شنبه, ۱۱ مرداد(۵) ۱۴۰۴ / Sat, 2 Aug(8) 2025 /
           
فرصت امروز

سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) چهارم نوامبر اعلام کرده بود این سازمان و شرکت ایتالیایی اس‌ام اینسه SMS INNSE موافقت کرده‌اند یک شرکت مشترک برای تولید لوله تأسیس کنند. مدیر اجرایی این شرکت ایتالیایی در دیدار با مهدی کرباسیان، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: این طرح زمینه را برای افزایش همکاری‌های اقتصادی میان تهران و رم فراهم می‌کند. کرباسیان همچنین با مدیران اجرایی شرکت‌های ایتالیایی دانیلی (Danieli) و فاتا (Fata) دیدار کرد. 

2622474723472423624724734743

این شرکت‌ها در 25 سال گذشته چندین طرح را در زمینه طراحی، تأمین، تدارکات، اجرا و تأمین مالی پروژه‌های فولاد و آلومینیوم در ایران اجرا کرده‌اند. گفته می‌شود این شرکت‌ها پیشنهادی به ارزش چهار میلیارد یورو برای بخش فولاد و آلومینیوم ایران ارائه کرده‌اند. به محض آنکه این تفاهم‌نامه نهایی شود، ایمیدرو ایران و شرکت اس‌ام اس اینسه ایتالیا برای اجرای طرح‌هایی به منظور تولید 6/5 میلیون تن سنگ آهن و 3 میلیون تن آهن اسفنجی در ایران یک شرکت مشترک تأسیس خواهند کرد. 60 درصد از سرمایه‌گذاری مشترک در این زمینه را این شرکت ایتالیایی و 40 درصد آن را ایمیدرو برعهده خواهد گرفت.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/IlPQrRvb
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه