یکشنبه, ۳۰ آذر(۹) ۱۴۰۴ / Sun, 21 Dec(12) 2025 /
           
فرصت امروز

در انتخابات آتی فرانسه که در دو مرحله و در اردیبهشت 96 برگزار خواهد شد، بنوا آمون نامزد حزب سوسیالیست فرانسه، فرانسوا فیلون نامزد حزب جمهوری خواهان، مارین لو پن نامزد جبهه ملی فرانسه، ژان  لوک ملانشن نامزد حزب چپ، یانیک ژادو نامزد حزب سبزها و امانوئل مکرون نامزد مستقل و میانه رو به عنوان کاندیدا حضور دارند.

استفان لوفول وزیر کشاورزی و جنگلداری فرانسه که از افراد وابسته به جریان چپ کشور است گفت که او احتمالا از امانوئل مکرون کاندیدای میانه رو انتخابات ریاست جمهوری فرانسه حمایت خواهد کرد.

ماکرون کاندیدای حزب حرکت به جلو است و چنان که خودش اعلام کرده لیبرالی است خارج از حکومت که نه به راست تعلق دارد و نه به چپ. ماکرون نماینده نسل پیشگام فرانسه است و در دولت فرانسوا اولاند سوسیالیست به عنوان مشاور اقتصادی و وزیر اقتصاد مشغول بود.

همسر فیلون به عنوان مشاور او در دوره ای که وی نماینده پارلمان بود، بدون انجام کار از دولت فرانسه حقوق می گرفت که این مسئله اخیرا و تنها چند هفته پیش از انتخابات فاش شد. تا این لحظه موقعیت بغرنج فیلون بیشترین کمک را به امانوئل مکرون نامزد میانه رو کرده است.

اکنون مکرون رتبه دوم را در نظرسنجی های مردمی تصاحب کرده است، اما سقوط فیلون نشان داد که ما نمی توانیم در این مراحل ابتدایی به شکل قطعی روی چیزی حساب کنیم و تغییرات بسیاری از این لحظه تا روز انتخابات می تواند رخ دهد. این ریزش در طرفداران و نیروهای جریان چپ در حالی است که براساس آخرین نظرسنجی ها مارین لوپن رهبر جبهه ملی فرانسه و کاندیدای جریان راست افراطی فرانسه پیشتاز رقابت های انتخاباتی است.

رئیس جمهور کنونی فرانسه از حزب سوسیالیست است. این حزب برای انتخابات آینده بنوا آمون را به عنوان کاندیدای حزب اعلام کرده است. برای بازار های اقتصادی پیروزی مکرون یا فیلون تفاوت چندانی ندارد؛ هر دو برنامه های اصلاح طلبانه دارند و پیروزی هر کدام شان رشد اقتصادی نسبتا کمی را سبب می شود. برای آمون جریان متفاوت تر است: او برنامه دارد تا هفته کاری کوتاه تری تنظیم کند و وعده به حداکثر رساندن سود را داده است. اما پیروزی لوپن می تواند به مراتب مخرب تر از بقیه باشد.

هر چند بعضی از جنبه های برنامه عوامفریبانه جبهه ملی فرانسه مانند سخت گیری بر مهاجران در سایر نقاط دنیا هم بازتاب داشته است، اما بسیاری از وعده های او زمینه ساز خروج فرانسه از اتحادیه اروپا می شود. انتخابات ریاست جمهوری فرانسه دو مرحله دارد.

نخستین مرحله در روز بیست وسوم آوریل برگزار می شود و دومین مرحله تنها با دو کاندیدا در روز هفتم مه. نظرسنجی های اخیر همواره نشان داده که لوپن کاندیدای حزب ملی فرانسه شانس بسیار زیادی برای راهیابی به مرحله دوم دارد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/1u7PqIXE
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
شماره 2847 روزنامه فرصت امروز صفر تا صد طراحی خبرنامه برای برند تغییر استانداردهای سوخت آمریکا؛ آیا واقعاً به نفع خودروساز و مصرف کننده است؟ قیمت طلا و سکه در آخرین معاملات بازار / ۲۹ آذر ۱۴۰۴ دیجئو دارایی کلیدی شرق آفریقا را می فروشد؛ تمرکز بر ترازنامه و «خروج انتخابی»  «Nothing» با سرمایه گذاری مردمی ۸ میلیون دلار گرفت؛ رشد برند با جامعه، نه فقط VC بانک مرکزی روسیه نرخ را ۱۶٪ کرد؛ پیامش برای کسب وکارها: «پول هنوز گران است»  ترامپ مدیا با شرکت فیوژن ادغام می شود؛ وقتی «روایت» جای «تناسب کسب وکار» را می گیرد قیمت دلار امروز بازار آزاد شنبه ۲۹ آذر در کانال ۱۳1 هزار تومان تزریق هوش هیجانی به فرهنگ سازمان قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ ویزا و مسترکارت ۱۶۷.۵ میلیون دلار برای پرونده کارمزد ATM پرداخت می کنند شاخص کل بازار بورس به دنبال فتح کانال 4 میلیون واحد برنامه ریزی هوش مصنوعی در ایران؛ چگونه در شرایط تحریم تصمیم درست بگیریم؟ قیمت خودرو های پر تیراژ داخلی در اولین روز هفته شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسخرید تاج گل ارزانسرور مجازیبیمه شک دار نگیر!نرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمنرم افزار cmmsآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه