جمعه, ۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Fri, 26 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

چگونه برای مصاحبه کاری آماده شویم؟

2 سال پیش ( 1400/8/5 )
نویسنده : ریچارد هاروچ   مترجم : امیر آل علی  

بدون شک یکی از استرس زاترین موقعیت های زندگی هر فرد، طی کردن روند استخدامی است. با این حال نکته جالب این است که دلیل اصلی این حجم از نگرانی، عدم آمادگی افراد است. در این رابطه کسب آمادگی با یک یا دو اقدام امکان پذیر نبوده و به همین خاطر در ادامه 10 اقدام ضروری برای کسب این آمادگی را بررسی خواهیم کرد. 

1-درباره شرکت موردنظر تحقیق نمایید 

درواقع تحقیق شما باید جامعیت بالایی را داشته باشد. در این زمینه شما در کنار تاریخچه، وضعیت حال حاضر و اطلاعات کارمندان را نیز باید به دست آورید. درواقع فرد مصاحبه کننده، یکی از کارمندان شرکت خواهد بود و این امر کمک می کند تا با شناخت بهتری از روحیه و شخصیت افراد، اقدام به پاسخ دادن به سوالات نمایید. در این رابطه یکی از پایگاه های اطلاع رسان مناسب، صفحه لینکدین شرکت است که در آن می توانید به صفحات کارمندان نیز دسترسی پیدا کنید. همچنین بهتر است که نسبت به رقبای اصلی شرکت نیز اطلاعاتی را داشته باشید. این موضوع باعث خواهد شد تا به درک بهتری از نیازها و وضعیت بازار دست پیدا کرده و جواب های پخته تر را نیز بیان نمایید. 

مطلب مرتبط: اقداماتی که در 15 دقیقه قبل از شروع مصاحبه کاری باید انجام داد

2-افراد تاثیرگذار شرکت را به خوبی بشناسید

در اکثر مواقع، یکی از کارمندان رده بالا از شما مصاحبه خواهد گرفت. در این زمینه شما باید فهرستی از افراد رده بالای شرکت داشته باشید و سعی کنید تا بالاترین اطلاعات را نسبت به آنها به دست آورید. همچنین می توانید از کارمندانی که در بخش مورد نظر شما فعالیت دارند نسبت به روند کار سوال نمایید تا به درک بهتری دست پیدا کنید. در آخر سعی کنید تا نقاط مشترک خودتان با افراد مصاحبه کننده را پیدا کرده و در روز مصاحبه، از این ویژگی های مشترک برای جلب توجه، استفاده نمایید. 

3-سوالات احتمالی را بررسی کنید 

با یک جست وجوی ساده در اینترنت می توانید با انواع سوالات رایج استخدامی آشنا شوید. در این زمینه می توانید از تجربه استخدامی های قبلی خود نیز استفاده نمایید. با این حال سوال کردن از کارمندان شرکت موردنظر، بهترین اقدام خواهید بود. با این حال فراموش نکنید که این احتمال وجود دارد که با پاسخ منفی مواجه شوید. درواقع در صورتی که آشناییت لازم با کارمندان را ندارید، برای مثال یکی از آنها دوست قدیمی شما محسوب نمی شود و بعید است که از این طریق بتوانید به اطلاعات کاملی دست پیدا کنید. پس از پیدا کردن سوالات، لازم است تا برای آنها پاسخ های مناسب پیدا کرده و همه چیز را مکتوب نمایید.

4-تمرین داشته باشید 

دلیل این امر که در مورد قبل بیان شد که باید همه چیز مکتوب باشد به این خاطر است که شما باید تمرین داشته باشید. درواقع شما باید پاسخ ها را در ذهن خود حک نمایید تا سرعت کار بالایی را در روز مصاحبه داشته باشید. در این رابطه بهتر است که شرایط را به نحوی ایجاد نمایید که حس مصاحبه واقعی ایجاد شود. در این زمینه ضبط ویدئو از خودتان کمک خواهد کرد تا بهتر بتوانید نسبت به اشتباهات موجود، آگاه شوید. در این رابطه فراموش نکنید که مواردی نظیر زبان بدن نیز از جمله موارد تاثیرگذار است که باید به آن توجه داشته باشید. چنین تمرین هایی در نهایت کمک خواهد کرد تا بتوانید بر استرس خود غلبه کرده و با آرامش بیشتری در محل مصاحبه، حضور پیدا کنید. 

5-در رابطه با مشتری و آمارهای شرکت آگاهی داشته باشید 

به هر میزان که شناخت بالاتری را نسبت به شرکت داشته باشید، شانس تحت تاثیر قرار دادن بالاتری را هم خواهید داشت. در این زمینه می توانید با بررسی نظرات کاربران در سایت و شبکه های اجتماعی برند موردنظرتان، به درک بهتری از سلیقه مشتری دست پیدا کنید. بدون شک مطرح کردن این موارد، علاقه شما به کار و حرفه ای بودن را نشان می دهد و اقدامی کاملا تاثیرگذار است. در این زمینه اگر محصولات شرکت را امتحان کرده باشید، بهتر می توانید نظرات خود را مطرح کرده و به سوالات پاسخ دهید. درواقع تجربه استفاده از محصول، فرد مصاحبه کننده را تحت تاثیر قرار می دهد و شما را در رده یک مشتری سابق، افزایش خواهد داد. بدون شک شناخت محصول به این معنا است که شما سریع تر می توانید آماده به کار شوید. 

مطلب مرتبط: نشانه های یک مصاحبه کاری ناموفق

6-شبکه های اجتماعی را دنبال نمایید 

یکی از اقداماتی که معمولا توسط شرکت ها انجام می شود، بررسی شبکه های اجتماعی افراد است. در این زمینه شما باید نشان دهید که صفحات شرکت را دنبال می کنید. این موضوع کمک می کند تا نسبت به آخرین محصولات، اخبار و اتفاقات شرکت نیز آگاهی پیدا کرده و سیاست های بازاریابی را شناسایی کنید. تحت این شرایط طبیعی است که بهتر می توانید به سوالات پاسخ دهید. در این مرحله لازم است تا بازنگری نسبت به شبکه های اجتماعی خود داشته باشید و هرگونه تصویری که ممکن است ذهنیت غلطی را در رابطه با شما به همراه داشته باشد، حذف نمایید. 

7-به وضعیت لباس خود توجه داشته باشید 

نخستین موردی که افراد را تحت تاثیر قرار می دهد وضعیت لباس افراد است. در این رابطه شما باید تیپ رسمی داشته باشید و سعی کنید که در کنار استفاده از بهترین لباس های خودتان، به آراستگی هم توجه داشته باشید. درواقع یک ظاهر نامرتب را حتی بهترین لباس ها نیز نمی تواند تغییر دهد. در این زمینه استفاده از کت و شلوار، یک انتخاب بدون ریسک خواهد بود. 

8-تحت هیچ شرایطی دیر نکنید 

این امر که در روز مصاحبه دیر کنید، این تصور را در ذهن ایجاد خواهد کرد که این رفتار، عادت شما محسوب می شود. طبیعی است که شرکت به دنبال کارمندی باشد که از نظم لازم برخوردار باشد. تحت این شرایط شما باید زودتر از زمان معمول بیدار شوید و پس از صرف یک صبحانه مقوی، 10 دقیقه زودتر در محل تعیین شده حضور پیدا کنید. 10 دقیقه زمانی که در اختیار دارید را می توانید به بررسی تمارین خود و صحبت هایی که می خواهید داشته باشید، اختصاص دهید. 

9-کلیه مدارک موردنیاز را همراه خود داشته باشید 

این امر که مدارک موردنیاز را داشته باشید باعث خواهد شد تا زمان انتخاب شما کوتاه تر شود. با این حال نکته مهم در این بخش، نظم شما است. درواقع شما باید به نحوی اطلاعات و مدارک را دسته بندی کرده باشید که سریعا بتوانید آن را در اختیار فرد مصاحبه کننده قرار دهید. بدون شک در این زمینه تاخیر شما نتایج بسیار بدی را به همراه خواهد داشت. 

10-از سایت Glassdoor غافل نشوید 

در این سایت شما می توانید در کنار پیدا کردن موقعیت های شغلی مناسب، با تجربیات افراد مختلف آشنا شوید. در این راستا شما می توانید با جست و جوی شرکت موردنظر خود، اطلاعات جالبی را به دست آورید. 

مطلب مرتبط: اقداماتی که در مصاحبه کاری نباید انجام داد

در آخر فراموش نکنید که همواره این احتمال وجود دارد که مصاحبه شما با موفقیت همراه نباشد. درواقع این موضوع الزاما به شما ارتباطی ندارد و ممکن است فرد دیگری، مهارت های بالاتر در کنار توقعات پایین تری را داشته باشد. به همین خاطر شما به جای ناراحت شدن، باید به صورت همزمان چند موقعیت شغلی را مدنظر قرار دهید تا در نهایت در یکی از آنها استخدام شوید. در این زمینه می توانید از شرکتی که شما را قبول نکرده، بخواهید تا دلیل این موضوع را نیز بیان کند. تحت این شرایط بهتر می توانید نقاط ضعف خود را بهبود بخشید. 

منبع : allbusiness
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/tMvxBOgw
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه