سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Tue, 30 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

در دنیای امروز، کارآفرینی یکی از مهمترین مهارت هایی است که هر فردی باید در اختیار داشته باشد. کارآفرینان افرادی هستند که با ایده های خلاقانه و نوآورانه، کسب وکارهایی را راه اندازی و به ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی کمک می کنند. نکته ای که در این بخش باید به آن توجه داشته باشید این است که در زمان جوانی افراد زمان، انرژی و جسارت به مراتب بالاتری را دارند. در این زمینه هنگام یادگیری تئوری مطالب در دانشگاه، راه اندازی یک کسب و کار کمک خواهد کرد تا تمامی این موارد را بتوانید به صورت عملی نیز مورد استفاده قرار داده و از این طریق، آمادگی بالایی را برای واردشدن به بازار به شدت رقابتی حال حاضر داشته باشید. این اقدام دارای مزیت های فوق العاده ای است که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد. 

کارآفرینی برای دانشجویان مزایای زیادی دارد که در ادامه به هفت دلیل مهم آن اشاره خواهیم کرد.

ضرورت کارآفرینی برای دانشجویان 

۱-افزایش اعتماد به نفس

کارآفرینی به دانشجویان کمک می کند تا اعتماد به نفس خود را افزایش دهند. کارآفرینان باید برای موفقیت در کسب وکار خود، با چالش های زیادی روبه رو شوند و با شکست های احتمالی کنار بیایند. این امر به دانشجویان کمک می کند تا در مواجهه با چالش های زندگی، اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند. همچنین این امر که شما از همان سنین پایین بتوانید یک گام بزرگ را بردارید، بدون‎شک کمک خواهد کرد تا از هم نسل های خود جلوتر رفته و احساس کنید که مواردی که در حال آموزش آنها در دانشگاه هستید، تا چه اندازه کاربردی محسوب می شود. در این زمینه بسیاری از افراد آینده خود را پس از ایجاد یک کسب و کار، به مراتب بهتر تعیین می کنند. برای مثال ممکن است شما در دوران کارشناسی یکسری عقاید درباره رشته خود در آینده و در مقطع ارشد داشته باشید. با این حال هنگامی که مشغول به کار شده باشید، بدون شک انتخاب کم ریسک تر و کارآمدتری را هم خواهید داشت. 

مطلب مرتبط: کارآفرینی در سال 2023؛ الزامات، مزایا و معایب

۲-توسعه مهارت های حل مسئله

کارآفرینان باید بتوانند به سرعت و به طور موثر مشکلات را حل کنند. این امر به دلیل شرایط رقابتی بازار و لزوم ارائه محصولات و خدمات باکیفیت است. کارآفرینی به دانشجویان کمک می کند تا مهارت های حل مسئله خود را توسعه دهند و در مواجهه با مشکلات، راه حل های خلاقانه ای ارائه دهند. درواقع تا زمانی که با مشکلاتی مواجه نشوید، دانسته های شما عملا در سطح ابتدایی باقی خواهد ماند و این امر کمک می کند تا ذهن پرسشگری را هم داشته باشید و از اساتید خود، بهترین استفاده را نمایید. 

۳-افزایش مهارت های رهبری

کارآفرینان باید بتوانند تیم‎ های خود را رهبری و هدایت کنند. این امر به دلیل نیاز به هماهنگی و همکاری بین اعضای تیم برای موفقیت کسب و کار است. کارآفرینی به دانشجویان کمک می کند تا مهارت های رهبری خود را توسعه دهند و در آینده به مدیران موفقی تبدیل شوند. در این زمینه به مراتب بهتر است که شما در سن 20 سالگی و یا حتی کمتر، ایرادهای احتمالی را برطرف نمایید. درواقع این امر به مراتب بهتر از زمانی است که شما در میانسالی به دنبال درست کردن موارد پیش پا افتاده باشید. در این زمینه علم روان شناسی ثابت کرده است که اصلاح الگوهای غلط رفتاری در سنین پایین، به مراتب ساده تر می باشد. درواقع با افزایش سن حتی ممکن است دیگر شانس زیادی برای تغییر خود نداشته باشید. 

۴-آشنایی با بازار کار

کارآفرینی به دانشجویان کمک می کند تا با بازار کار آشنا شوند و مهارت های مورد نیاز برای کسب و کار را بیاموزند. این امر به دانشجویان کمک می کند تا پس از فارغ التحصیلی، با آمادگی بیشتری وارد بازار کار شوند. در این زمینه یکی از مشکلات حال حاضر این است که فاصله اتمام تحصیل تا وارد بازار کار شدن بسیاری از دانشجویان، طولانی است. درواقع بیشتر آنها جذب مشاغلی می شوند که ارتباط کمی با حوزه تخصصی آنها دارد. دلیل اصلی این امر نیز به خاطر این است که کمتر شرکتی حاضر است به افراد بدون سابقه، اعتماد نماید. این امر در حالی است که شما می توانید با ایجاد کسب و کار خودتان، یک رزومه بسیار خوب را ایجاد نمایید. 

مزایای کارآفرینی برای دانشجویان

۵-کسب تجربه عملی

کارآفرینی به دانشجویان کمک می کند تا تجربه عملی کسب کنند و مهارت های خود را در محیط واقعی به کار گیرند. این امر به دانشجویان کمک می کند تا در آینده، با اعتماد به نفس بیشتری وارد بازار کار شوند. به عقیده بسیاری از افراد فردی که چند سال یک حوزه کاری را به صورت تجربی انجام داده است، به مراتب آگاه تر از فردی است که صرفا مطالعه داشته و این موضوع به خوبی اهمیت کسب تجربه عملی را نشان می دهد. 

مطلب مرتبط: چرا کارآفرینی بهترین شغل جهان است؟

۶-ایجاد شبکه سازی

کارآفرینی به دانشجویان کمک می کند تا با افراد بیشتری آشنا شوند و شبکه ‎سازی کنند. این امر به دانشجویان کمک می کند تا در آینده، از حمایت و کمک دیگران برای موفقیت در کسب و کار خود بهره‎ مند شوند. همچنین نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که در محیط دانشگاه، شما با افراد زیادی ارتباط دارید که همین موضوع می تواند هسته اولیه تیم شما را شکل دهد. 

۷-افزایش درآمد

اگر دانشجویان موفق به راه اندازی کسب و کار موفقی شوند، می توانند درآمد قابل توجهی کسب کنند. این امر به دانشجویان کمک می کند تا از نظر مالی مستقل شوند و آینده شغلی خود را تضمین کنند. درواقع داشتن درآمد خود کمک خواهد کرد تا از دوران دانشجویی خود، لذت بیشتری را برده و بودجه بالاتری برای تفریح کردن، داشته باشید. این امر در حالی است که اکثر دانشجویان به واسطه وابسته بودن به خانواده خود از نظر مالی، با مشکلات زیادی مواجه هستند.

در پایان، کارآفرینی یک مهارت ارزشمند است که می تواند به دانشجویان در موفقیت در زندگی کمک کند. دانشجویان باید از فرصت های موجود برای یادگیری و کسب مهارت های کارآفرینی استفاده نمایند. به همین خاطر توصیه می شود که حتما در این زمینه اقداماتی هرچند ساده را داشته باشید. برای درک بهتر این موضوع، چند کارآفرینی را معرفی خواهیم کرد که از دوران دانشجویی، شغل کارآفرینی را آغاز کرده اند و اکنون برندهایی جهانی را در اختیار دارند. 

بیل گیتس

بیل گیتس

بنیانگذار شرکت مایکروسافت، در دوران دانشجویی خود، با همکاری دوستش پل آلن، نرم افزاری برای مدیریت زمان و برنامه ریزی کارهای دانشگاهی تولید کرد. این نرم افزار به موفقیت چشمگیری رسید و زمینه ساز راه اندازی شرکت مایکروسافت شد.

استیو جابز

استیو جابز

بنیانگذار شرکت اپل، در دوران دانشجویی خود، با همکاری دوستش استیو وزنیاک، اولین کامپیوتر شخصی خود را ساخت. این کامپیوتر به موفقیت چشمگیری رسید و زیربنای تاسیس اپل را به همراه داشت. 

مارک زاکربرگ

مارک زاکربرگ

بنیانگذار شرکت فیس بوک، در دوران دانشجویی خود، در دانشگاه هاروارد، با همکاری دوستانش، سایت فیس بوک را راه اندازی کرد. فیس بوک به سرعت به یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی جهان تبدیل شد.

لری پیج و سرگی برین

لری پیج و سرگی برین

بنیانگذاران شرکت گوگل، در دوران دانشجویی خود، در دانشگاه استنفورد، با همکاری یکدیگر، موتور جست وجوی گوگل را راه اندازی کردند. این برند در مدت زمان کوتاهی موفق شد تا تمام جهان را به تسخیر خود درآورد.

مطلب مرتبط: کارآفرینی در خانه: راهنمایی برای تازه کارها!

مارکوس پرنک

بنیانگذار شرکت اسنپ چت، در دوران دانشجویی خود در دانشگاه استنفورد، با همکاری دوستانش برنامه پیام رسان اسنپ چت را راه اندازی کرد. اسنپ چت به سرعت به یکی از محبوب ترین برنامه های پیام رسان در جهان تبدیل شد. این برند هم اکنون تحت مالکیت ابربرند فیس بوک قرار دارد.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/GEV45rVF
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهمریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیون
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه