شنبه, ۲۷ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Sat, 17 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو گفت: در حال حاضر برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی وارد مذاکره با یک شرکت خارجی شده‌ایم.
حسین فروزان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذاری خارجی برای توسعه منطقه آزاد ماکو بسیار مهم است، افزود: در حال حاضر با یک شرکت خارجی برای سرمایه‌گذاری وارد مذاکره شده‌ایم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر، منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو از لحاظ زیرساخت‌ها با مشکل روبه‌روست، خاطرنشان کرد: شرکت طلایی‌محور در مساحت بیش از 100 هکتار در منطقه آزاد تجاری‌صنعتی ماکو در حال احداث است که با تاسیس آن بزرگ‌ترین دهکده لجستیک منطقه در ماکو ایجاد می‌شود.
فروزان ادامه داد: با افزایش سرعت صدور پروانه برای فعالیت‌های اقتصادی و صنعتی، منطقه از رشد اقتصادی بیشتری برخوردار خواهد بود.

مدیرعامل منطقه آزاد تجاری‌صنعتی ماکو در رابطه با تردد خودروهای منطقه آزاد در مرکز استان نیز گفت: این مسئله در هیات دولت در حال بررسی است و به احتمال زیاد به خودروهای منطقه آزاد اجازه تردد در مرکز استان داده خواهد شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/dKvLm4RH
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه