دوشنبه, ۳ فروردین(۱) ۱۴۰۵ / Mon, 23 Mar(3) 2026 /
           
فرصت امروز

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بین‌الملل از نهایی شدن یک فاینانس کوتاه‌مدت خارجی برای صنعت پتروشیمی با احترام به توافق هسته‌ای ایران و کشورهای ١+٥ خبرداد. به گزارش ایسنا، عیسی مشایخی افزود: در مجموع بیش از ١٥ میلیارد یورو برای توسعه طرح‌های موجود شرکت هلدینگ خلیج‌فارس، در فاز مهندسی و مطالعه و پروژه‌های در دست اجرا و آینده نیاز است. وی به قوانین و مقررات بین‌المللی سرمایه‌گذاری همچون قوانین OECD (مجموعه مقررات سازمان توسعه همکاری‌های اقتصادی) اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون رتبه اعتباری کشور ما نزد موسسات اعتباری و بیمه‌ای متاسفانه شش است درحالی‌که تا سال ٢٠٠٨ این رتبه چهار بود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بین‌الملل با اشاره به توافق هسته‌ای ژانویه سال ٢٠١٤ میان ایران و کشورهای ١+٥ در زمینه لغو تحریم فروش محصولات پتروشیمی منهای ال‌پی‌جی گفت: وجود این توافق اثر روانی خوبی دربازار داخلی و خارجی صنعت پتروشیمی و در نتیجه قیمت ارز در ایران داشت، از سوی دیگر با انجام توافق نهایی هسته‌ای میان دوطرف در ماه گذشته شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران خارجی بدون هیچ‌گونه ترس و استرسی با طرف‌های ایرانی مذاکره می‌کنند. مشایخی با اشاره به رتبه اعتباری شرکت هلدینگ خلیج‌فارس در کشور گفت: در مذاکرات اخیر خود با سرمایه‌گذاران و شرکت‌های خارجی توانستیم این شرکت را به‌عنوان یک شرکت معتبر بشناسانیم و امیدواریم بتوانیم منابع مالی خارجی را بعد از لغو تحریم‌ها با اعتبار این هلدینگ تامین کنیم.

وی با بیان اینکه شرکت پتروشیمی بین‌الملل هم‌اکنون نزد بیشتر موسسات بیمه صادراتی و اعتبار‌دهندگان بین‌المللی شناخته شده است، گفت: از سوی دیگر ساختار این شرکت نیز تابع مقررات بین‌المللی است. این شرکت می‌تواند در جذب فاینانس‌های خارجی موفق باشد، خوشبختانه برخی شرکت‌های داخلی به‌تازگی باسپردن کارهای مالی و اعتباری خود متوجه این موضوع شده‌اند. براساس گزارش وزارت نفت، با توجه به تعداد بالای طرح‌های توسعه‌ای و پیشرفت فیزیکی متفاوت در صنعت پتروشیمی، هم‌اکنون این طرح‌ها اولویت‌بندی شده‌اند و طرح‌های بین ٦٠ تا 100درصد در اولویت نخست قرار دارند تا نظارت، همیاری و کمک به آنها پیش از بقیه طرح‌ها انجام شود. طرح‌های با پیشرفت ٢٠ تا ٦٠درصد در اولویت دوم و یک تا ٢٠درصد در اولویت سوم قرار گرفته‌اند.

به گفته مرضیه شاهدایی، مدیر طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی این ٦٠ طرح در مجموع به ٣٣,٤ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارند و ظرفیت تولید صنایع پتروشیمی را دو برابر می‌کنند. ظرفیت فعلی ٦٠میلیون تنی به ١٢٠میلیون تن در سال افزایش می‌یابد و تا پایان ٩٤ حدود شش یا هفت طرح به ظرفیت ٢.٧میلیون تن و در پایان سال ٩٥ حدود هشت طرح دیگر به ظرفیت ٥.٨میلیون تن راه‌اندازی خواهد شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/eO3tv2FR
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
کامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه