پنجشنبه, ۲۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Thu, 12 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با بیان اینکه هم‌اکنون اقدام‌های زیادی برای راه‌اندازی واحدهای جدید همچون پتروشیمی لرستان در حال انجام است، گفت: با توجه به همکاری خوب پتروشیمی تبریز این مجتمع تا دو ماه آینده راه‌اندازی خواهد شد.

بساق‌زاده واحد دوم آنالید پتروشیمی کارون، قطعه دوم خط لوله اتیلن غرب و واحد اس‌پی‌آر پتروشیمی تخت‌جمشید را از دیگر پروژه‌های صنعت پتروشیمی دانست که تا ماه آینده به تولید خواهند رسید.

وی در باره آخرین وضعیت پتروشیمی هگمتانه همدان نیز گفت: در صورت رفع مشکلات این مجتمع همچون بحث کمبود آب، این مجتمع تا سه ماه آینده قابلیت راه‌اندازی دارد.

بساق‌زاده با بیان اینکه صنعت پتروشیمی ایران به‌عنوان صنعتی پیشرو و رو به رشد در سال‌های اخیر با وجود تمام چالش‌های پیش رو توانست به بسیاری از اهداف خود دست یابد، گفت: اکنون این صنعت ارزش‌آفرین به‌دنبال کاهش خام‌فروشی و تولید محصولاتی با ارزش افزوده بیشتر است تا بتواند در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی نقش‌آفرین باشد، مبنای کار مجتمع‌های پتروشیمی هم‌اکنون و آینده براساس زنجیره تولید است.

وی ادامه داد: در گذشته بیشتر تولید ایران در بخش متانول بود، اما هم‌اکنون سیاست برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر تولید پروپیلن، پلی‌پروپیلن، اتیلن، پلی‌استایرن، اولفین و انواع گریدهای باارزش است. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/jtRTnbsH
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه