شنبه, ۲۵ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Sat, 14 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

آنگوس دیتون، برنده نوبل اقتصاد 2015 شد

10 سال پیش ( 1394/7/23 )
پدیدآورنده : فرصت امروز  

آنگوس دیتون Angus Deaton استاد اقتصاد و امور بین‌الملل دانشگاه پرینستون امریکا، برنده جایزه نوبل اقتصاد 2015 شد. بر اساس گزارش رویترز، «آنگوس دیتون» در نخستین اظهار نظر عمومی خود، پس از برنده شدن نوبل اقتصاد گفت: «فقر شدید در 20 تا 30 سال اخیر کاهش چشمگیری یافته است و انتظار دارد این روند ادامه پیدا کند، اما نمی‌خواهد خوش بینی کورکورانه‌ای داشته باشد«. وی گفت: «می‌دانست که کاندیدا بوده، اما هرگز تصور نمی‌کرد برنده این جایزه شود». «دیتون» متولد سال 1945 در ادینبورگ، پایتخت اسکاتلند است و تابعیت دو کشور انگلیس و آمریکا را دارد. وی یکی از معدود برندگان جایزه نوبل ۲۰۱۵ بود که به تنهایی این جایزه را برد و همچنین آخرین برنده جایزه نوبل ۲۰۱۵ بود که نامش اعلام شد.

34t523353523562512325626246246247634

جدیدترین کتاب او که در سال 2013 توسط انتشارات دانشگاه پرینستون به چاپ رسیده است «رهایی بزرگ: سلامت، ثروت و ریشه‌های نابرابری» نام دارد. «دیتون» در این کتاب شرح می‌دهد که چگونه از 250 سال قبل، بخش‌هایی از جهان شاهد پیشرفتی پایدار بوده‌اند و این امر منجر به ایجاد شکاف‌های بزرگ و نابرابری‌های غیرعادلانه در سطح جهان شده است. وی نگاهی عمیق به الگوهای تاریخی و معاصر ایجاد‌کننده سلامت و ثروت برای ملت‌ها انداخته و راهکارهایی برای کمک به کاهش نابرابری‌های موجود در جهان ارائه می‌دهد.

این کتاب در سال 2013 موفق به دریافت جوایز متعددی شده و از سوی «متیو بیشاپ»، سردبیر مجله «اکونومیست» به‌عنوان بهترین کتاب سال 2013 در زمینه تجارت معرفی شده است. وی در طول سال‌های گذشته، موفق به دریافت درجات علمی افتخاری از دانشگاه‌های معتبری همچون دانشگاه رم، تور ورگاتا، کالج دانشگاهی لندن و دانشگاه سنت‌اندروز شده است. «دیتون» در سال 2007 میلادی به‌عنوان رئیس اتحادیه اقتصادی آمریکا انتخاب شد.

گفتنی است جایزه نوبل اقتصاد در سال 1968 توسط بانک مرکزی سوئد به فهرست جوایز نوبل اضافه شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/OUHZuqIb
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
شماره 2880 روزنامه فرصت امروز قبل از اینکه ممیز وارد شود؛ مشاوره مالیاتی چگونه جلوی جرائم سنگین شرکت‌ها را می‌گیرد؟ سقوط پینترست پس از چشم انداز ضعیف؛ نبرد برای دلارهای تبلیغاتی شدیدتر شد بورس تهران در هفته ای ناتمام؛ صعودی که دوام نیاورد راهنمای کشف استعدادهای دنیای کسب و کار آمارهای سبز و بازار خاکستری حقوق مدیرعامل سیتی گروپ به ۴۲ میلیون دلار رسید؛ جهش دستمزد در سال ۲۰۲۵ نیم رخ بازار کار ایران آنتروپیک ۳۰ میلیارد دلار جذب کرد؛ ارزش گذاری به ۳۸۰ میلیارد دلار رسید قیمت طلای جهانی در فاز اصلاح؛ آیا روند صعودی متوقف شده است؟ وال استریت زیر فشار سهام فناوری؛ افت شاخص ها با بازگشت اضطراب AI قیمت خودروهای وارداتی در مسیر صعود یا کاهش؟ آغاز ثبت نام جدید بازار را تعیین می کند قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ چرا هوش مصنوعی در محیط کار ما را مضطرب می کند؟ هوش مصنوعی در تبلیغات سوپربول؛ سرمایه گذاری بزرگ با بازده نامطمئن
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه