شنبه, ۲۹ آذر(۹) ۱۴۰۴ / Sat, 20 Dec(12) 2025 /
           
فرصت امروز

افزایش سقف برداشت از خودپرداز‌ها توسط کارت‌های بانکی تا انتهای سال جاری تقریباً غیر‌ممکن است. به گزارش اخبار بانک، در روزهای گذشته خبرهایی روی خروجی بسیاری از روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها با عنوان افزایش سقف برداشت از خودپرداز‌ها منتشر شده است.
اصل گزارش این‌گونه است که در صورت تحقق وعده مقامات بانک مرکزی، سقف برداشت روزانه از خودپردازها از ۲۰۰ به ۴۰۰ هزار تومان افزایش می‌یابد.

4573544634735835783572434357357835782572424

این در حالی است که بسیاری از خبرگزاری‌ها به‌گونه‌ای تیتر گزارش را منتشر کرده‌اند که گویا این افزایش دو برابری برداشت از خودپرداز‌ها به‌زودی زود اتفاق خواهد افتاد. کارشناسان و خبرگان عرصه بانکی و اقتصادی بهتر از هر کسی می‌دانند که اساساً هیچ بانکی در فاصله ۱۷ روز مانده به پایان سال افزایش دو برابری برداشت از خودپردازها را اجرایی نخواهد کرد! از سوی دیگر با گسترش بانکداری الکترونیکی از جمله اینترنت و موبایل بانک و خطرات حمل‌و‌نقل فیزیکی پول، سبب شده که بانک‌ها در تمام دنیا به سمت کاهش تبادلات فیزیکی پول نقد رفته‌اند. 

همچنین در مدت باقیمانده از سال معمولاً تراکنش‌های بانکی افزایش قابل‌ملاحظه‌ای پیدا خواهد کرد و بسیاری از خودپردازها به‌دلیل تراکنش‌های زیاد از نظر نقدینگی با کمبود مواجه می‌شوند. حال تصور کنید در این روزها که خودپردازها پول کم می‌آورند بخواهند سقف برداشت از خودپردازها را دو برابر کنند! نتیجه این کمبود نقدینگی این خواهد که اساساً افزایش سقف برداشت از خودپرداز‌ها در برهه کنونی غیر‌ممکن خواهد بود و اجرایی نمی‌شود و به نظر می‌رسد بانک مرکزی نیز چنین برنامه‌ای ندارد. 

گزارش درج شده در بسیاری از سایت‌ها مبنی بر «سقف برداشت روزانه از عابر بانک‌ها ۴۰۰ هزار تومان می‌شود» اشتباه بوده و شرطی در ابتدای این گزارش مبنی بر در صورت تحقق وعده بانکی مرکزی نیز باید ذکر شود. البته محقق شدن این وعده در سال آینده بسیار محتمل به نظر می‌رسد و بانک مرکزی در شرایط عادی و نه روزهای افزایش برداشت از خودپردازها این وعده را عملیاتی خواهد کرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/7o0GRiAa
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
قیمت دلار امروز بازار آزاد شنبه ۲۹ آذر در کانال ۱۳1 هزار تومان تزریق هوش هیجانی به فرهنگ سازمان قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ ویزا و مسترکارت ۱۶۷.۵ میلیون دلار برای پرونده کارمزد ATM پرداخت می کنند شاخص کل بازار بورس به دنبال فتح کانال 4 میلیون واحد برنامه ریزی هوش مصنوعی در ایران؛ چگونه در شرایط تحریم تصمیم درست بگیریم؟ قیمت خودرو های پر تیراژ داخلی در اولین روز هفته شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ سونی کنترل «Peanuts» را گرفت؛ وقتی نوستالژی به دارایی استراتژیک تبدیل می شود قیمت دلار بازار آزاد امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ Resolve AI با ARR کم اما ارزش گذاری ۱ میلیارد دلاری؛ بازی جدید «اتوماسیون عملیات» قیمت خودرو های داخلی و مونتاژی در بازار / ۲۹ آذر ۱۴۰۴ Lovable و «ویب کدینگ»؛ جذب ۳۳۰ میلیون دلار برای ساخت نرم افزار با زبان طبیعی قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ چرا شکایت مشتری، بهترین هدیه برای رشد کسب و کار شماست؟ قیمت دلار امروز مرکز مبادله ارزی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسخرید تاج گل ارزانسرور مجازیبیمه شک دار نگیر!نرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمنرم افزار cmmsآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه