همزمان با رشد سودآوری فولاد مبارکه در سال ۱۳۹۶ سهام این شرکت نیز با استقبال بالای سهامداران در بورس مواجه شد؛ به گونه ای که از قیمت ثبت شده در ابتدای سال ۹۶ به رقم ۲۸۷۷ریال در پایان سال دست یافت و ۱۰۴درصد بازده قیمت به ثبت رسید که با توجه به تقسیم ۱۰۰ ریال سود جمعا ۱۱۱درصد بازده برای سهامداران شرکت به ارمغان آورد. این در حالی است که بازده بورس در این سال ۲۵درصد بوده است. به عبارت دیگر، فولاد مبارکه بیش از چهار برابر میانگین بازار بازدهی داشته است.
این مطلب را امیرحسین نادری، معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه همزمان با برگزاری یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه گفت و ضمن تشریح دستاوردهای شرکت از نگاه بورس و بازار سرمایه در سال ۱۳۹۶ و اهداف این شرکت در ۱۳۹۷ به آخرین وضعیت پروژه های شرکت، چشم انداز تولید و فروش و وضعیت سودآوری شرکت در سال جاری اشاره کرد.

وی در همین زمینه اظهار داشت: در سال گذشته، فولاد مبارکه با توجه به رشد قابل توجه سودآوری و بهره برداری از طرح های توسعه، از جمله طرح توسعه فولادسبا، گندله سازی سنگان و افزایش تولید کلاف و تختال، به رقم سود بالاتر از ۵هزار میلیارد تومان دست یافت که از زمان راه اندازی تاکنون، بالاترین رقم سود بوده است.
نادری در ادامه افزود: در سال گذشته، سهام شرکت با میانگین ۶۱ میلیارد ریال ارزش روزانه معاملات، رتبه اول را در بین شرکت های بورس به خود اختصاص داد؛ ضمن اینکه نماد شرکت ۲۳۴ روز کاری باز بود که نشان از نقدشوندگی و سهولت در خریدوفروش سهام دارد.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه شاخص کل بورس اوراق بهادار یکی از نماگرهای حساس اقتصاد کشور است، گفت: شاخص بورس در سال ۱۳۹۶، از ۷۷,۴۸۵ واحد به ۹۶,۲۸۹ واحد رسید و رشد ۲۴درصدی داشت که فولاد مبارکه به عنوان یکی از تأثیرگذارترین شرکت ها در بورس، به تنهایی با ۳۱۴۰ واحد (از مجموع ۱۸۸۰۴ واحد) باعث رشد شاخص کل بورس اوراق بهادار شد.
گفتنی است در جریان برگزاری این نمایشگاه که شرکت فولاد مبارکه همراه با شرکت های بورسی گروه شامل فولاد هرمزگان جنوب، گالوانیزه فجر کاشان، شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد و کارگزاری مبین سرمایه میزبان بازدیدکنندگان بود، برخی از شخصیت های بازار سرمایه، ازجمله دکتر شاپور محمدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و دکتر امیری، معاون نظارت بر ناشران بورس، از نزدیک از غرفه گروه فولاد مبارکه اصفهان بازدید کردند.
یازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه با حضور فعال شرکت فولاد مبارکه اصفهان و ۳۹۰شرکت داخلی و خارجی در بخش های مختلف ازجمله شرکت های کارگزاری بورس، شرکت های سرمایه گذاری، شرکت های بیمه و ناشران بورس از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ فروردین ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های تهران برگزار شد.