جمعه, ۱۰ مرداد(۵) ۱۴۰۴ / Fri, 1 Aug(8) 2025 /
           
فرصت امروز

طرح پالایشگاه سیراف متشكل از هشت پالایشگاه 60 هزار بشكه‌ای با خوراك میعانات گازی است كه در عسلویه احداث می‌شود. شهاب الدین متاجی، مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی این شركت با اعلام این خبر گفت: این پالایشگاه طوری طراحی شده كه سرمایه‌گذاران بتوانند با حداقل سرمایه‌گذاری محصولات قابل مصرف و قابل عرضه در داخل و خارج از كشور را تولید كنند. بنابراین، سرمایه‌گذاران با سرمایه‌ای متوسط می‌توانند در این طرح مشاركت داشته و امیدوار باشند كه در آینده با سودی كه از سرمایه‌گذاری خود ایجاد می‌شود، پالایشگاه را توسعه داده و به محصولات ارزشمند دیگری كه مشتریان خاص خود را دارند، دست یابند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شركت ملی پالایش و پخش، وی در مورد تولیدات آینده این پالایشگاه اعلام كرد: ظرفیت تولید 60 هزار بشكه در روز خواهد بود كه سه هزار بشكه گاز مایع، 16 هزار بشكه نفتای سبك، 18هزار و500 بشكه نفتای سنگین، سه هزار و700 بشكه سوخت جت و 18هزار و700 بشكه نفت گاز است.

به گفته متاجی، نزدیک بودن به بندر صادراتی و دسترسی به آب‌های خلیج فارس و استفاده از شبکه برق سراسری از جمله مزیت‌های این پالایشگاه است. شهاب الدین متاجی، درخصوص مزیت‌های این طرح نسبت به پالایشگاه‌های دیگر افزود: به چند دلیل این طرح مقرون به صرفه و اقتصادی است و به بندر صادراتی بسیار نزدیك است. پیش‌بینی شده در 10سال اول ساخت این پالایشگاه، یعنی از سال 1397 تا 1407 ظرفیت تولید میعانات گازی پارس جنوبی حدود یك میلیون بشكه در روز باشد و به این ترتیب نگرانی برای تامین خوراك وجود ندارد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/9piyrOAq
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه