دوشنبه, ۳ فروردین(۱) ۱۴۰۵ / Mon, 23 Mar(3) 2026 /
           
فرصت امروز
اصل حیاتی وزارت نفت در پساتحریم

واردات روزانه ۸میلیون لیتر بنزین

10 سال پیش ( 1394/6/10 )
 

وزیر نفت با بیان اینکه روزانه حدود ۸ میلیون لیتر بنزین وارد می‌کنیم، گفت: اصل حیاتی در دوران پساتحریم برای ما به‌دست آوردن سهم ازدست‌ رفته‌مان در بازار جهانی است. بیژن زنگنه در گفت‌وگو با مهر، در پاسخ به این سوال که از اول امسال چقدر بنزین وارد کشور شده است. گفت: آمار دقیقی در این خصوص ندارم؛ حدود ۸-۷ میلیون لیتر بنزین در روز وارد می‌کنیم، البته نیاز کشور بیشتر است، با این حال بیش از این نتوانستیم وارد کنیم.

وی همچنین در مورد شرایط بازار نفت در دوران پساتحریم گفت: خودمان را برای این شرایط از نظر نفت آماده می‌کنیم، با مشتری‌ها صحبت می‌کنیم و بخش‌های تولیدی آماده می‌شوند که به شرایط قبل بازگردند. وزیر نفت تاکید کرد: برای ما اصل حیاتی به‌دست آوردن سهم ازدست‌رفته‌مان در بازار جهانی است. به گزارش مهر، وزیر نفت در دیدار اعضای هیات دولت با رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت هفته دولت، برنامه دولت در بخش میادین مشترک را افزایش تولید خوانده و گفته بود: برداشت نفت در میادین مشترک از ۷۰ هزار بشکه به ۱۰۰ هزار بشکه در سال‌جاری رسید و در سال ۹۵ به ۲۶۰ هزار بشکه افزایش خواهد یافت.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/da2qTAHY
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
کامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه