افزود: ما وظیفه خود می‌دانیم از هرکس که علاقه به فعالیت در حوزه فاوا دارد و می‌خواهد به نحوی فضای ICT را توسعه دهد حمایت کنیم تا به اهداف خود برسد. مرکز توانمندسازی و تسهیل‌گری کسب‌وکارهای نوپای فاوا نیز با همین هدف راه‌اندازی شده و برای حمایت از ایده‌های نو با هدف جذب سرمایه‌گذار ایجاد شده است.

5684673434753473573473458454583573473453458345

وزیر ارتباطات درباره روند حمایت از استارتاپ‌ها گفت: استارتاپ‌ها در دو سال گذشته چه از نظر مالی و چه فنی مورد حمایت وزارت ارتباطات قرار گرفته اما فکر می‌کنم دیگر این بخش نیازی به کمک این وزارتخانه ندارد و دانشگاه‌ها و دانشگاهیان می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند اما بعد از اینکه ایده‌ها شکوفا شد ما به کمک مرکز توانمندسازی کسب‌وکارهای نوپا، ایده‌ها را حمایت می‌کنیم تا به محصول تبدیل شوند.

واعظی با اشاره به اینکه تولید محتوا، خدمات و اپلیکیشن در اولویت برنامه‌های وزارت ارتباطات است، اظهار کرد: در حال حاضر 55 هزار اپلیکیشن توسط 22 هزار نفر در ایران تولید و عرضه شده که این نشانگر امیدواری جوانان کشور به توسعه ICT است. وی با اشاره به سفرهای اخیر هیأت دولت و امضای سندهای همکاری مختلف گفت: قرارداد‌های امضا شده اخیر در کشورهای ایتالیا و فرانسه بنا بر سیاست سرمایه‌گذاری و انتقال تکنولوژی به کشور است و اگر قرار باشد بخشی از بازار ایران در اختیار شرکتی یا کشوری قرار گیرد باید به نسبت آن نیز بازاری از آن کشور یا کشوری ثالث در اختیار ایران و بخش‌خصوصی قرار بگیرد. 

وزیر ارتباطات افزود: این دو کشور علاقه زیادی به ورود بخش‌های مختلف کشور دارند که این نشان‌دهنده شکل‌گیری فضای جدیدی است که در عرصه بین‌الملل برای کشور ما ایجاد شده است. واعظی با اشاره به آغاز دوران پساتحریم و اهمیت آن در اقتصاد و بخش تولید کشور گفت: دولت از ماه‌ها قبل به استقبال شرایط پساتحریم رفت و برنامه‌ریزی‌های کلی برای چنین دورانی در نظر گرفته شد تا در روز‌های پساتحریم، تولید و سایر بخش‌ها بهترین استفاده را از آن فضا ببرند و آسیبی به بخش تولید ما وارد نشود. 

واعظی درباره وضعیت توقیف ماهواره مصباح که توسط ایتالیایی‌ها صورت گرفته بود، اظهار کرد: با مذاکراتی که انجام شده امیدواریم بتوانیم این ماهواره را در آینده‌ای نزدیک پس بگیریم. وی در مورد همکاری اپراتور فرانسوی اورنج و همراه اول نیز گفت: مذاکراتی در این مورد در حال انجام است و فرانسوی‌ها نیز علاقه زیادی برای ورود به بازار ایران نشان داده‌اند. 

وزیر ارتباطات درباره پیامک‌های انبوه نیز اظهار کرد: در جلساتی که تشکیل شد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان مسئول محتوای پیامک‌های انبوه تعیین شد و مشترکانی که نمی‌خواهند پیامک تبلیغاتی دریافت کنند می‌توانند با تنظیماتی که توسط اپراتور‌ها اطلاع‌رسانی شده است از دریافت این پیامک‌ها جلوگیری کنند. 

وی بابیان اینکه بعضی از مشترکین خواهان دریافت بعضی از پیامک‌های انبوه هستند، گفت: عملیات فنی این طرح نیز در حال اجرا شدن است و اپراتور دوم این عملیات را به پایان رسانده و همراه اول نیز تا یک ماه و نیم آینده این امکان را برای مشترکان خود به وجود می‌آورد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/V61DEXbv
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
شماره 2880 روزنامه فرصت امروز قبل از اینکه ممیز وارد شود؛ مشاوره مالیاتی چگونه جلوی جرائم سنگین شرکت‌ها را می‌گیرد؟ سقوط پینترست پس از چشم انداز ضعیف؛ نبرد برای دلارهای تبلیغاتی شدیدتر شد بورس تهران در هفته ای ناتمام؛ صعودی که دوام نیاورد راهنمای کشف استعدادهای دنیای کسب و کار آمارهای سبز و بازار خاکستری حقوق مدیرعامل سیتی گروپ به ۴۲ میلیون دلار رسید؛ جهش دستمزد در سال ۲۰۲۵ نیم رخ بازار کار ایران آنتروپیک ۳۰ میلیارد دلار جذب کرد؛ ارزش گذاری به ۳۸۰ میلیارد دلار رسید قیمت طلای جهانی در فاز اصلاح؛ آیا روند صعودی متوقف شده است؟ وال استریت زیر فشار سهام فناوری؛ افت شاخص ها با بازگشت اضطراب AI قیمت خودروهای وارداتی در مسیر صعود یا کاهش؟ آغاز ثبت نام جدید بازار را تعیین می کند قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ چرا هوش مصنوعی در محیط کار ما را مضطرب می کند؟ هوش مصنوعی در تبلیغات سوپربول؛ سرمایه گذاری بزرگ با بازده نامطمئن
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه