چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Wed, 14 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز
نعمت‌زاده مطرح کرد

کمک دولت برای حضور تولیدکنندگان در نمایشگاه‌های خارجی

10 سال پیش ( 1393/11/18 )
 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در کارگروه صادرات دارو و تجهیزات پزشکی ضمن تاکید بر حل مشکلات صادرکنندگان دارو از کمک 50 درصدی دولت در پرداخت هزینه‌های حضور در نمایشگاه‌های خارجی از محل درآمدهای حاصل از حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه‌های ایران خبر داد. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، محمدرضا نعمت‌زاده در کارگروه صادرات دارو و تجهیزات پزشکی که با حضور معاونان وزارت صمت و تولیدکنندگان و صادرکنندگان دارو برگزار شد، ضمن تاکید بر جدیت دولت در حل مشکلات این صنعت خاطر نشان شد: ما و تمام اعضای دولت به دنبال تبدیل صنعت دارو به صنعتی صادرات محور هستیم.

وی با اشاره به میزان کم صادرات دارو به کشورهای همسایه یادآور شد: هدف از برگزاری این جلسه شناسایی مشکلات و راهکارهای آن در راستای ارتقای میزان صادرات دارو با توجه به پتانسیل بالای تولیدکنندگان ایرانی است. نعمت‌زاده با اشاره به سهم 120 میلیون دلاری صادرات دارو افزود: این میزان متناسب با پتانسیل و توان تولیدکنندگان داخلی نیست و ما به دنبال توانمندسازی واحدهای خصوصی و افزایش سهم آنان در سبد صادرات غیرنفتی هستیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/iNqr3dQv
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه