چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Wed, 14 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

تهیه بانک اطلاعاتی از یک صنف تاثیرگذار

9 سال پیش ( 1394/5/25 )
پدیدآورنده : امیر یوسفی  

نکته مثبتی که در کمپین گراد به مناسبت روز خبرنگار رویت شد، داشتن جامعه هدف مشخص بود. این برند روی قشر آقایان جوان خبرنگار تمرکز و جامعه هدف را براساس هدف کلی انتخاب کرده بود. در واقع هدف کلی آنها به‌دست آوردن اطلاعاتی از جامعه خبرنگاران برای پوشش وقایع خبری و کمپین‌های آتی بوده است. بدین طریق که با داشتن بانک اطلاعاتی و شماره موبایل یک خبرنگار، یک متن خبری را به گروهی خاص از مخاطبان می‌فرستد. ارزشی که گراد از طریق این کار به خبرنگار منتقل می‌کند، عضو نقره‌ای شدن در باشگاه مشتریان گراد بوده است. یک تفکر استراتژیک این کمپین را حمایت می‌کرد که باید دید در آینده خروجی این نحوه تفکر و ایده اجرا شده چه مزیتی برای برند گراد و چه سودی برای مشتریان گراد ایجاد می‌کند.

34564765687697از دیگر منظر، گراد با این کار از مناسبتی خاص که شاید توسط برندهای دیگر مورد توجه قرار نگرفته است، به بهترین شکل ممکن استفاده کرده و عملا دیگر رقبا را برای استفاده از این روز خاص پشت سر گذاشته است. یعنی اگر در آینده برندی قصد استفاده مناسبتی از روز خبرنگار را داشته باشد، بایستی آنقدر متفاوت عمل کند تا عملکرد گراد در این روز به ذهن مخاطب متبادر نشود. در کل مزیت رقابتی این کمپین انتخاب مناسب جامعه هدف بوده است و اینکه برای نخستین بار یک کمپین تبلیغاتی به‌طور خاص برای روز خبرنگار طراحی شده است. این برند به واسطه نوع تولیدش مجبور بوده که مردان را مورد هدف قرار دهد و شاید در آینده در مناسبتی این چنینی کمپینی را نیز برای خانم‌های خبرنگار طراحی کند.

آنها در طرح گرافیکی خود از نماد میکروفن به‌عنوان نماد مغز و ذهن ماندگار و به‌خاطر‌سپاری (ضبط مکالمات) استفاده کرده‌اند. اگر به میکروفن به‌عنوان طرحی ویژه نگاه شود، یکی از ذهنیت‌هایی که از آن ساطع می‌شود، شبکه‌های مغزی است. مضاف بر آن، نگاه ایزومتریک (نگاه از بالا) به میکروفن می‌تواند تداعی‌گر لوگوی تامین بازاریابی و فروش گراد (‌آتی دانا) باشد و شاید این شرکت با این تبلیغات، آستانه حسی را برای مخاطب در نظر گرفته و در هر کمپینی که شخصی با کت‌‌و‌شلوار و میکروفن دیده شود، به طور ناخودآگاه برند گراد را نیز به خاطر آورد.

استفاده از رنگ قرمز در زمینه این طرح نشان از ایجاد گرمی، اشتیاق و هیجان برای مخاطب دارد و مشخصا خبرنگاران پرشور را دعوت به استفاده از محصولات این برند می‌کند، چرا که همان‌طور که از طرح مشخص است، جوانی و شور و اشتیاق جزو ایده‌های مهم این طرح به‌شمار می‌آید. اما استفاده از میکروفن به جای سر یک انسان باعث می‌شود حالت تصنعی زیادی در طرح به وجود آید و انسان تبدیل به یک المان تصویری شود. از آنجا که گراد در این طرح استفاده از محصولاتش را با شخصیت مصرف‌کنندگان گره زده بود، باید در استفاده از میکروفن به جای سر شخصیت دقت بیشتری به خرج می‌داد. در نهایت اینکه امیدوارم در کمپین‌های جسورانه این چنینی شاهد اجرای ایده‌هایی ناب و به نسبت نوع مناسبت منحصر‌به‌فرد باشیم.

* پی نوشت: گزارش کمپین گراد به مناسبت روز خبرنگار را در مطالب مرتبط در پایین صفحه می توانید بخوانید.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/nCkR1WeO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه