سه شنبه, ۲۷ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Tue, 17 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

سودوکو,شماره86

10 سال پیش ( 1393/8/7 )
 

در سال زراعی 93-92 هزار میلیارد تومان خسارت به کشاورزی وارد شد. به گفته قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی ایران، ایران به لحاظ سطح بیمه کشاورزی رتبه پنجم دنیا، بهره‌برداران چهارم و تعداد محصولات رتبه دوم را دارد. به گفته این مقام 150 میلیارد تومان اعتبار مصوب مجلس برای صندوق است و صندوق بیمه باید 1150 میلیارد تومان پرداخت کند. 

صفر پورطاهر می‌گوید: با حق بیمه کمتر، حداکثر تعهد بیمه‌گر را در چند محصول باغی و زراعی بالا برده‌ایم و 80 درصد خسارت را پذیرا هستیم، چون به سمت فنی کردن نظام بیمه‌ای می‌رویم و می‌خواهیم مدیریت فنی را در کشاورزان احیا کنیم و 20 درصد خسارت به بالا را متعهد می‌شویم. 

جای سوال اینجاست که با تفاوت بودجه میان مصوبه مجلس و رقم خسارت‌ها چه ساز و کاری دقیقا از سمت صندوق بیمه کشاورزی ایران اندیشیده شده است. اساسا آیا این رقم خسارت در دنیا در حوزه کشاورزی استاندارد است و آیا راه‌حلی برای کاهش این هزینه‌ها در نظر گرفته خواهد شد؟ 

برچسب ها : فرصت آزاد سودوکو
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/JFqQiOko
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه