دوشنبه, ۳۰ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Mon, 21 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

گردشگری دریا یکی از انواع گردشگری است که در کشورهایی که به دریا دسترسی دارند منبع خوبی برای جذب گردشگر و درآمدزایی‌شان به حساب می‌آید. ایران به‌رغم اینکه از شمال و جنوب کشور به آب‌های آزاد دسترسی دارد اما آنچنان که باید در این حوزه فعال نبوده و تقریباً از گردشگری دریا درآمدی عایدش نمی‌شود. پیش از این در همین صفحه گزارش‌هایی در این خصوص ارائه شده که می‌تواند نقشه راهی برای سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به این حوزه باشد اما به‌تازگی هم فرماندار عسلویه گفته است: شروع به سرمایه‌گذاری در بخش دریایی عسلویه مساوی با پیشی گرفتن از سایر گروه‌های سرمایه‌گذار است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان عسلویه، در نشست سرمایه‌گذاران بخش‌خصوصی عبدالله نادری ابراز داشت: شهرستان در حوزه گردشگری دریایی دارای یک ظرفیت بالقوه است و برای سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی، ظرفیت بسیار بالایی دارد. وی با اشاره به نیاز راه‌اندازی کشتی، جهت حمل‌و‌نقل مسافران و گردشگران، بین عسلویه و کیش گفت: این قابلیت در شهرستان وجود دارد که با همکاری بخش‌خصوصی صنعت و ظرفیت‌های بی‌نظیر گردشگری، گام بلندی برای رشد صنایع پایین‌دستی در کنار بخش صنعتی برداشته شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/1q9EoZkT
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه