چهارشنبه, ۱۲ فروردین(۱) ۱۴۰۵ / Wed, 1 Apr(4) 2026 /
           
فرصت امروز

مدیرعامل بورس استانبول در صدر هیاتی 30 نفره از شرکت‌های سرمایه‌گذاری، تامین سرمایه، سبد گردان و شرکت‌های کارگزاری دهم اسفند ماه به ایران می‌آید. روح الله حسینی مقدم، معاون بورس اوراق بهادار تهران با اعلام خبر فوق به حضور مدیرعامل بورس اوراق بهادار استانبول در 10 اسفند ماه در تهران اشاره کرد و افزود: بورس تهران و بورس استانبول در سمینار مشترکی به بررسی راهکارهای ارتباط دو بازار سرمایه ایران و بازار سرمایه ترکیه خواهند پرداخت.

در این سفر که 30 نفر از مدیران عامل شرکت‌های سرمایه‌گذاری، تامین سرمایه، سبدگردان و شرکت‌های کارگزاری حضور دارند، نشست مشترکی برگزار خواهد شد. حسینی‌مقدم خاطرنشان کرد: طبق فراخوان صورت گرفته بیش از70 نفر از مدیران شرکت‌های تامین سرمایه، مشاور سرمایه‌گذاری و شرکت‌های کارگزاری از بازار سرمایه ایران برای حضور در این نشست اعلام آمادگی کردند و در خصوص ارتباط و تعامل دوگانه بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/unCiIWbf
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
کامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه