دوشنبه, ۱۳ مرداد(۵) ۱۴۰۴ / Mon, 4 Aug(8) 2025 /
           
فرصت امروز

دبیر شورای عالی فضای مجازی از بررسی قطع تماس صوتی تلگرام در جلسه آینده این شورا خبر داد.

ابوالحسن فیروزآبادی درباره مسدود شدن پیام صوتی تلگرام از سوی اپراتورها عنوان کرد: قاعدتا این اقدام از جایی به اپراتورها ابلاغ شده است و ما در مرکز ملی فضای مجازی درصدد بررسی هستیم و در جلسه آینده شورای عالی فضای مجازی به آن خواهیم پرداخت. این در حالی است که یک عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت که تصمیم گیری درباره فیلترینگ تماس صوتی تلگرام باید در این کارگروه انجام شود.

محمد کاظمی اظهار کرد: قاعدتا جایگاه قانونی تصمیم گیری درباره فیلترینگ تماس صوتی تلگرام، کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است و موضوع باید در این کارگروه مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: من و آقای سبحانی فر به عنوان دو نماینده عضو این کارگروه پیشنهاد خواهیم کرد که موضوع فیلترینگ تماس صوتی تلگرام در کارگروه مورد بررسی قرار گیرد تا استدلال ها درباره اقدام به فیلتر آن به بحث گذاشته شود و ممکن است در آینده نزدیک این موضوع در دستور کار کارگروه قرار گیرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/VICob2W8
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندها
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه