پنجشنبه, ۹ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Thu, 28 Mar(3) 2024 /
           
فرصت امروز

ماسایوشی سان، بنیانگذار سافت بانک، در کنفرانس DealBook درباره موضوعاتی مانند وضعیت مالی این شرکت صحبت کرد. او همچنین نظرش را درباره تصمیم دولت آمریکا مبنی بر ممنوعیت تیک تاک در آن کشور بیان کرد.

به گزارش زومیت، ماسایوشی سان، سرمایه گذار و کارآفرین ژاپنی، از قدرتمندترین افراد سیلیکون ولی محسوب می شود. او در سال ۱۹۸۱ سافت بانک را به عنوان توزیع کننده نرم افزار در توکیو تأسیس کرد. فعالیت های سافت بانک با هدایت سان در عرصه های دیگر گسترش یافت و اکنون به عنوان یک هلدینگ باارزش در دنیا شناخته می شود. سافت بانک از سال ۱۹۹۶ سرمایه گذاری روی شرکت های مختلف را آغاز کرد که گاهی این سرمایه گذاری ها سودآور بود و گاهی به ضرر این شرکت تمام می شد.

ماسایوشی سان سافت بانک

در دو سال اخیر، همکاری با وی ورک و ویروس کرونا از عواملی بودند که ضررهایی برای سافت بانک به همراه داشتند و سان در جایگاه مدیرعامل این هلدینگ، چنین چالش هایی را تجربه کرده است. بااین حال او همیشه با خوش ‎بینی به قضایا نگاه می کند و حتی اخیرا گفته است از اشتباهاتش درس می گیرد و آنها را می پذیرد.

چند روز پیش، کنفرانس DealBook نیویورک تایمز برگزار شد و سان از توکیو با شرکت در این کنفرانس مجازی، درباره موضوعاتی از جمله اقدامات اخیر و دارایی سافت بانک، تجربه همکاری با وی ورک (WeWork) و تحریم های آمریکا علیه تیک تاک گفت وگو کرد. رسانه تک کرانچ گزارشی از صحبت های سان تهیه کرده است که در ادامه می خوانید.

سرمایه گذاری سافت بانک برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا

مارس امسال، سان نگرانی اش از ویروس کرونا را با ارسال توییتی ابراز کرد که درنتیجه آن، متخصصان پزشکی ژاپنی او را به ایجاد وحشت و دلهره میان مردم متهم کردند.

برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، سافت بانک بزرگ ترین مرکز خصوصی برای آزمایش کرونا را در ژاپن با جمعیت ۵/۱۲۶ میلیون نفر تأسیس کرد. گفته می شود اکنون در این کشور روزانه ۱۳۰۰ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا شناسایی می شود. در مقام مقایسه، آمریکا با ۳۲۸ میلیون جمعیت، روزانه بیش از ۱۶۶ هزار مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا دارد.

سان دلیل کاهش شیوع ویروس کرونا در ژاپن را آگاهی و رفتار صحیح شهروندان ژاپنی و استفاده از ماسک دانست. او با بیان احتمال تولید انبوه و توزیع واکسن کرونا تا دو یا سه ماه آینده، گفت وقوع هر فاجعه ای در این زمان ممکن است. درواقع اگر سافت بانک دچار ورشکستگی شود، درنتیجه اثر دومینو ممکن است فعالیت این مرکز پزشکی را تحت تأثیر قرار دهد؛ همانند پیامدهای ورشکستگی بانک سرمایه گذاری برادران لمان (Lehman Brothers) در سال ۲۰۰۸ که روی صنعت بانکداری تأثیر گذاشت.

بنیانگذار سافت بانک گفت:

در این شرایط بحرانی، هر اتفاقی می تواند برای سافت بانک بیفتد. نتایج واکسن های مرکز آزمایش ویروس کرونا به خوبی پیش می رود، اما تصمیم دارم سافت بانک را برای شرایط سخت تر آماده کنم و به این منظور ۸۰ میلیارد دلار دارایی برای روز مبادا در نظر گرفته ایم. وجود پول نقد برای ماندگاری در این شرایط بحرانی ضروری است.

در ادامه، سان درباره بازگشت سهام سافت بانک توضیح داد؛ پیشنهادی که شرکت آمریکایی مدیریت الیوت (Elliott Management)، دومین سرمایه گذار بزرگ سافت بانک به سان داده بود تا با پرداخت دارایی های سافت بانک، بخشی از سهام آن را بخرد؛ سهامی که اوایل سال جاری به شدت افت پیدا کرده بود .

سان در ادامه صحبت هایش درباره وضعیت سهام سافت بانک گفت:

مارس امسال، سهام سافت بانک حدود ۷۰ درصد افت داشت و با خود گفتم این بهترین زمان خرید سهام است. وقتی ارزش سهام ۷۵ درصد کاهش یافت، بیشتر برای خرید آن مصمم شدم. درواقع با پرداخت یک چهارم ارزش دارایی پایه می توانستم سهام سافت بانک را برگردانم.

بنیانگذار سافت بانک به سود خرید این سهام برای شرکت های زیرمجموعه سافت بانک اشاره کرد؛ شرکت هایی که ضرر زیادی از بحران ناشی از شیوع کرونا متحمل شدند.

تجربه همکاری با وی ورک

ماسایوشی سان حداقل ۸/۱۸ میلیارد دلار روی وی ورک سرمایه گذاری کرده بود و در این سرمایه گذاری متضرر شد.

سال گذشته وی ورک به آستانه ورشکستگی نزدیک شده بود و آدام نیومن، هم بنیانگذار و مدیرعامل سابق وی ورک، این شرکت را ترک کرد.

سان دربار ه تجربه همکاری با وی ورک گفت:

از نظر من همین که آدام نیومن اشتباهتش را پذیرفته ، یک تجربه است. او باهوش است و فکر می کنم برخی اشتباهاتش را انکار نمی کند. نیومن بلند پرواز است و قابلیت های زیادی دارد. او می تواند مردم را متقاعد کند و رهبر فوق العاده ای است، اما او اشتباه می کند و هر انسانی مرتکب اشتباه می شود. من در بخشی از اشتباهات او شریک هستم. به او احترام می گذارم. مطمئنم نیومن یک روز به دنیای کسب وکار برمی گردد و کارهای فوق العاده انجام می دهد. باور دارم او روزی بسیار موفق می شود و می گوید: «از اشتباهات گذشته ام درس گرفتم.»

سان در انتهای مصاحبه گفت خودش فردی است که اشتباهاتش را می پذیرد و از آنها یاد می گیرد.

تصمیمات دولت ترامپ در ممنوعیت تیک تاک در آمریکا

حدود دو سال پیش بایت دنس، شرکت مالک تیک تاک، 3 میلیارد دلار از سافت بانک سرمایه دریافت کرد و در آن زمان، به ارزش ۷۸ میلیارد دلاری رسید. احتمال می رود با جذب سرمایه پیش رو، ارزش بایت دنس به ۱۸۰ میلیارد دلار برسد و احتمالا سافت بانک از سرمایه گذاران اصلی آن باشد.

چند ماه پیش، آمریکا اپلیکیشن تیک تاک را در این کشور ممنوع اعلام کرد و ادامه فعالیت این پلتفرم را به شرطی مجاز دانست که شرکت های آمریکایی مالکیت شرکت تیک تاک در آن کشور را به دست بگیرند. حال اوراکل و والمارت برای خرید تیک تاک وارد مذاکره با این شرکت چینی شده اند. سان توقف فعالیت اپلیکیشن محبوب کاربران به بهانه نگرانی های سیاسی را اتفاق بدی می داند.

همچنین سان درباره اتهامات وارده مبنی بر جاسوسی دولت چین از تیک تاک گفت بایت دنس تصمیم ندارد امنیت ملی کشورها از جمله آمریکا، هند، ژاپن و کشورهای اروپایی که شرکت های تیک تاک در آنجا واقع هستند و حریم خصوصی کاربرانش را به خطر بیندازد. او افزود برای رفع نگرانی مقامات، همیشه راه حل های فنی وجود دارد و آنها می توانند در هر کشور از امنیت ملی شان محافظت کنند.

مدیرعامل سافت بانک درباره نگرانی های اخیر مقامات آمریکا علیه غول های فناوری گفت لزوما این شرکت های بزرگ به دلیل داشتن ارزش بالا در بازار نباید به شرکت های کوچک تر تقسیم شوند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/R1nz39hC
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاروکیلقطعات لیفتراکدستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورلیفتراکپرس لاین ساخت پرسشنامهرمان پرطرفدارسررسید 1403طراحی سایت فروشگاهشیر برقی گازتیزهوشان پایه ششمخرید نرم افزار حسابداریخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه