شنبه, ۲۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Sat, 10 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

خبرگزاری رویترز اعلام کرد قیمت طلا در ماه ژوییه (10 تیر تا 9 مرداد)7 درصد کاهش یافت و بیشترین کاهش ماهانه از ژوئن 2013 (خرداد 92) را تجربه کرد. به گزارش ایرنا از رویترز، طلا پس از پشت سر گذاشتن ماه ژوییه که به لحاظ کاهش قیمت، بدترین ماه برای آن در دو سال گذشته بود، روز دوشنبه باز هم کاهش قیمت پیدا کرد و نزدیک کف قیمت 5. 5 ساله معامله شد. انتظار افزایش نرخ بهره در آمریکا در آینده نزدیک که به دلیل کاهش سطح تورم، موجب کاهش تقاضای طلا می‌شود، قیمت طلا را کاهش داد.

قیمت نقدی طلا روز دوشنبه در ساعت 00:19 بامداد به وقت گرینویچ در بازار لندن با 0.2 درصد کاهش، به 1092.80 دلار در هر اونس رسیدو نزدیک کف قیمت یک هزار و 77 دلار در هر اونس ماه گذشته که از فوریه 2010 بی‌سابقه است، باقی ماند. قیمت طلا در پایان معاملات جمعه گذشته در این بازار به حداقل مقدار 1079050 دلار در هر اونس رسید. قیمت طلا برای تحویل در ماه دسامبر (آذر) نیز در بازار کامکس نیویورک، 0.2 درصد کاهش یافت و به 1092.50 دلار در هر اونس رسید.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/UkJ39A4V
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه