جمعه, ۲۴ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Fri, 13 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

فرماندار ماهشهر از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی دعوت کرد در این شهرستان سرمایه‌گذاری کنند تا مردم شاهد بهبود وضعیت اشتغال این شهرستان باشند. منصور قمر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: 21 واحد صنعتی پتروشیمی در شهرستان ماهشهر وجود دارد که اگر هر کدام به‌صورت متوسط 2 طرح در زمینه صنعت پایین‌دستی خود اجرا کنند قطعا می‌توانیم اشتغال و سرمایه‌گذاری بیشتری در پتروشیمی داشته باشیم.

mahshahr2

وی افزود: به‌عنوان فرماندار اعلام می‌کنم که ظرفیت سرمایه‌گذاری در صنایع پایین‌دست پتروشیمی برای سرمایه‌گذار داخلی و حتی خارجی در این شهرستان وجود دارد. قمر تصریح‌کرد: این صنایع می‌توانند در کنار صنایع مادر پتروشیمی فعال شوند و میزان اشتغال‌زایی در صنایع پایین‌دستی شاید کمتر از خود پتروشیمی نباشد.در حال حاضر بستر فراهم است و به‌عنوان نماینده دولت در این شهرستان آماده حمایت از سرمایه‌گذاران هستیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/zvAXu0bw
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه