جمعه, ۳۱ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 19 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

توصیه های مدیریتی برترین کارآفرین های جهان

4 سال پیش ( 1398/7/6 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : مدیریت  

وجود رهبری مناسب برای هر شرکتی ضروری است. درواقع هیچ شرکت موفقی را نمی توان بدون رهبر تلقی کرد. در این رابطه بسیاری از مدیران جوان، به علت عدم تجربه کافی با مشکلات متعددی مواجه می شوند. به همین خاطر بسیار مهم است که با توصیه های برترین ها آشنا شوید. در همین راستا و در ادامه به بررسی 15 مورد منتخب خواهیم پرداخت.

1-انتظارات واقعی داشته باشید

توصیه های مدیریتی کارآفرینان

بسیاری از مدیران تصور می کنند که در بدو شروع کار خود، باید نتایج عظیمی را رقم بزنند. همین امر نیز باعث می شود تا تصمیمات سریعی را اتخاذ کنند، با این حال این تغییر سریع، عملا تیم شرکت را با مشکل مواجه کرده و زمینه انواع نارضایتی ها را به همراه خواهد داشت. در این رابطه فراموش نکنید ضروری است تا تغییرات شما با توجه به توانایی های تیم باشد. درواقع تمامی مدیران شرکت نوپایی را تاسیس نکرده و همین امر باعث می شود تا همه چیز مطابق انتظار شما نباشد. درواقع حتی در بهترین حالت ممکن نیز شما قادر به تغییر تمامی افراد تیم نخواهید بود. به همین خاطر ضروری است که از همان ابتدا، تیم را ناراحت نکرده و به دنبال اقداماتی اصولی باشید. فراموش نکنید که تمامی اقدامات شما باید در راستای هدفی درست باشد تا بهترین نتیجه ممکن به دست آید. به همین خاطر ضروری است تا برنامه ریزی های شما در راستای اهداف کوتاه و بلندمدت کاملا مرتبط با یکدیگر باشند. در نهایت توصیه می-شود تا اقدامات خود را برای مدتی مورد آزمایش قرار دهید تا با بررسی نتایج آن بتوان نسبت به کارایی هر یک، اطمینان حاصل کرد.

2-شنیدن صحبت ها و سوال کردن را نشانه ضعف تلقی نکنید

هیچ کس از شما انتظار نخواهد داشت که نسبت به همه موضوعات آگاهی داشته باشید. به همین خاطر نباید فشاری را بر خود وارد کرد. در این رابطه فراموش نکنید که برای آگاهی کافی، ضروری است تا از کارمندان خود سوالاتی کرده و به نظرات آنها گوش دهید. این امر نه تنها به ایجاد زمینه برای ارتباط عالی میان شما و افراد تیم شرکت منجر خواهد شد، بلکه اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار خواهد داد. در این رابطه بسیار مهم است که تصورات غلط در رابطه با مدیریت را از همان ابتدای کار خود کنار بگذارید. در غیر این صورت تغییر تصور اولیه شکل گرفته در کارمندان، امری کاملا دشوار خواهد بود.

مطلب مرتبط: برترین توصیه های کارآفرین ها

3-آموزش خود را متوقف نکنید

اشتباه بزرگ بسیاری از مدیران این است که تصور می کنند رسیدن به جایگاه مدیریت، هدف نهایی بوده و تنها کافی است تا سطح خود را حفظ کنند. این امر در حالی است که رسیدن به این جایگاه، درواقع شروع کار شما محسوب شده و ضروری است تا خود را به سطح های بالاتری برسانید. در این رابطه فراموش نکنید که برای هیچ دانشی نمی توان نقطه پایانی را متصور شد. همچنین شما در رقابت با سایرین نیز قرار دارید. به همین خاطر تعلل در این زمینه می تواند به طور کامل همه چیز را نابود سازد. برای این امر هیچ گاه معضل کمبود وقت را به بهانه ای برای خود تبدیل نکنید. درواقع هر فرد با کمی بهبود در زمینه مدیریت زمان خود و استفاده از زمان های مرده، به خوبی می تواند زمان کافی برای چنین اقداماتی را پیدا کند. فراموش نکنید که امروزه روش-های آموزشی بسیار متنوع شده و حتی می توان در حین رانندگی، به یک کتاب صوتی گوش داد، با این حال شما باید طبق یک برنامه مشخص و مداوم رفتار کنید تا این امر به عادت رفتاری شما تبدیل شود.

4-به دنبال تحت کنترل قرار دادن همه چیز نباشید

اشتباه بزرگ بسیاری از مدیران این است که تصور می کنند باید همه چیز را تحت کنترل داشته و تمامی افراد طبق نظر آنها رفتار کنند، با این حال این امر بیش از حد آرمانی بوده و تنها زمانی مفید خواهد بود که افراد تیم شرکت را روبات ها تشکیل داده باشند. به همین خاطر نباید در این زمینه بیش از حد وسواس فکری به خرج داده و جو دوستانه شرکت را به محیطی خشک و کاملا مقرراتی تبدیل کنید. در این رابطه با نگاهی به شیوه عملکردی بهترین ها، به عدم اجبار افراد به انجام کارها طبق اصول و اعمال فشارهای بی مورد پی خواهید برد. به همین خاطر تنها وظایف و اهداف را با هم فکری افراد تیم خود مشخص کرده و آنها را در نحوه انجام کار، کاملا آزاد بگذارید. این امر خود زمینه بروز خلاقیت های زیادی را نیز به همراه خواهد داشت.

5-به شخصیت افراد توجه داشته باشید

اشتباه بسیاری از مدیران این است که براساس رزومه افراد اقدام به مدیریت آنها می-کنند. در این رابطه برخی از مدیران نیز با توجه به جایگاه ها در این رابطه اقدام کرده و شیوه های کلی را در دستور کار خود قرار می دهند. این امر در حالی است که افراد از شخصیت های مختلفی برخوردار بوده و مدیریت براساس این معیار، بالاترین نتایج را به همراه خواهد داشت. در این رابطه فراموش نکنید که علی رغم یکسری سیاست های کلی مدیریتی، لازم است تا برای تمامی افراد به صورت جداگانه برنامه ریزی کنید. بدون شک این امر راندمان شرکت را به بالاترین حد ممکن خواهد رساند.

6-از تیم خود محافظت کنید

شاید مهم ترین وظیفه یک مدیر را بتوان حفاظت و پشتیبانی از تیم تلقی کرد. فراموش نکنید که شما در شرکت تنها نبوده و سهامداران، اعضای هیأت مدیره و سایر افراد تاثیرگذار می توانند تیم شما را تحت فشار قرار دهند، با این حال شما نباید اجازه چنین مواردی را به آنها دهید. درواقع یک مدیر خوب باید خود عهده دار رفع تمامی مشکلات باشد تا تیم بتواند به خوبی تمرکز خود را بر روی انجام کارها، حفظ کند. در این رابطه فراموش نکنید که شما باید از افراد تیم خود در برابر اشتباهات نیز حمایت کنید. در غیر این صورت روحیه ریسک پذیری و تلاش برای نوآوری به طور کامل نابود خواهد شد.

7-تحت هر شرایطی ریسک پذیر باشید

اگر روحیه ریسک پذیری نداشته باشید، همواره فرصت ها را از دست خواهید داد. این امر در شرایط به شدت رقابتی حال حاضر به معنای نزدیک شدن شما با پایان کار شرکت خواهد بود. به همین خاطر ضروری است تا در رابطه با مسائلی که آنها را برای شرکت خود ضروری و یا حتی مهم تلقی می کنید، از انجام هیچ ریسکی واهمه نداشته باشید. این امر اگرچه ممکن است در برخی از شرایط با شکست شما همراه باشد، با این حال اگر روحیه خود را از دست ندهید، همواره قادر به جبران آن خواهید بود. فراموش نکنید که نباید به دنبال حفظ اعتبار شخصی خود باشید. درواقع هدف اصلی هر مدیر موفقی، تنها بهبود شرکت بوده و در این رابطه منافع شخصی را مورد توجه قرار نمی دهند.

8-مهارت تاثیرگذاری بر روی سایرین را در خود بهبود بخشید

به عنوان یک مدیر، شما باید فردی باشید که قادر است با یک سخنرانی، روحیه تیم خود را کاملا دگرگون سازد. در غیر این صورت فردی شایسته برای جایگاه خود نخواهید بود. به همین خاطر ضروری است تا تمرین کافی را داشته باشید. فراموش نکنید که بسیاری از مدیران، در کلاس های سخنوری و یا حتی صداسازی شرکت می-کنند تا تاثیر گفته های خود را افزایش دهند. به همین خاطر ضروری است تا همواره برای یک سخنرانی روحیه بخش، آماده باشید.

9-به دنبال پیشگیری از وقوع اتفاقات بد باشید

اگرچه بسیاری از افراد تصور می کنند که بهترین مدیران، افرادی هستند که در شرایط سخت بهترین عملکرد را از خود نشان داده و تیم را از یک بحران بیرون می کشند، با این حال واقعیت این است که یک مدیر موفق، نباید اجازه بروز یک بحران را برای شرکت خود بدهد. به همین خاطر ضروری است تا به دنبال روش هایی برای پیشگیری باشید. فراموش نکنید که هر شرایط بد، روند پیشرفت شما را بیش از حد کند کرده و این امر به معنای جلو افتادن رقبا خواهد بود. به همین خاطر ضروری است تا همواره پیشگیری را بهتر از درمان دانسته و برای آن برنامه ریزی دقیقی را داشته باشید.

10-از کمک خواستن واهمه نداشته باشید

بدون شک تمامی مدیران برتر، بدون هیچ گونه ترسی در مواقع لازم از افراد تیم خود کمک می گیرند. این امر باعث خواهد شد تا تیم در شرکت به معنای واقعی خود دست پیدا کند. فراموش نکنید که کمک خواستن ابدا نشانه ضعف نبوده و در بسیاری از موارد، تنها برای افزایش سرعت کارها خواهد بود. همچنین فراموش نکنید که کمک گرفتن از یک کارمند ساده شرکت، در روحیه و اعتماد به نفس آنها نیز تاثیر بسزایی را خواهد داشت. به همین خاطر نباید در این رابطه خود را محدود کنید. با توجه به این امر که شما به عنوان الگوی شرکت محسوب می شوید، این اقدام شما باعث خواهد شد تا فرهنگ کمک گرفتن از یکدیگر، به خوبی در شرکت شکل گیرد.

11-روابط همه چیز خواهد بود

هیچ گاه به دنبال رئیس بودن در تیم خود نباشید. این امر بزرگترین ضربه را به شرکت وارد خواهد کرد. درواقع رئیس فردی است که به تنهایی تصمیم گرفته و کمترین ارتباط ممکن را با افراد تیم دارد. درواقع چنین فردی را ابدا نمی توان رهبری واقعی تلقی کرد. به همین خاطر از همان ابتدای کار خود باید به دنبال ایجاد بهترین ارتباطات با افراد اطراف خود باشید. این امر تنها به کارمندان محدود نبوده و سایر افراد نظیر مشتریان و حتی رقبا را نیز دربر می گیرد. فراموش نکنید که بسیاری از برندهای رقیب، به علت روابط خوب مدیران به همکاران فوق العاده ای تبدیل شده اند.

12-صداقت و شفافیت را همه چیز بدانید

بدون شک هیچ کارمندی، از مدیری که صداقت لازم را ندارد، رضایت کافی را نخواهد داشت. در این رابطه فراموش نکنید که عدم صداقت حتی روابط شما با مشتری و سایر برندها را نیز نابود خواهد ساخت. به همین خاطر هیچ گاه به دنبال سوءاستفاده از هیچ فردی نبوده و نتایج کوتاه مدت را نباید فدای موفقیت طولانی مدت کنید.

13-استعدادها را استخدام کنید

شما باید درست به مانند یک تیم فوتبالی رفتار کنید. بدون شک برترین ها در تلاش برای جذب استعدادها هستند. تحت این شرایط تیم هایی که از بودجه کمتری برخوردارند، استعدادسازی را در دستور کار خود قرار می دهد، با این حال کار کردن در یک شرکت، چندان به سن افراد ارتباطی نداشته با این حال ضروری است تا از استعداد آنها برای پیشرفت، اطمینان حاصل کنید.

مطلب مرتبط: 4 توصیه راهبردی برای کارآفرینان مستقل

14-در ابتدا رهبر خود باشید

هیچ فردی نمی تواند رهبری و مدیریت سایرین را برعهده گیرد تا زمانی که این امر را برای خود انجام نداده باشد. در این رابطه توجه داشته باشید که شما باید تمامی مواردی را که می خواهید به عنوان شیوه مدیریتی خود به اجرا بگذارید، باید از مدت ها قبل برای خودتان پیاده ساخته باشید. در غیر این صورت با مشکلاتی جدی مواجه خواهید شد.

15-خودتان باشید

بسیاری از مدیران تصور می کنند که باید شبیه به الگوی خود باشند. این امر در حالی است که هر فردی با دیگری متفاوت بوده و کپی برداری در این زمینه ابدا نتیجه ای را به همراه نخواهد داشت. درواقع شما باید تنها به دنبال استفاده از تجربیات و توجه به ویژگی های مثبت آنها برای بهبود خود باشید. بدون شک این امر باعث خواهد شد تا شما نیز بتوانید به سطحی مشابه و یا حتی فراتر از برترین ها دست پیدا کنید. این جمله را فراموش نکنید که منحصر به فرد بودن، همواره بهتر از بهترین نسخه های کپی خواهد بود.

منبع : forbes
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/YCyhPFnU
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه