پنجشنبه, ۹ مرداد(۵) ۱۴۰۴ / Thu, 31 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

معاملات شش ماه ابتدایی سال جاری بازار مس نشان می‌دهد، این فلز طی این مدت با نوسان‌های زیادی رو‌به‌رو بوده است. شرکت مشاور سرمایه‌گذاری هدف حافظ در بولتن هفتگی خود با بررسی صنایع مختلف از کاهش موجودی مس در جهان و افزایش صادرات سیمان خبر داد.

براساس این گزارش، فلز سرخ مس هم در بورس کالا و هم در بازار آزاد، طی نیمه اول سال 1393 با نوسانات ‌منطقی‌تری نسبت به شش ماه نخست سال 1392 مواجه بود، که آن هم به دلیل ثبات نرخ ارز بوده است.

از طرفی، مس در بازارهای جهانی نیز در سه ماه دوم مدت مذکور نوسان بیشتری را تجربه کرد. به همین دلیل، این افت و خیزهای مکرر تاثیر بیشتری بر معاملات بورس کالای ایران گذاشته بود.

با توجه به قیمت‌های بالای مس و تغییر فرمول قیمت‌گذاری و تعیین قیمت ارز آزاد به‌عنوان مرجع مورد پذیرش در کنار ضعف تقاضا، شرایط معاملات را دشوارتر کرد که افزایش قیمت‌ها را می‌توان خروجی این امر دانست.

برچسب ها : اخبار امروز بورس
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/3ZbKADOj
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه